|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 3,. del
24.3.2010 22:09:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

IZVIRNO SPOROČILO: nya

jaz sm tud profesorica (likovne umetnosti) pa nism zdržala tam user posted image user posted image user posted image

no pridem mal ustvarjat , sploh iz linoleja bom linorez delala

kje pa tiskaš?

ja k tebi bi pršla mal ustvarjat v šoli pa tko maš tiskarsko napravo user posted image

no, pa prid - sam nimam ateljeja, sem ga morala dat za spalnico - lahko se pa zmenim da greva ustvarjat na eno oš v nmuser posted image

(odgovor članu čebelica01)
  Neposredna povezava do sporočila: 1351
24.3.2010 22:10:21   
Anonimen
čebelica - je bla tud to moja prva izbira

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1352
24.3.2010 22:12:11   
čebelica01

jaz sm tud profesorica (likovne umetnosti) pa nism zdržala tam user posted image user posted image user posted image

kje pa tiskaš?

ja k tebi bi pršla mal ustvarjat v šoli pa tko maš tiskarsko napravo user posted image

no, pa prid - sam nimam ateljeja, sem ga morala dat za spalnico - lahko se pa zmenim da greva ustvarjat na eno oš v nmuser posted image

kje mam pa cajt , lahko bi jaz ustvarjala na oš drska , ravnateljica je moja sestrična , pa še foter je bil tam zaposlen . user posted image  zdej grem pa spattttt

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
24.3.2010 22:15:07   
Anonimen

kje pa tiskaš?

kje mam pa cajt , lahko bi jaz ustvarjala na oš drska , ravnateljica je moja sestrična , pa še foter je bil tam zaposlen . user posted image  zdej grem pa spattttt

a reeeeeeeeeeeees? jaz sm pa tam mela prošnjo pred novim letomuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1354
24.3.2010 22:16:21   
čebelica01
ja pa bi prej povedala a ne !!!! zdej veš

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
24.3.2010 22:19:19   
Anonimen

ja pa bi prej povedala a ne !!!! zdej veš

sej ni panike - ker so itak iskali nekoga s socialnega področja - jaz mam pa sam en letnik splošne pedagogike narejen - se moram pozanimat, kako bi jaz to dokončala, ker se ful išče ta kader po šolah

< Sporočilo je popravil nya -- 24.3.2010 22:21:05 >

Neposredna povezava do sporočila: 1356
24.3.2010 23:53:14   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: rea27

princeska kje si zdej..a ti niso rekl da nimaš poštnine naslednjič pri nextu!?!?! Dej mal uskoč, kaj pa če bi pri tebi naročile? user posted image user posted image user posted image

so vse neki z*j*ebali še neni, tko da bom tud jst najbrž 2 x poštnino plačala, robe pa še nobene, vidim pa da je šla vsaj naprej......jupi......

Danes sva imeli z M. sistematiko:
9 mesecev - 8100 kg in 73 cm :-) user posted image pa junaško prestala špikanje v prstek :-)
sem imela kar debato s P. o hrani,......
N. kašlja......smo šli po Islandski lišaj - hvala Rea :-)

Pa teto sem šla obiskat user posted image pa tud drgač user posted image skratka do nadaljnega me ni na RR...dobite me na mobiju ali mailu, ker se moram skulirat....

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
25.3.2010 0:38:31   
Mala_princeska
ma.....šit.....vas skoz strašim, da me ne bo več pr vas....pa ste prefajne zame :-)user posted image
predprvoaprilska šala....
ma sam res moram manj viset gor.....

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
25.3.2010 0:44:29   
Mala_princeska
user posted image

Za vse mamice in bodoče mamice.

Neposredna povezava do sporočila: 1359
25.3.2010 0:51:27   
Mala_princeska
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(Tone Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 1360
25.3.2010 7:11:05   
majra
jutro čveke

IZVIRNO SPOROČILO: živka

Nya, sej so same opasane, tam na tistem forumu...pravnice, profesorce, soc. pedagoginje....

a si se prijavila?

sicr pa -sej so tud tle same opasne hahahah

naj uživajo v izobraženem krogu , me nismo tok fine

a da niste fine?????? Pol sem pa spet forum fulala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1361
25.3.2010 7:15:41   
majra
A danes je materinski dan????? NO, pol pa čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
   [Brisano sporočilo]
25.3.2010 8:08:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu majra)
  Neposredna povezava do sporočila: 1363
25.3.2010 8:08:32   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: majra

A danes je materinski dan?????

ja vsaj včasih je bil in danes tudi user posted image user posted image user posted image user posted image
Jutro

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
25.3.2010 8:16:45   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: živka

Rea uspešno opravi danes.

Princesi drži se in da ne bi kam šla, tukaj bodi pri nas user posted image . Čestitke malčici, ki lepo napreduje.

Štrumfek kako ste? Je bolje?

Nya a ti si umetnica?

Se podpišem pod vse tole, Rea naj ti fajn pokaže jajčike user posted image na uz-ju, štrumfi upam da je bolje,....vem da ni lušno...manci pa iz noska lije, pucat pa ne pusti user posted image
ne bom vam ušla.

Nya je likovnica, pa umetnica tudi (kolikor sem razumela) :-) user posted image

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 25.3.2010 8:17:10 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
25.3.2010 8:32:29   
rea27
hvala vam..

vsem mamicam pa želim vse lepo ob prazniku! user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa ne pozabite na svoje mamice :)user posted image user posted image

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 1366
25.3.2010 9:34:20   
majch
jutro

sem morala nehat včeraj, je moj dragi čist nesrečen, da ga zapostavljamuser posted image . Sej ma prav po svoje...ma je klinac vse skupaj, ko se cele božje dneve ne pogovarjam z nobeno odraslo osebo, razen kolker tle klofam, pol pa itak ne znam nehat.

V glavnem, ja to temo sem jaz odprla, nisem takrat vedla, da je kaka starejša že odprta, za druge forume pa tud ne vem, tako da...o profilu babnic, ki se tle nahajamo, samo to, da smo same u iber fajn babe in drugo ni nič važno.

Torej, drage mamice, vse najlepše danes. Sem klicala svojo mami, pa mi reče enako za praznik in doda, da zdaj sem pa že res stara.user posted image Jap, še mal pa bomo si čestitale za dan penzjonerov tlele. Majko, čas leti.

Aja, pa za next in podobne sem študirala. Po moje ti samo seja poteče, ko pač veliko naročaš, al pa kaj podobnega in ti stran ven vrže. Ne morejo ti oni kar tako zaradi poštnine težit, ker, kaj pa če imaš osem otrok pa naročaš na veliko in različno za njih. No, upam, da vas čim manj zafrkava. Za m&s mi je pa malo žal, da ne dela. Ma...klinc jih gleda.

Rea, fajn zrihtaj na pregledu.

Babe, mejte se. Se tipkamo.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
   [Brisano sporočilo]
25.3.2010 9:39:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu majch)
  Neposredna povezava do sporočila: 1368
25.3.2010 10:00:57   
majra
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

ja vsaj včasih je bil in danes tudi user posted image user posted image user posted image user posted image
Jutro

a res, viš v mojih cajtih ga pa ni bilo, je bil samo 8.marec in tako je tudi danes user posted image  zato sem se pa čudila user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1369
25.3.2010 10:04:17   
majra
IZVIRNO SPOROČILO: majch

jutro

sem morala nehat včeraj, je moj dragi čist nesrečen, da ga zapostavljamuser posted image . Sej ma prav po svoje...ma je klinac vse skupaj, ko se cele božje dneve ne pogovarjam z nobeno odraslo osebo, razen kolker tle klofam, pol pa itak ne znam nehat.

moj zna tud zatežit, da se mu ne posvečam in da visim na forumu. ampak če je pa res kar si rekla. To mi je skor edini kontakt z starejšimi od 2 letuser posted image

Rea, fajn voajeriziraj na UZ user posted image

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
25.3.2010 10:04:23   
rea27

Jutro

a res, viš v mojih cajtih ga pa ni bilo, je bil samo 8.marec in tako je tudi danes user posted image  zato sem se pa čudila user posted image

????kako v tvojih cajtih..jaz se še spomnim, da smo v šoli izdelovali čestitke mamicam za materinski dan?!!?!? Koliko si pa stara...user posted image user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
25.3.2010 10:06:06   
majra
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

Jutro

????kako v tvojih cajtih..jaz se še spomnim, da smo v šoli izdelovali čestitke mamicam za materinski dan?!!?!? Koliko si pa stara...user posted image user posted image user posted image

mi nismo user posted image  res, samo za 8.marec
pa nisem nek fosiluser posted image  sem rosno mlada 31 letnica

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
25.3.2010 10:08:21   
majra
evo, pr nas se je pokazal sonček, pa ne moremo vozičkat, ker je moj pametni mož odpelau voziček s sabo v LJ user posted image user posted image user posted image  
pa, da mu nisem naročila ene 5x, naj ga da ven

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
25.3.2010 10:11:55   
rea27

evo, pr nas se je pokazal sonček, pa ne moremo vozičkat, ker je moj pametni mož odpelau voziček s sabo v LJ user posted image user posted image user posted image  
pa, da mu nisem naročila ene 5x, naj ga da ven

poznamooooouser posted image user posted image user posted image user posted image

ne, sej te nism misla postarat, sam verjetn je tut politika šole ali se s takimi rečmi ukvarja ali ne...sej nisi sama kriva..user posted image user posted image

no, a prideš na babyshower..sem ti ene 5,6,7,8 strani nazaj pustila vabilo..ni se mi dalo še enkrat na mejl...uglavnem, lepo vabljena med nas 17.4. v soboto zgodaj popoldan ko bomo babe rrjevke imele babyshower ali prihod novega člana :)

rea27

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
25.3.2010 10:14:35   
vaney
Vidiš, majra, zato pa moj možek vozi večinoma samo svoj avto, ker imam jaz v svojem polno "nujne" opreme, ki jo lahko v na hitro potrebujemuser posted image in voziček imam večinoma v avtu, ker po vasi ne šetam rada, se rajši kam odpeljem...sam rešitve zate pa vseeno nimamuser posted image
Nam bo pa mogoče celo ratalo it danes malo ven, ko je tak sončekuser posted image , ker se mi bo drugače zmešalo notri...sem bila zmenjena za kavo zdaj dopoldne, pa so se kolegici plani zrušli in ne more it, jaz pa sanjam ta kofetek že cel tedenuser posted image hudiča, kaj naredi ena kavauser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Zanositev
son_čica

Ali ste načrtovali zanositev?

Načrtovana (82%)

Nenačrtovana (18%)

Število vseh glasov: 200

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!