Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

ona dela tam zraven v Kl..., ime ji je pa K... (visoka, črna, skodrana). A si kaj skačete v lase zarad konkurence
. ziher belo majčko z všitim napiso roma
. ker jaz imam ene 6 teh majčk iz rima
. Sem šla našim na obisk (iz Črnomlja proti Metliki)...in tam na tisti cesti se nasproti pripelje en bedak s citroenom (en iz naše vasi, ki špila nekega frajerja in hodi s policajko, pa lahko dela kaj če)...Pa ajde to ni najhuje...Se pripelje krepko čez 100 na uro (je blo videt sam nekaj plavega-ko v risankah) i to pou čez moj pas...Sem se mu komaj umaknila, bi kmal vse količke ob cesti s sabo pobrala...Pa še pikico sem mela s sabo...
.
že sama dviguje na nogice ob opori, je tud bolj pravilno začela kobacat po vseh štirih. je včeri tko hitr pršla do mene, ko raketa
. pol jim pa kej rečeš in so tko osorni nazaj. pa še človk bi prčakval, da bojo bolj mirkal, ker majo tud oni svoje otroke, ampak takim nič ne zaleže