zaljubljena23
|
BabyKitty, verjemi da so z menoj tudi na tekočem Mag, čestitke za srčka z AS ...Vidiš, pa je bila po nepotrebnem panika... Alma, poroka...Hmmm zaenkrat nimava nič v planih...Neke sanje in želje so... ManUr super za uspešno NS levinja, dobrodošla... Talenti...Brez besed...Sama privoščim zmago Maji...Ne rečem, da Lina nima talenta, ampak je za to pot absolutno premlada... Frutiq, čestitke za pregled Arwenko, jaz sem o teh krčih že govorila...V predelu maternice...Sem vprašala na zadnjem pregledu pri G, pa je dejal, da je to normalno, saj se maternica širi...Drugače pa imam zdaj mir pred njimi...In me na trenutke malo panika zgrabi Vikend je bil naporen, skozi sva nekje bila...Tako da sem bila zelo malo za pc-jem....Vglavnem končno sva izbrala imena...Sva malo pohitela ja, ampak nekako sva imela malo časa, da sva debatirala o tem, pa ker je obema bilo všeč, sva kar pri tem ostala....Pa očke sva si šla malo past v pikapolonico...Joj, komaj čakam, da začnemo z nakupi...Smo bodočo babico zraven vzeli, pa je čist noter padla Še ta teden, naslednji pa že NS...Komaj čakam...Tale pregled sem se pa kar načakala, že dolgo nisem videla najine pikica
< Sporočilo je popravil zaljubljena23 -- 7.6.2010 12:54:04 >