*sava*
|
Halo, sava dobi pult, ki ga želi. Ma, jih je pol moj napizdil, ker je videl, da jaz nisem v stanju - sem bilav namreč že tako besna, da mi je šlo že na jok. Zdajle pa klicarim ginekologinjo in sem na čakanju... Da popizdiš, včeraj sem cel dan klicarila in je nisem uspela dobit. Bolj enostavno bi bilo it tja in se tam naročit... Drugače imam pa tudi jaz take znake kot ti, kar_ena in ostale. Praktično nič, mogoče joške občutljive, pa ne skos, če sem ful na nogah, bi rekla, da sem mogoče bolj utrujena kot običajno (ampak to je lahko psiha), edino cmeram pri filmih - samo to sem tudi prej. Tako da do prvega pregleda še ne verjamem, da sem čisto noseča. Mazanje s kremo pa... Ne vem, se mi zdi, da kožop imaš prožno ali ne. Poznam primere, ko so se ženske mazale kot blesave in so fasale ful strij. Jaz npr. sem se v prvo ful mazala, dobila eno strijo, ki jo baje vidm samo jaz. V drugo sem se mazala manj, ker ni bilo časa in energije, pa nič. Še vedno sem na čakanju... Se še niso uspeli oglasit.
|