|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 8 [9] 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski lumpi 2007-2. del
23.10.2010 13:15:50   
aprilčica07
Še na hitro pozdravček od nas.... tamala dva sta ok, no edino kašelj je še prisoten, drgači pa sta se kr pocajtala. (trkam) Včeraj smo šli malo ven, danes tudi. Sicer sta tamala in lubi šla v dolino, mi2 sva pa še gori. Greva jutri. Danes se bova šla še malo potepat, do sestrične, pa do kolegice in tako dallje..

katjapv: ma priden Matijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mene je prav strah it delat po celem tednu, ker nevem kaj me čaka, me je res groza.. kr vidim, da bomo visele tam cele popoldneve.. včasih se vprašam zakaj mi je tega treba?? seveda, moram preživeti skozi mesec, ne?user posted image

juniorka: ja, sistem šolski imate res zanimiv tam gor... si ne predstavljam Jakoba v šoli....user posted image

Gremo skuhat kosilo do konca, pol boa kašno knjigico prebrala, pol pa k sestrični, ki je oblikovalka in mi dela eno lepo zimsko črno oblekico, jupiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________


Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm


(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 201
   RE: Aprilski lumpi 2007-2. del
26.10.2010 11:54:03   
katja pv
Prav dosti se spet nismo razpisale, se vidi da nimamo časa.

aprilčica: pri nas pa poleg razčiščevanja knjigovodskih kartic moramo izvesti še odbiranje in izločanje dokumentarnega gradiva. Nadurno delo se vrsti kot po tekočem traku. Vsi so že rahlo tečni. Sedaj pa s tem dežjem, ki ga imamo sem kar tečna.

V soboto imamo planinski pohod na Celjski grad. Sem letos Matija vključila v mladinsko planinsko sekcijo preko vrtca in imamo sedaj prvi izlet. Tokrat bom šla zraven skupaj z Ano, ker je mož dežuren. Gredo pa s Ptuja z vlakom do Celja in dalje peš. Otroka bom dala na vlak sama pa se bom zapeljala do Celja, ker bomo po zaključku šli v Gorico in si prihranim del poti, otroka bosta pa tako zaspala, da bo mir med vožnjo.

So tudi vaši taki razgrajači med vožnjo z avtom. Naša dva stalno napevata, pa kričita, krilita z rokami, se stegujeta mimo sedežka, da bi si ponagajala ali pa celo udarila, ko sta kaj drug na drugega jezna. Moram med vožnjo imeti kar jeklene živce, ker drugače me vse skupaj tako moti pri vožnji, da imam vsakič, ko se kam dlje peljemo cele seminarje o obnašanju v avtu, pa nič ne zaleže (mogoče 5 minut, dlje pa ne).

Letos opažam, da hodi Ana z večjim veseljem v vrtec in mi težači, kaj sem jo tako zgodaj prišla iskat, da ona bi pa še dlje ostala. Pa jo včasih tudi okrog 15- 15:30H dvignem pa je vedno ista finta (pikon do tal in vzdihovanje Oh mami, zakaj si že prišla!). Se ji z vzgojiteljico prav smejiva. Še celo njeni sošolčki v skupini jo spodbujajo, naj ne bo žalostna ker gre domov. Se tudi vam kaj podobnega dogaja?

Juniorka: lepo, da se pri vas stanje umirja. Upam, da se ti bo glede varstva vse dobro uredilo - držim pesti in da bo mož pripravljen pomagat z otrokoma. Nisi povedala, ali o vrnitvi v Slovenijo sploh razmišljaš ali ne.

Kašljanje: pri Ani imamo že 3 tedne nadležno kašljanje, ko mislimo, da smo se ga znebili, se nam naslednji dan spet pojavi. Ali vašim otrokom dajete kakšne sirupe za krepitev imunskega sistema ali vitaminske napitke? Ne vem več kaj narediti. Zvečer ji vedno vklopim vlažilec zraka in dam še mokro brisačo na radiator, vendar se mi zdi da nič ne pomaga.

_____________________________

V življenju sta dve sreči: ljubezen do partnerja in ljubezen do otrok. Jaz imam obe!
21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 202
   RE: Aprilski lumpi 2007-2. del
29.10.2010 10:11:11   
Mubi
Pozdravljene!
najprej se vam opravičujem ker "vdiram" v vaš forum.
Pomagam prijateljici, ki je v hudi, hudi stiski in svojemu 2 in 8 letnima sinovoma ne more kupiti oblačil za prihajajočo zimo..... zato naproščam vse, ki bi kaj imele za podariti, da se mi javite na zs. Hvala za vašo radodarnost! lep pozdravček!

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 203
   RE: Aprilski lumpi 2007-2. del
30.10.2010 10:57:54   
juniorka
Ja, spet ste vse odsotne!
lilka- upam, da najdes kaj primernega, sicer pa skoda, da je novi direktor stalo nardil, ker se mi zdi, da si res uzivala v svoji sluzbiuser posted image . Ma, cas za nove izzive. Zgleda tako leto,user posted image !
Pri nas se vedno zmeda, se ni odselil... mi nasvinja celo stanovanje, kuha zvecer, da cela bajta smrdi, pol pa ribje kosti lezijo povsod, po mizi, po tleh, kuhinjskem koritu... Vsak dan kaj razbije ( kozarec, kroznik...) Ma upam, da se to zdaj hitro resi, ker drugac bom samo za na psihiatrijouser posted image . Nelson je imel ta teden pocitnice in je kr naporno z obema skoz. Leila ima polno energije in je kot Baltazar ( hodi sem in tja)user posted image , se ji tako dopade.
No, tole na hitro... ne vem, kdaj se bom spet kaj javila, bom brez racunalnika in neta ostala, ko gre in moram pol vse uredit!
Fajn se imejte punce!

_____________________________

11.11.09 ob 9.09 Leila 4065g in 58cm
1m: 5110g 60cm
2m: 6035g 62cm
3m: 6560g 65cm
4m: 7150g 70cm
6m: 8000g 74 cm
8m: 9000g 77 cm
11m: 10kg 80cm

(odgovor članu Mubi)
Neposredna povezava do sporočila: 204
   RE: Aprilski lumpi 2007-2. del
30.10.2010 11:00:27   
juniorka
Aja, katjapv, zaenkrat ne razmisljam o vrnitvi, mi je tukaj lazje kot samohranilki, dobim za najemnino in se druge pomoci, tako da se malo ostane na mesec( ker sem zaposlena, drugac bi blo malo manj).

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 205
   RE: Aprilski lumpi 2007-2. del
4.11.2010 13:06:52   
tejkag
Ojla!
Vidim da se ne dogaja kaj dosti novega. No, pri nas  je nekaj novičk ....da ne bom edina aprilčica, ki ima samo enega, bomo tudi mi dobili user posted image in tako  bo naša bejba big sisteruser posted image . Rok imam 13 maja po zadnji m., po ultrazvoku sicer malo kasneje.
Včeraj sem imela NS in je vse o.k. tako, da zdaj ne rabi več bit taka skrivnost. V službi sem sicer povedala že prej, pa sem kljub temu dobila pogodbo za nedoločen čas, tako da se bom lahko tudi malo zakreditirala, da se bomo mogoče prihodnje leto vselili, če ne, pa tudi imamo,kje bit.
Lana ima še vedno jutranje izpade, ko mora v vrtec in se dere in moža drži kot klop, ampak upam, da jo bo kmalu minilo....



lep sončen pozdravček





_____________________________

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 206
   RE: Aprilski lumpi 2007-2. del
4.11.2010 13:52:31   
katja pv
Čestitke Tejkag user posted image user posted image

Smo bili v soboto na pohodu na Celjski grad in sta prav uživala vsak s svojim nahrbtnikom in sendvičem. Seveda je bila pri prehrani Ana največja jedka. Matija je pojedel le 1 sendvič, Ana dva. Kdo ugane, kateri je starejši? user posted image  Je bila pa zjutraj v Celju taka megla, da nisem videla železniške postaje in sem se peljala kar mimo. No od vsega tega mrazu in vlage, se je obema kašljanje poslabšalo. Matija imam ta teden doma z grozljivim kašljanjem in vročino. Na mojo srečo ima mož cel teden dopust in se je ponudil, da bo pazil Matija. Ana mi sicer tudi kašlja, nima pa vročine in jo vozim v vrtec, kjer bi ona še prespala če bi bili tam še ostali otroci.

Juniorka: le pogumno, naj te tolaži misel da se bo kmalu odselil in boš imela nato mir. Kaj ti še delaš v tisti trgovini ali imaš porodniško? Se mi zdi da imajo v VB krajše porodniške kot pri nas ali se motim? Upam, da ti bodo čim prej nastavili računalniško povezavo, da bomo spet na vezi.

Pri nas je končno posijalo sonce po tečnih oblačnih dnevih, a kaj ko z otrokoma ne morem nikamor na daljši sprehod. Bomo šli en krog do cerkve in pokopališča in nazaj, da se vsaj malo razhodita.

Pozdrav in PIŠITE!



_____________________________

V življenju sta dve sreči: ljubezen do partnerja in ljubezen do otrok. Jaz imam obe!
21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 207
   RE: Aprilski lumpi 2007-2. del
4.11.2010 21:16:14   
aprilčica07
Čer


čisto sem zasedena in se ne vidim ven iz vsega skupaj. Bjak in tak šihtuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Res je ratalo obupno. Me tolaži, da pač moram delat, ker drgači ne gre.. Ampak trenutno sem res na psu in mi kr ne gre... Pa oljke obiramo ta vikend, jih je ful in nevem če nam bo ratalo do nedelje vse obrat.

tejka: čestiteeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image
juniorka: drži se bejba.. jst si ne morem predstavljat kaj doživljaš.. poguma siuser posted image user posted image
katjapv: pikapoke za tamala dva...user posted image user posted image user posted image

Zaenkrat tolko, ker nimam volje več za nič.

Nočko.

_____________________________


Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm


(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 208
   RE: Aprilski lumpi 2007-2. del
5.11.2010 7:45:15   
*piškotek*
Tejkag: čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lepo da ne bom samo jaz nosečka med našimi aprilčicami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Juniorka: drži se, naj te spremlja misel, da bo kmalu bolje, takoj ko se dec spoka user posted image

Katjapv:
pošiljam vam en kup zdravja user posted image user posted image user posted image

Lilka: držim pesti, da si čimprej uspeš najti primerno službo user posted image

Aprilčica07: a ti maš tudi tako v službi? Pri nas je tudi kar pestro, sploh ker moramo imeti čimbolj vse razčiščeno zaradi bilanc, ker mene marca najbrž ne bo prav dosti v službi... Ampak bo že enkrat boljše, ne? In verjamem, da tudi pri tebi user posted image

Drugače pa sva bila z Nejcem včeraj in danes doma, ker je v sredo zvečer dobil vročino, no noč je bila mirna in brez vročine, tudi sedajle je tako, tako da upam da ne bo hujšega in gre v ponedeljek v vrtec.
Jaz sem kar uredu, edino ves čas sem utrujena, nič se mi ne da, kaj šele bo user posted image A ha, in morfologija je za nami in je vse OK user posted image

Zdej pa letim, ker je že živ žav v dnevni sobi in me Nejc že kliče user posted image

_____________________________

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!
------------------------------------

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 209
   RE: Aprilski lumpi 2007-2. del
14.11.2010 8:05:53   
hariba
Da se malo javim in nas spet malo dvignem, ker že dolgo ni nobena pisala.
Tejka iskrene čestitke za nosečnost.user posted image user posted image user posted image
juniorka Drži se. Kako si? A se je končno odselil?
piškotek super, da je vse o.k.
katja pv Pri nas je pa avto edini prostor kjer je tudi čez dan kar mirno. Zoja najkasneje po parih km zaspi, tudi po parih metri je že. No, če je res dolga vožnja se vmes tudi zbudi a se zamoti a kako igračo ali hrano, če je res dolga pot dobi kakšne smokije ali čips kar jim sicer ne dajem. Kakšno leto nazaj je edino imela eno kratko obdobje, takoj, ko sem speljala. In ker je enkrat to nardila 3 krat zapored. sem se obrnila in jo odpeljala nazaj domov in  ni šla zraven v trgovino in je mogla pri mojemu bit, od takrat jo je pa minilo. Aja k njenemu spanju in mirnosti v avtu zagotovo pripomore tabletka dramine proti bruhanju, ker sicer obvezno bruha. No vsaj nekje je pa lahko mir, saj to potem takoj nadoknadi s svojim divjanjem in čeblanjem. Tudi taveliki niso v avtu delali velike štale, so tudi spali,sta mulca tudi nagnjena k bruhanju, le Lara ni.
Tako zdaj gremo zajtrkovat, je moj znosil na mizo in taveliki so dvignili rite, Zoja že itak od pol sedmih skače naokrog,bomo lep dan izkoristili za pohod na celjsko kočo že dolgo nismo bili, pa še jedli bomo tam, ker se meni kuhat ne da.
Lepo se imejte in napišite kaj.

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 210
   RE: Aprilski lumpi 2007-2. del
14.11.2010 8:19:46   
aprilčica07
jUTRO

mi smo sami, posledično je pestro. Oba sta smrkava in kašljata. Nimam pojma ali naj ga dam jutri v vrtec ali ne. Jst grem na en seminar v lj in bom tja hodila cel teden. Sicer smo ok, razne občasnih izpadov enga ali drugega otroka. RR me heca, imam milimetrske črke in niti ne vidim napakic, zato se opravičujem, če bom kaj čudnega napisala. Zdaj bi mogla it glavo prat, pa nevem kako naj izpeljem, da bo mir. Najbolje, da gresta oba z mano..user posted image user posted image user posted image

piskotek: na šihtu imamo trenutno norišnico, če se stvari ne znormalizirajo, bom končala na kašnem oddelku za živčne bolnike.. res je ubijalski tempo, to res ni način, no... super, da nosečnost lepo napreduje in si že na polovički.....
hariba: pr nas v avtu je pa kaos, Julija teži in teži.. včasih zaspi, vačsih ne... si mi dala idejo, da ji lahko provam dat to tabletko in bo mogoče bolj mirna... user posted image ker ali cvili, ali se poskuša odpet in tuli do onemoglosti.. pol še Jakoba znervira in pol je za znoret... user posted image uživajte danes na izletu.. mi imamo pa grdo vreme, megla in prši iz nje, fuj in fej.. hočem zimo, in burjo in sonceeeeeeeeeeeeeeeee

Zdaj pa grem, prat glavo. Lepo se mejte in pišite kaj.

_____________________________


Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm


(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 211
   RE: Aprilski lumpi 2007-2. del
16.11.2010 14:27:22   
lilka
Hej, hoj...
služba: mah v zadnjem tednu sem bla že prav na tleh, najprej se je direktor name spravil, včeraj mi je pa poslal za prijateljstvo na FB mislim, kake finte, pol so se pa še sodelavke na sestanku in to take ko že 7 let skupaj delamo, s takimi podlimi fintami in nekimi osebnimi zamerami in nekimi stavki ki sem jih zunaj na kavi menda izrekla, ma poden od podna, ma ne da se mi več te bajte vodit in si živce žret za 998 evrov, naj se j....ja rada sem mela svojo službo, zdej mi gre pa na bruhanje zjutraj....pa nej bom mentorica pripravnici, pa sem nosilka javnih del, pa sama vodim dom pa za 998 evrov, pa če to ni za skozlat.....
avto: mi imamo toliko CD jev s pesmicami in zgodbicami da imata oba čisto mir in poslušata, CD ji pri nas palijo......
junijorka: pa ta dec ti bo pa vse živce popil preden bo šel....ma drži se
tejka: čestitke za nosečnost!
Zdej pa šibam počasi....
Držite se drage moje, če le morem pa pridem, sej veste....


_____________________________

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 212
   RE: Aprilski lumpi 2007-2. del
29.11.2010 7:31:04   
aprilčica07
Sem nas iz naftalina povlekla... pa kje ste vse?user posted image

_____________________________


Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm


(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 213
   RE: Aprilski lumpi 2007-2. del
1.12.2010 10:08:46   
tejkag
Ojla!
Zatišje....no jaz sem na bolniški, sem včeraj cel dan bruhala in kaj sem pojedla je šlo iz mene, tako da sem šla danes k zdravniku, ker v takem stanju res ne morem delat in sem do naslednjega tedna doma. V torek mam kontrolo pa bomo videli.
Bejbo sem vseeno dala v vrtec, čeprav je že zjutraj spraševala, če ima dopustuser posted image . V petek jo bom mogoče pustila doma ali pa že jutri, če bo zapadlo dosti snega, ker kar močno sneži.


o.k. lepo se imejte


_____________________________

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 214
   RE: Aprilski lumpi 2007-2. del
7.12.2010 12:24:25   
lilka
Hej, hoj...
Sem mislila, da samo jaz nimam časa, pa vidim, da nisem edinauser posted image
Moja dva sta vredu, bolj ali manj guramo skozi vse viroze, prehlade, viruse....drugače pa sta kar pridna. Ožbej se tako hitro razvija, da mu sploh ne sledim, govorno je ful razvit, hodi zdej že tudi čisto o.k. končno, tako da se imamo kar fajn. zdej imamo itak veseli december, komaj sledimo vsem dogodkom za otroke, vsem lutkovnim predtsavam in ne vem kaj še vse, tako da je prav fajn.
V službi mi gre še vedno na bruhanje, prav ne predstavljam si kako bo zgledal zaključek leta v petek, so s evsi prijavili, me prav zanima kako se bomo gledali. kakšne boljše službe za enkrat še ni na vidiku, tako da moram vztrajati v tej, pa upam, da bo z novim letom le kje kaj zame.
Lepo bodite in PIŠTE KAJ.



_____________________________

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 215
   RE: Aprilski lumpi 2007-2. del
8.12.2010 20:13:41   
juniorka
Hojla!
Vidim, da se nic ne dogAJA. Jaz dobim net drug teden, pa se kaj bolj javim, kr pogresam forum.
Drugace se je moj ex pred 1 mesecem izselil, jaz sem pa ta vikend mela obisk enga starega znanca iz Londona in po vec kot enem letu sexsala. Mah je blo fajn, hehe. Meli smo sluzbeno zabavo, sem tudi zurala in v preteklem tednu popila vec kot v zadnjih 4ih letih skupaj. Moj je izvohal, da pac mi gre fajn in zdaj me na kolenih prosi odpuscanja in drugo priloznost, da se bo spravil v red in blabla. Jok brate, odpade, je imel prevec priloznosti. Vztrajen pa je.. ni nobenmu povedal, kaj se dogaja, da sva sla narazen, sem jaz kontaktirala njegovga sodelavca, da se pogovori z njim, ko mi je rekel, da ce mislim tako zivet, pol ne bo vec otrok cuval... me izsiljuje vsaka 2 tedna, ko pa rabi denar za hrano, se pa prilizuje.... groza. I n cedalje bolj spoznavam, da se bom morala preselit nekam bolj stran od njega, drugace bo vecno manipuliral z mano.. zal.
Imamo pa mrzlo, okoli -10 ponoci, meni je pa gretje( pumpa) na avtu sla in sem mogla drug avto nabavit, kar je brez neta kr naporno, ce hoces poceni skoz prit, pa sem eno Skodo Fabijo zaenkrat nabavla.. Starega se pa nisem prodala, dobro da je pomoc tukaj za samske mamice  solidna, da lahko se sparam zravn.
Zdaj pleskam dnevno, na en zid polagam tapete, novo sedezno in tla sem nabavla, tako da bo cist nov bozic.. smrekce se nimamo, ker bom pravo nabavla, ze dolgo nisem mela... ko bo vse tipi topi. Zdaj je bil kaos, ko sem mojga ex ( ala kreten) prosila, da pocisti njegovo sobo, ko se je izselil, je rekel, ce sem prelena, pa naj pustim tako kot je... In to bi naj jaz hotla met se kdaj v zivlje6nju?????????????

tolk na hitro, lp iz mrzle VB

_____________________________

11.11.09 ob 9.09 Leila 4065g in 58cm
1m: 5110g 60cm
2m: 6035g 62cm
3m: 6560g 65cm
4m: 7150g 70cm
6m: 8000g 74 cm
8m: 9000g 77 cm
11m: 10kg 80cm

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 216
   RE: Aprilski lumpi 2007-2. del
17.12.2010 10:29:52   
lilka
Hej, hoj....
junijorka: ja super si uštimala zadeve, tvojega exa pa kar odj....si ne zasluži prav nič več od tebe in prav ponosna sem nate, da se tako dobro držiš, kar vztrajaj, sej vidiš, da bo šlo.....
prazniki:manjka mi še nekaj božičnih daril, pa zaviti jih moram, bom poskusila v petek imet dopust, jelko smo postavili, letos z vijola in roza bunkicami, da paše k moji novi dekorativi..božičko smo nastavili pismo, hitri sel ga je odnesel in zdej bouser posted image
Drugače pa nič novega.
Pišite kaj.



_____________________________

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 217
   RE: Aprilski lumpi 2007-2. del
17.12.2010 11:58:57   
aprilčica07
Ojla

po dolgem cajtu pozdrav od mene.. sem zasedena, da dihat ne morem. Sploh me trenutno šiht ubija in posledično sem tečna in brez volje.user posted image Tamala dva sta kolkor tolko ok (trkam(, Jakob je sicer prehlajen, ampak če ostane le pri prehladu, bo nekako šlo. Prejšnji teden smo bli doma, vnete očke. jakob in od njega sem kasirala še jst, sem bla ko angora zajecuser posted image

Pri nas je začelo snežiti. Pa danes imamo novoletno zabavo, pa nevem ali naj grem, ali ne. Bomo vidli kašne volje bom zvečeruser posted image

juniorka: super, ti kr živi in uživajt, bivšega pa nekam pošlji...user posted image
lilka: kako je pr tebi v službi?

Lepo se mejte.


_____________________________


Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm


(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 218
   RE: Aprilski lumpi 2007-2. del
19.12.2010 23:05:15   
taška30
Pozdravček od še ene izgubljene...ja, tempo je tak, da je RR čist na stranskem tiru. Sploh pa tale veseli december, nonstop neki Dedki Mrazi, novoletne zabave (službene), druženja...komaj dihamo...pa še ta zoprn sneg uf, kolk ga ne maram. Hvala bogu da bo odjuga ta teden, sicer vem da bo teklo od vsepovsod, ampak men bo bolje...
Smo OK, zdravi, trkam sicer na les, ampak letos sploh še nismo bili nič na bolniški, se ful dobro držita obe. Julija je pred 1 mesecem dobila svojo sobico, tako da gresta zdaj zvečer spat ločeno in je ful mir v bajti (prej je bil vsak večer žur, pogovarjanje, režanje, kreganje, tuljenje...). Sicer Juli malo težje in kasneje zaspi, ker v vrtcu še spi po kosilu in ima zvečer še čist polne baterije, ampak jih kar napokamo okoli osmih v posteljo.
Drugače je kar pridno dete, le napade trme in jezikanja ima na momente, ampak to menda spada k tej starosti...
Manca gre pa po novem letu z vrtcem za 5 dni na zimovanje (+šola smučanja) in mi je kar malo tko mešano pri srcu. Sej ne da ne bo preživela brez mame, itak hodi na počitnice po en teden že od malega, ampak tuki bo pa le "sama", ena vzgojiteljica na 8 otrok, kdo ji bo oblečt prištimal, kako bojo zobke prali, kaj če jo bo ful zeblo tam v snegu itd...ja, ja, zaskrbljena mama, itak da se bodo imeli ful fajn.

Nič, to je to, na kratko, lepo se mejte.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 219
   RE: Aprilski lumpi 2007-2. del
29.12.2010 21:31:50   
sabri
Hoj hoj, še jaz po dolgem času, bom bolj kratka, se nam je prav preveč dogajalo ta dva meseca. Kratki povzetek, kupili smo hišo in se v roku enega leta selimo proti štajerski. Poleg letanja za hišo in kreditom nam je ta teden uspelo vse speljati do konca. Vmes pa ful enega sranja, od male v bolnici dvakrat, virusov bruhanja...poleg tega je naša aprilčica velika doma že tri mesece, ne hodi v vrtec, ker je mala tolk občutljiva, da jo preveč zvije takoj. Tako, da razumete, zakaj nisem nč tukaj. Bo drugo leto bolje, vsem skupaj želim eno lepo praznovanje novega leta in zdrav ter srečen začetek uspešnega novega leta. 

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 220
   RE: Aprilski lumpi 2007-2. del
11.1.2011 8:31:01   
aprilčica07
Jutro

sem nas komaj najdla, na tretji strani spodaj smo ble. Res bomo očitno zamrle. Škodauser posted image

Mi2 z Julijo sva ble prejšnji teden v bolnici. Mala je mela atipično pljučnico, je bla res boga. HB smo v petek domov pršle. Zdaj smo v karanteni in se cajtamo lepo doma. Tudi Jakob je z nami, ker bi blo preveč nevarno, da bi hodil v v vrtec. Jst pa seveda na negi, na šihtu pa strašno veseli, itakuser posted image Vreme je obupno, sama megla in dež. Katastrofa. Konec meseca imamo za it na smučanje, pa kolega ima 40 let, pa pol ima moj kmalu 40, pa moja mami 60, brat pa 30, pa krst bomo verjetno meli spomladi... Skratka bo pestroooooooooouser posted image

sabri: čestitke za hišico.. a sem lahko malo fouš? pa kako, da ste se odločili za ta korak?

Ostale kako ste? lilka, juniorka, taška?? katjapv?

_____________________________


Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm


(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 221
   RE: Aprilski lumpi 2007-2. del
12.1.2011 13:28:17   
zalbi
Hej!

Uh, končno se javlja, malo izgubljena, no pa sem se najdla :).

Torej stanje pri nas je sledeč. Jaz končala porodniško, Žane v vrtcu, Sara pa po starem. Je pa res ubijajoč tempo, služba, vrtec, malo popoldneva, pol pa da še ekj naredim doma in je dan naokoli - groza. Amapk se navajam. Žane je še kr zdrav, no novembra smo imeli norice, Žane je imel res hudo obliko, Sara je pršla fajn skoz. Žane je decmebra začel z vrtec in se ma kr fino, je lepo sprejel, ni blo nobene krize. Jaz delovno, v službi po starem, plača za bruhat, delo tudi, tako da sem spet na istem kot sem bla, iščem novo službo, pa sej bo, enkrat bo - sem optimistična. Drgač pa Žen je shodil en teden pred prvim RD-jem. Je pravi divjak, povsod pleza, kr gre, mu je čist vseen, tako da je veliko bolj naporen kot Sara, posebi ker je tak živc, pa zelo trmast

Mal sem vas brala.

sabri - waw bravo za hišo, kje ste kupiliKje blizu nas?
lilka - te razumem, ko prekipi pa je dost vsega, le pogumno naprej
juniorka - občudovanja vredna si - bravo!
piškotek - kdaj imaš rok?

Tako, se bom še oglasila...

_____________________________

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 222
   RE: Aprilski lumpi 2007-2. del
14.1.2011 10:49:18   
katja p v
Pozdravljene!

Na RR ju me je vrglo ven, sem se morala prijaviti kot druga uporabnica, ker trenutno nimam časa urejat težav.

Sem vas na hitro preletela. Vidim, da je nastalo tu kar zatišje in nas je vedno manj, pa zgleda, da nas vse čas baše.

Pri meni v službi je stanje nemogoče. Časa za RR tako ali tako nimam ne doma ne v službi.

Po vnetju ušesa, ki ga je imela Ana v decembru smo sedaj zdravi. Prejšnji teden sta bila oba na tečaju smučanja s športno šolo, ki jo obiskujeta, tako da je bilo kar pestro. Sta se oba zabavala in ni bilo težav ju dati na avtobus in ju pustiti za celo dopoldne na samostojni izlet.

Sabri: čestitke za hišo.

Aprilčica: upam da boste čim prej zdravi, če niste še.

Se še slišimo, moram šibat nazaj na delo.

Katja pv

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 223
   RE: Aprilski lumpi 2007-2. del
19.1.2011 16:47:45   
tejkag
Ja kje pa ste vse???
No, jaz sem kooooončno dočakala morfologijo in danes so nam povedali, da bo fantekuser posted image tako, da bomo imei parček. Lana je sicer bolj navijala za sestrico, ampak ji je zdaj tudi o.k. in pravi da ga bo umivala in mu bo oblekla Spiderman pižamicouser posted image . Drugače je vse o.k. samo pritisk imam spet malo visok in si ga moram tudi doma kontrolirat. V službo še misim hodit nekje do sredine al pa konec marca, potem pokoristim stari dopust in del novega, aprila štartam s porodniško in to je to.
Naše stanovanje lepo napreduje, ta teden bodo končali s keramiko, potem barvanje in ostale stvari in potem začnemo opremljati, tako, da bomo morda do maja že na svojemuser posted image .


lep pozdrav


_____________________________

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu katja p v)
Neposredna povezava do sporočila: 224
   RE: Aprilski lumpi 2007-2. del
19.1.2011 17:09:08   
aprilčica07
Ojla

tejka g: super, da boste imeli fantička, pa da je vse ok in seveda za stanovanje. pridni steuser posted image user posted image

katja pv: kaj naj ti rečem? pr nas v službi je tudi ubitačno. se moram nečesa domislit, ker drugače bom končala na gričkuuser posted image res je ratalo grozno, no. pa sem tako rada hodila sem, pa zdaj mi je vsak dan večja muka.

Pripravljamo se za it smučat, in zdaj res upam, da nam rata it, in bomo tam uživali. In se naužili zraka, da bomo pol zdravi.

Grem, ker sem seveda še v službiuser posted image


_____________________________


Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm


(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 8 [9] 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 8 [9] 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





So edinci srečni ali razvajeni?
So edinci res osamljeni in razvajeni? Britanski znanstveniki trdijo nasprotno.
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?