vesna_b
|
kasso - blagor se tebi, nimaš naših izkušenj. sam ne nas sodit. tudi jaz bi se raje dobro razumela s taščo. oz sem se - dokler nisem zanosila. potem bi pa blo najboljš, da bi ji dala mojga otroka, in bi se še naprej razumele. sam... pismo, midva mava otroka zase... midva jo / jih bova vzgajala, jih tud po potrebi kaznovala, midva, ne pa ona. sam ji ne potegne, pa je tamala že 2 leti stara... veš, ni fajn, da ne znaš prav kuhat (pa kljub temu hodi k nam na kosilo), da ne znaš prav dat cot prat (pa je kljub temu v vsakem stroju, ki ga operem, VSAJ ena njena cota, če ne več), pa da ji pol oprano še zlikam, pa da ne znam otroka prav štimat, pa sem slaba mama, ker pustim tamalo jokat, ko se trma in je niti njej ne pustim takrat v naročje vzet, kljub temu, da tamala kmalui vidi, da ne pali, in sploh pozabi, da je kaj blo... pa sem slaba mama, ker sem tamalo VLAČILA okol (njene besede), saj sem jo dojila, in nisem pristaš tega, da se pumpa in pol mleko greje, če ni nujno, ampak naj otrok dobi mleko, takrat, ko je lačen, in to direkt. in ja, sem šla na kavo, pa sem jo mela s sabo... pa kaj??? in še ne 3-mesečno jo je mela ob pol poldne direkt na soncu, sredi avgusta, brez kape. sem znorela... poznam fanta, ki je zarad tega dobil meningitis, in ma mal posledic, in sem zato na to čisto alergična. ampak ne, jaz sem ČUDNA (njene besede), da kako so pa njeni preživel. ja. 37 let in 32 let nazaj!!! zdaj je mal drugačno sonce. zdaj drugo priporočajo, kot takrat. aja, pa da ne rečem, da je bla tud babca čudna, ko je rekla, da naj jem raznoliko hrano, da naj kmalu probam kak krhelj jabolka pojest, pa če ne bo tamali škodilo, da lahk pol po malem začnem sadje. ne pretiravat, po malem. in ja, smo bli čudni in jaz, in babica, in zdravnik, ki sta potrdila moje sume, da tamali škodi, če jaz jem preveč mlečnih izdelkov. ne, zarad tega pa ne more met krčev... smo vsi bli čudni in hecni. ona je pa zakon... in vse ve. ej, imam en predlog. ti pošljem mojo taščo za kak teden na počitnice. boš ti dobila novo izkušnjo, pa še jaz si bom živce spočila... he he he vem, sem žleht, saj ti je v resnici ne privoščim. sem rekla svojmu, da če bom jaz kdaj taka, do svojih tamladih, naj me takoj tist moment ubije (sem sicer rekla v navalu jeze, zato tak izraz, sam mislila sem pa resno)
|