Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

malecka_mateja hvala za čokoladico. Pravi lepotički sta,
!
za super novicke iz morfologij. Komaj cakam mojo cez dva tedna!!!
. Sem si ze tolkrat rekla, da se ne bom sekirala pa se se vedno. Kaj bi dala da bi bilo enkrat vse za mano in, da bi se lahko z mislimi posvetila samo bebiki. Tko, se pa skoz neki obremenjujem. Kako vam uspeva spustiti stvari iz rok oz. se ne obremnjevati in uzivati nosecnost? Grrrrr, HB imam v petek sestanek z mentorjem in bova naredila plan za naprej. Mah shit je to, da sem cakala 4 mesece na odgovor in potem je ta negativen.
m in vse pošljem v tri krasne v roku treh minut in sem potem tut za cel dan dobra
.V ponedeljek grem k svoji splošni dohtarci da mi odpre bolniško in ji bom povedala morda mi bo lahko kaj dala za bolečine ker drgač bom težko zdržala :(pa še neki se me je prehlad lotil uff.In kako ste ostale ??vidim da je drugo srečanje uspelo :)ste lušne nosečke bravo za vas
popolnoma različni. No bomo vidli.