tinkatonka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28 Tinkatonka ziher ti je zato slabo,ker ti je Anej tolko pemetaval trebuh,ker je meni tudi,če me Dominik tolko prijema in trese po trese po trebuhu. no včeri se nisem potem nič učila, ker mi je bilo tok slabo. Sem eno uro ležala, pa sedela, pa ležala, pa sedela,..., pa čakala, da slabost mine, in je blo vedno hujš. Sem šla kr spat. Spala zelo slabo, sredi noči sem še moža zbudila, da mi je tok slabo, da ne vem kaj je narobe, pa trebuh ves trd in on reče "al res al kaj, sem ti hlače kupu" . Sem se kljub najbolj bednemu občutku slabosti zarežala, ker je res bil ves zmeden v svojih sanjah, kakšne hlače hudiča sanjaš . No pa sem šla lulat, popit mal vode in nazaj spat. Sem pa čist povožena zdele. Ne vem kako bom sploh sposobna danes kaj predelat. Groza!! Me še ni pobrcal, od včerajšnjega Anejevega tresenja. Po mojem si ne bo, da ne bo spet kakšen "potres" doživel. Želim vam lep začetek dneva. Anej se še crkla (beri:spi) v najini postelji, ker je imel tudi on slabo noč za sabo, pa ga bom še kr malo pustila. LP Tina