|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 19.4.2010 22:27:45
|
|
|
|
tanci29
|
ma ja men bi pasal da bi že hodila, ampak naj si vzame svoj čas
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 19.4.2010 22:29:15
|
|
|
|
sjmm
|
ajde...bejbe drage...se je moj ponudil, da me mal zmasira....me neki križ daje že ful cajta, da imam desno roko čist mravljinčasto....najbrž bo treba mal baterije izklopt..tko k je rekla tanči no, pa še sušilc me je poklical lepo pančkejte vso dolgo noč !!!!!!!!!
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 19.4.2010 22:29:40
|
|
|
|
Onasiss
|
Sem uredu... sam ste meu slabo voljo spravle, ker ste rekle, da bo jutri dež sedaj hodim z biciklom u službo.... Se mi pa zdi, da sem imela kak mesec neko čudno depro... zdej se ven vadim... ....
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 19.4.2010 22:29:49
|
|
|
|
tanci29
|
aja onasiss pomoje bom mogla en dan frej bit ta teden...k ne vem če bo hana šla v vrtec, pa ne bo varstva....dej povej kako ti delaš...kdaj tebi odgovarja
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 19.4.2010 22:29:59
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm ajde...bejbe drage...se je moj ponudil, da me mal zmasira....me neki križ daje že ful cajta, da imam desno roko čist mravljinčasto....najbrž bo treba mal baterije izklopt..tko k je rekla tanči no, pa še sušilc me je poklical lepo pančkejte vso dolgo noč !!!!!!!!! fajn se zmasirajta
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 19.4.2010 22:30:14
|
|
|
|
Onasiss
|
o....pri sjmm bo pa akcija danes....
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 19.4.2010 22:30:23
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 ma ja men bi pasal da bi že hodila, ampak naj si vzame svoj čas še vsi so shodili
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 19.4.2010 22:30:33
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Sem uredu... sam ste meu slabo voljo spravle, ker ste rekle, da bo jutri dež sedaj hodim z biciklom u službo.... Se mi pa zdi, da sem imela kak mesec neko čudno depro... zdej se ven vadim... ....
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 19.4.2010 22:31:06
|
|
|
|
tanci29
|
onasiss samo da se izvadiš...
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 19.4.2010 22:31:07
|
|
|
|
Onasiss
|
tanci..jaz sem tud non stop zjutraj...sem ob 15,30 konc...pol pa šibam po tamale u vrtec....
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 19.4.2010 22:31:43
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm ajde...bejbe drage...se je moj ponudil, da me mal zmasira....me neki križ daje že ful cajta, da imam desno roko čist mravljinčasto....najbrž bo treba mal baterije izklopt..tko k je rekla tanči no, pa še sušilc me je poklical lepo pančkejte vso dolgo noč !!!!!!!!! fajn se zmasirajta mislm babe..koj na najhujš pomislite!!!!
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 19.4.2010 22:32:06
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Sem uredu... sam ste meu slabo voljo spravle, ker ste rekle, da bo jutri dež sedaj hodim z biciklom u službo.... Se mi pa zdi, da sem imela kak mesec neko čudno depro... zdej se ven vadim... .... ma ne bit slabe volje-lahko pa da bo sonček ......u pridna kolesariš v službo .......v kakšno depresijo si padla?
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 19.4.2010 22:32:43
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm ajde...bejbe drage...se je moj ponudil, da me mal zmasira....me neki križ daje že ful cajta, da imam desno roko čist mravljinčasto....najbrž bo treba mal baterije izklopt..tko k je rekla tanči no, pa še sušilc me je poklical lepo pančkejte vso dolgo noč !!!!!!!!! fajn se zmasirajta mislm babe..koj na najhujš pomislite!!!! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek.gif [/image]to pa ja ni najhujš?
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 19.4.2010 22:33:30
|
|
|
|
Onasiss
|
HVALA......je že bolje....
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 19.4.2010 22:34:15
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss tanci..jaz sem tud non stop zjutraj...sem ob 15,30 konc...pol pa šibam po tamale u vrtec.... kako se zmenmo...sej men se za knjigo ne mudi...mi mamo učke vnete tko da bo ta teden hana doma. zdej ne vem pravijo da je to ful nalezljivo...
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 19.4.2010 22:34:38
|
|
|
|
Onasiss
|
čebel@...k neki, ali po domače POUHN KUFR VSEGA...predvsem pa deca..... ..
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 19.4.2010 22:35:07
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm ajde...bejbe drage...se je moj ponudil, da me mal zmasira....me neki križ daje že ful cajta, da imam desno roko čist mravljinčasto....najbrž bo treba mal baterije izklopt..tko k je rekla tanči no, pa še sušilc me je poklical lepo pančkejte vso dolgo noč !!!!!!!!! fajn se zmasirajta mislm babe..koj na najhujš pomislite!!!! a si hotla rečt najbuljš
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 19.4.2010 22:36:51
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss čebel@...k neki, ali po domače POUHN KUFR VSEGA...predvsem pa deca..... .. še dobr da se smeješ...
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 19.4.2010 22:36:56
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm ajde...bejbe drage...se je moj ponudil, da me mal zmasira....me neki križ daje že ful cajta, da imam desno roko čist mravljinčasto....najbrž bo treba mal baterije izklopt..tko k je rekla tanči no, pa še sušilc me je poklical lepo pančkejte vso dolgo noč !!!!!!!!! fajn se zmasirajta mislm babe..koj na najhujš pomislite!!!! a si hotla rečt najbuljš nism upala
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 19.4.2010 22:38:18
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss čebel@...k neki, ali po domače POUHN KUFR VSEGA...predvsem pa deca..... ..
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 19.4.2010 22:38:32
|
|
|
|
tanci29
|
sjmm-ah dej no....pa ne boš rekla da ti je zdej nerodn
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 19.4.2010 22:39:49
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss tanci..jaz sem tud non stop zjutraj...sem ob 15,30 konc...pol pa šibam po tamale u vrtec.... kako se zmenmo...sej men se za knjigo ne mudi...mi mamo učke vnete tko da bo ta teden hana doma. zdej ne vem pravijo da je to ful nalezljivo... masiraj ji v očesnih kotičkih, da se kanali razširijo... s temi stvarmi je tako, da se največkrat prenašajo iz noska na očke...u bistvu sami nareijo ta prenost...in potem se okice hitro vnamejo
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 19.4.2010 22:40:01
|
|
|
|
Čebel@
|
ajde babe,grem spat ker se ko cunja se tipkamo jutri-imam LD in upam da bo lepo vreme da ga izkoristim na polno nočkooooooooo
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 19.4.2010 22:40:47
|
|
|
|
Onasiss
|
grem spat.... lahko noč...
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 20.4.2010 6:47:34
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro punce zunaj je SONČEK!!!! upam da bo zdržal cel dan spali smo lepo celo nočko......sva imela pa z možem pred spanjem še konkretne govorilne-se je snovi nabralo še in još tko da sva se pogovorila in upam da bo zdej kej boljše.....mi je pa vrgen naprej forum in da sem odvisna se oglasim,ko se zbudite
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMineralna ali kemična sončna krema?Čeprav poletje še ni uradno tu, je sonce v juniju že zelo močno. Otroci so veliko na prostem, starši pa se pogosto spraš...
Zadnje s foruma
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.