|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ...
30.4.2010 16:32:41   
Onasiss
Katjusa.... daj tvojga nauči kako se na uro gleda....user posted image user posted image

mihailo...Istra je lepa, kakšna Zelena Laguna... imaš veliko sprehajalnih poti čist ob morju vse do Poreča...

čebel@....a to vas je veliko u službi al kako.??? Penzionistov pri nas ni bilo nič....mislim, da je vsak mesec kakšen manj....user posted image  Sicer je pa tko bolj se bogega dela, več dobi!!!user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
30.4.2010 16:38:43   
sjmm
ooo, onassis...hej hoj!!!! Vau sama si..user posted image user posted image user posted image user posted image ..jz bi tud mal...sam pol mam itak slabo vest...user posted image user posted image user posted image ..kok sm smotana ...je moj dal Maja ene 2x spat gor v Bohinju...k sm jz mal dol legla....ma, pol me je pa pri srcu tiščal, da sm kr neki en cajt z njim zamudla...sej...smotkana k sm...pol sm pa včas takale....komi čakam, da me tele mišice in bezgavke nehajo bolet....jz pa bolezen...nisve za skup...men se kr rola,če nism vsak dan 100%....nč..takle mamo!!!

ej uživej še mal miru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
30.4.2010 16:41:34   
Onasiss
Ma nehi se sekirat... matr a misliš, da mu moraš non stop za ritjo stat....user posted image user posted image user posted image ... ne navaji ga, da bo mamin sinko....user posted image

So what....

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
30.4.2010 16:43:01   
sjmm
no, zdej grem pa cote vn zmetat...ta usrane...kok se nabere v 5 dneh...ne morš belivatuser posted image user posted image

mali je vstal, pohamsal jogurt+ ovsene kosmiče...zdej pa stanvanje preureja...dons je še posebej zanimiv..k ns ni blo en cajt....gor je tud vse okol obrnu...sam je bil lušn balkonček iz dnevnega prostora in je skoz lahk bil zuni..tud k smo bli not...sam na balkonu je pa tud blo svašta...ni d niuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa zdej reče..tator(traktor)...k so se mu pod balkonom vozil in je bil čist fasciniran.....pa v jezeru se je tja do kolen tud namoču u novih najkicah...sam je blo tok kul....se ni mogu naužit vsega...aja, pa nos imamo potetoviran..k se je asfalt na parkerplacu pokonc postavu in Maja glih u nos zadeluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
30.4.2010 16:43:37   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

Ma nehi se sekirat... matr a misliš, da mu moraš non stop za ritjo stat....user posted image user posted image user posted image ... ne navaji ga, da bo mamin sinko....user posted image

ja,ja....sam...sej po moje je žeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
30.4.2010 16:45:39   
sjmm
Mihailo........mi imamo radi Novi grad, pa Poreč...seveda, pa Umag....sej se povsod najde kej fajnega, za sprehajat pa sploh!!!!

aja, sm vidla slikce na FBju...kok je luškan, pravi mali piškotek!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
30.4.2010 16:50:45   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Deja

Dobro jutro....

vidim da imate tudi vse ve polne roke dela.... no pri nas imamo še danes motorka party, moramo še nekaj drv pospravit, pol pa se začne uživancija.... upam vsaj...

joj kak smo se včeraj imeli fino... sem bla tak ko kaki mali otrok okoli dinozavrov... ponoči pa sem jih še sanjala.... tako da mi ni žal da smo šli (aja, pa možeku je bilo tudi fajn - zjutraj mu namreč ni bilo za iti) no nekaj slikic pa sem dala na FB... tukaj dam le to, ki mi je najljubša....
user posted image

LEP DAN vam želim!

zelo lepa slikcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
30.4.2010 17:03:45   
MIHAILO
Ojla sjjm dobrodosla nazaj:)))

ONASIS bom mal pokukala kaj ponujajo hvala za info...

Kolumbo a tko,Maj pac ni hotel spati drugje kot v svoji bajti:))...Upam,da ga kmalu mine...

Midva sva bla zunaj ampak je ze tko vroce da bova morala poznej hodet...pa se mi zdi da bi ze kr kratke hlace i majce lahko nosili tako je vroce

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
30.4.2010 17:05:08   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

Mihailo........mi imamo radi Novi grad, pa Poreč...seveda, pa Umag....sej se povsod najde kej fajnega, za sprehajat pa sploh!!!!

aja, sm vidla slikce na FBju...kok je luškan, pravi mali piškotek!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
30.4.2010 17:33:03   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
30.4.2010 17:36:07   
sjmm
jz sm si zdele izbojevala frej ju3šnji dan...ne gremo na morje, smo kr prek interneta mal rezerviral, drug teden pa dol...k men se ne da se fjakat ke dol, čeprav me ful vleče na morje, sam v enem dnevu gor in dol, pa še vse me boli...ma si bom kr doma rane celila...zjutri pa na juriš v lekarno...pa,da bo še Majček se pocajtu, pa še lubija neki grlo šlata...mamo famili pokol...bljak

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
30.4.2010 18:18:03   
Katjusa
moj upam, da bo do osmih doma......
onasiss zgleda, da mu bom mogla uro kupit ima že 2 pa očitno nobena ne kaže prav..... al mu bom pa na telefon opomnik naredla če ga ima za vse druga naj ga ima še za domov......
prav nauser posted image user posted image user posted image user posted image mi gre tok si želim da bi blo mal skupi kot familija pa sem cele dneve sama z otročkoma... sej je luštno sma bi rada da tud ati mal z nami se igra in uživa te trenutke tako hitro bosta zrasla.... jutri in v nedeljo boma v stanovanju..... ah ja sploh se več nič ne pogovarjama.... očitno bo spet ena krizica padla ampak to samo zaradi pomanjkanja časauser posted image user posted image user posted image

tak zdej sem se mal spraznla zdej grem pa palačinke pečtuser posted image user posted image user posted image user posted image

onasiss uživaj v miruuser posted image user posted image user posted image user posted image

mihailo mi smo tud bli zunaj pa nam je blo prevroče zdej pa florjan gleda poletje v školki bani se pa igra....

sjmm kake smo mame če kdo kej za naše otročke nardi pa imamo kr občutek da neki zamujamouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
30.4.2010 19:07:21   
Ajvy
OBE imasta vneto  uho..Tisa levega in Tarja desnega...živijo AB ...... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
30.4.2010 19:43:48   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

onasiss zgleda, da mu bom mogla uro kupit ima že 2 pa očitno nobena ne kaže prav..... al mu bom pa na telefon opomnik naredla če ga ima za vse druga naj ga ima še za domov......
prav nauser posted image user posted image user posted image user posted image mi gre tok si želim da bi blo mal skupi kot familija pa sem cele dneve sama z otročkoma... sej je luštno sma bi rada da tud ati mal z nami se igra in uživa te trenutke tako hitro bosta zrasla.... jutri in v nedeljo boma v stanovanju..... ah ja sploh se več nič ne pogovarjama.... očitno bo spet ena krizica padla ampak to samo zaradi pomanjkanja časauser posted image user posted image user posted image

tak zdej sem se mal spraznla zdej grem pa palačinke pečtuser posted image user posted image user posted image user posted image

onasiss uživaj v miruuser posted image user posted image user posted image user posted image

mihailo mi smo tud bli zunaj pa nam je blo prevroče zdej pa florjan gleda poletje v školki bani se pa igra....

sjmm kake smo mame če kdo kej za naše otročke nardi pa imamo kr občutek da neki zamujamouser posted image user posted image user posted image user posted image

katjuša....sam neki ti bom položila na srce....vem, kako ti je, sam ne se pozabit pogovarjat in skupaj bit...to sva mi2 enkrat nardila...FUL VELKA NAPAKA...res...sva si rekla, sam še tole nardimo, pa bo..pol pa cajt za nas....neeeeee...napaka...tist cajt ful dolg ni prišel, pa sva se vmes čist zgubla....komi sva zgradila most nazaj...je blo težko, ker pol mal potrpiš zaradi ene stvari v delu, pa pride nasledna in vse postane bol pomembno k vidva in otročki...sej tok se pa z nobenim delom ne mudi...vse bo pravi cajt...sam, da se vi2 ne zgubita....to mu moraš povedat, ker drgač bo tud selitev bol grenka kot bi bla sicer...TO JE SICER MOJE MNENJE, MOJE IZKUŠNJE...SAM MOGOČE TI PA KEJ PROV PRIDEJO....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
30.4.2010 19:45:06   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

OBE imasta vneto  uho..Tisa levega in Tarja desnega...živijo AB ...... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

noro tole vaše stanje...naj se pobolša s svetlobno hitrostjo!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pri nas tud več padlih borcev....zuni pa poletje..nč jasnuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
30.4.2010 20:01:20   
Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

katjuša....sam neki ti bom položila na srce....vem, kako ti je, sam ne se pozabit pogovarjat in skupaj bit...to sva mi2 enkrat nardila...FUL VELKA NAPAKA...res...sva si rekla, sam še tole nardimo, pa bo..pol pa cajt za nas....neeeeee...napaka...tist cajt ful dolg ni prišel, pa sva se vmes čist zgubla....komi sva zgradila most nazaj...je blo težko, ker pol mal potrpiš zaradi ene stvari v delu, pa pride nasledna in vse postane bol pomembno k vidva in otročki...sej tok se pa z nobenim delom ne mudi...vse bo pravi cajt...sam, da se vi2 ne zgubita....to mu moraš povedat, ker drgač bo tud selitev bol grenka kot bi bla sicer...TO JE SICER MOJE MNENJE, MOJE IZKUŠNJE...SAM MOGOČE TI PA KEJ PROV PRIDEJO....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sjmm ko bi ti vedla kako prav ti dam..... sej ne da se nama tok mudi s stanovanjem sam zadnje čase imajo tok gužve v službi da hodi pozno domov... (danes ga še ni)  in ko rpide domov ima še vedno kej na računalniku (dostikrat še kej za službo dela od doma pa da maile prečekira in je ura 11 zvečer.... k grema v psoteljo morma bit kot miške ker drugače se benjamin kr hitro začne oglašat...) se mi zdi, da se sploh ne pogovarjama in da se sploh nimama časa objet in sanjarit skupi......

prej sem ga klicala, da mi je žal, da nimamo prikolice pripravljene.... sicer je nekaj omenjal, da bi vseeno lahko šli..... mislim, da se bom zdej lotla sama podviga prikolica in jo spucala zrihtala atija bom prosla da preveri plinsko napeljavo.... in da bomo kak vikend lahko kam smuknili..... se mi zdi ful pomembno, da smo družina in da smo včasih mal stran od te tehnologije....
zdej k je imel beni nočne krize sma se ornk sfajtala za čist brezveze...... na srečo so lahko fajti tud dobrodošli ampak sem žalostna, da prihaja do njih, ko zanje dejansko ni pravega razloga..... čeprav sem se resno praševala kaj je iz njega nastalo v 8 letih.... in sem mu tud povedala da je bil čist drugačen in da sem bla ponosna nanj kot na moža in kot na očeta.....

sjmm žal mi je da sta imela s tvojim take težave in hvala ker si me opozorila, sicer sem nekako že misla v tej smeri ampak kr prehitro pozabljam, da so posledice lahko krizne....

mogoče bomo nedeljo izkoristli za kak izlet.... mal mi je že namigoval, da bi pač kam skočli kr za en dan....user posted image user posted image user posted image user posted image

grem otročke do konca zrihtat pa jih ajat dat.....

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
30.4.2010 20:02:29   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ajvy vi imate pa res smolouser posted image user posted image user posted image user posted image naj hitro mine in s čim manj bolečine.....

a imate po AB kontrolo? kaj ste dobili?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
30.4.2010 20:24:11   
Katjusa
evo otroka v posteljah sicer še ne spita sam bosta kmalu.... moj me je pa ravno klical, da pride čez 20 minut..... tak fajn sluzba je bla to od 8-16 zdej je pa vsak dan dlje sploh pred vikendom ali pred prazniki je dolga....

lepo se imejte bolančki držte se in se hitro pozdravite zdej je čas za ven it ne pa bolan bit tak da pazite nase in lep vikend....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
30.4.2010 20:33:49   
Urša08
čer

Mi smo prišli z dopusta. Imeli smo se fantastično, veliko sprehodov, igranja na mivki, sladoleda, uživanja, skratka SUPER user posted image . Razpakirano nimam še nič tko da vse še čaka, da se mi pa neuser posted image user posted image user posted image .

Vas moram za nazaj prebrat da visim kaj dogaja - kaka obnova bi prav prišlauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
30.4.2010 20:40:46   
Urša08
Zaenkrat zasledila

Ajvy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za obe tvoji pupi in zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ampak imate pa res smolouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj ko bi šli mal na morje za par dni - sedaj so apartmaji poceni in mislim da bi morski zrak koristil tvojima princeskama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da s tvojim najdeta skupni čas

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
30.4.2010 20:49:33   
Urša08
Sjmm vidim da ste uživali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa šc šc bolezni stran od vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Deja kok luštna fotka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Onasiss uvau frej urice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
30.4.2010 20:50:08   
Urša08
Mam še eno novičko in sicer smo dobili vrtec in to za obauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
30.4.2010 21:01:11   
Urša08
Grem mal odpakirat. Vas še jutri mal preberemuser posted image

nočko

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
   [Brisano sporočilo]
30.4.2010 21:08:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 1049
   [Brisano sporočilo]
30.4.2010 21:15:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Onasiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?