|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ...
11.5.2010 12:57:20   
Katjusa
Hej punce... mi smo OK zdravi, včeraj je moj imel RD (dobil ni nič sem mu lepo čestitala)....

renovacija... hmmm zmanjkuje denarja tako, da ne vema a boma uspela vraza in štoke zamenjatuser posted image user posted image user posted image user posted image

cajta nič za nič..... utrujena do konca in nazaj..... mah sej bo boljše..... še vedno čakamo na okna.....

mejte se in uživajte, pa na nas kej mislte in nam kako uro časa pošlteuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
11.5.2010 13:06:26   
Čebel@
urša........vse najlepše Žigcu za goduser posted image user posted image user posted image user posted image

katjuša......samo da ste zdravi in skupaj,ostalo bo že šlouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
11.5.2010 13:20:11   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Hej punce... mi smo OK zdravi, včeraj je moj imel RD (dobil ni nič sem mu lepo čestitala)....

renovacija... hmmm zmanjkuje denarja tako, da ne vema a boma uspela vraza in štoke zamenjatuser posted image user posted image user posted image user posted image

cajta nič za nič..... utrujena do konca in nazaj..... mah sej bo boljše..... še vedno čakamo na okna.....

mejte se in uživajte, pa na nas kej mislte in nam kako uro časa pošlteuser posted image user posted image user posted image user posted image

katjuša - te popolnoma zastopim kako je s tem. Tudi mi skoz delamo, pa seveda denar je večni problem. Bi verjetn že lahk bili gotovi če ne bi bil denar tak problem. Glede na to, da je se ful drago res ne morem nič.

Upam, da vam renovacija čimprej uspe, da se boste lahko selili. Če pa kaj potrebuješ pa mi javi na gsm.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
11.5.2010 13:20:56   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

user posted image

pa ne da si bila tako pridna??????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
11.5.2010 13:23:29   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

user posted image

pa ne da si bila tako pridna??????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image .......copy-pasteuser posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
11.5.2010 13:26:40   
birdy
Urša, za to k sem bla jst na razgovoru slabo kaže. Moj pa ma službo, je takoj naslednji dan pol začel delat.
Mam en problem. Nimam nč pametnega za skuhat, ne je se mi ričet, al pa zrezki v omaki, golaž še manj. Razmišljam o polenti, pa mamo bolj mal mleka, si ga bomo mogli en štuk nižje sposodit. Gledam kaj morva v trgovini kupt (upam da bojo v četrtek al pa petek otroški da bova lohk šla). In mam še en nov problem, omare prazne, prav tako hladilnik, ampak k sem pa začela pisat mi je pa hitro zmanjkal kaj naj kupivauser posted image Sej se mi kr mal smešen zdi, nimamo nič, ampak kupt pa tud vsega skup nič ne rabmouser posted image Ja, fajn ne, bomo pa šparaluser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
11.5.2010 13:29:37   
birdy
Čebela, mene tud vsakič k pride položnica za šolnino na rit vržeuser posted image
Ah, sam še ta mesec, pa naslednji mesec še maturo plačat, pol pa konc te astronomske položnice...user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
11.5.2010 13:29:59   
brkn83
čebela - se mi je zdelo, da bi lahko tako bilouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
11.5.2010 13:33:46   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Čebela, mene tud vsakič k pride položnica za šolnino na rit vržeuser posted image
Ah, sam še ta mesec, pa naslednji mesec še maturo plačat, pol pa konc te astronomske položnice...user posted image
jaz bom kar v enkratnem znesku plačala,da bo manjkarat bolelouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
11.5.2010 13:34:12   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

čebela - se mi je zdelo, da bi lahko tako bilouser posted image user posted image user posted image user posted image
nimam jaz smisla za pečtuser posted image ......kako je Nik?

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
11.5.2010 14:03:52   
brkn83
čebela- nik je super. Najbolj mu je itak všeč če je lahk zunaj in v peskovniku ter se vozi po toboganu in je na gugalnici. Seveda pa tudi občuduje vožnjo z vozičkom, ampak samo takrat, ko js obujem rolarje, ker potem ve, da bo še zanimivo. Pa Hana, kako je????

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
11.5.2010 14:25:40   
Urša08
Se en mal tuki javimuser posted image . Sem imela obiske in je šel cajt tik tak naokoli.user posted image No sej otroška sobica je popedenčkana, pa kosilo skuhanouser posted image user posted image user posted image user posted image

Čebel@ pomoje bi bila sjmm ful vesela še vaju s Hano sam na žalost jutri odpadeuser posted image user posted image user posted image Sjmm ima nadaljne preiskave (beri dopoldan laboratorij) in potem še pregled da bomo mogle prestaviti. A ti še kateri drug dan odgovarja?

Birdy sem ful vesela da je tvoj dobil službicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vidiš sem ti rekla da bo šlo navzgor user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Če boš kdaj karkoli potrebovala pa povej user posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša ti pošiljam malce časa user posted image user posted image user posted image user posted image ma glavno da ste zdravi, finančno se bo pa tudi sešlo, mogoče kak mesec kasneje ampak bo.user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
11.5.2010 14:27:36   
Urša08
čebelv glewde darila pojma nimam, ma pejta se z možem mal razvajat. Jaz sem dobla za roj. dan romantično presenečenje v dvoje za Bohinj sam na žalost odpade ker v tem stanju ne smem v savno. Se mi zdi pa ful luštno darilo - mal savne, masaža, predvsem pa čas v dvoje. user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
11.5.2010 14:31:50   
Urša08
čebela glede morja - mi gremo v kamp straško otok pag in sicer predvidoma 5.6 za en teden. Mobilna kučica nas pride 39 e /noč s tem da mamo sedmo gratisuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
11.5.2010 16:35:30   
sjmm
helov!

sm še čist smotana od vsega čakanja pr dohtarji..opravla pa nič...ju3 ponovi vajouser posted image user posted image

moj je imel malega ...sm mu vse prpravla...tud za malco...sadje..on mu je dal jogurt...me sploh ni poslušu, da je jogurt že zju3 jedu...moj dec je čist out...pol je bil kr pisan k me 3 ure ni blo..no, pol pa skoz govori...ja, morš poskrbet zase...drug ne bo noben...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...dons naj on za svoj zdravje skrbi...bolš, da bol pozn pride, da se mi jeza že razkadi!!!!!!!

ej, moje kofetkarice...mi je ful žal....za ju3...sam kr je treba je treba....sem pa pol na voljo...sam porufajte

me!!!!!!!!!

grem še mal debato prebratuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
11.5.2010 20:58:38   
sjmm
kje pa hodite???

mi vsi skopani oziroma stuširani...Maj še mleko pogolta...pa spanje

zju3 pa grem kri dat, pol mal domov..ob 1h pa nazaj...no, sej se kej oglasm

fajn bodite...grem ta malga lovit...dons je še full ponoren...je 2x spal, velik jedu...se mu kr učki svetjo k hudičku...dons bo projekt ga spat spravtuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
   [Brisano sporočilo]
11.5.2010 22:17:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 1567
12.5.2010 5:51:57   
Deja
Dobro jutro!

No jaz sem že skoraj 20minut v službi, pa imam le enega otroka, pa še ta spi, pa imam malo časa za RR...

Vidim da nekatere iščete nova prevozna sredstva... mi tudi... se je moj mož odločil, da moramo do morja (beri do konec junija) kupit drug - večji avto. Jaz ga skos nagovarjam za kakega enoprostorca, kateri pa njemu niso všeč, ker mu je v njih vedno slabo - ker so tako visoki. Tako da sedaj iščemo Renault Laguno karavanko... upam da nam uspe... Sicer pa, če nam je lani uspelo iti na morje za 20dni v kamp z malim Clio-tom, ni hudič, da nam tudi letos ne bi uspelo...

Nič grem nazaj delat!

papa

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
12.5.2010 7:04:21   
baki
jutroooooooooooooooooooouser posted image .deja dons si pa ti prvauser posted image .tamika urša a še spita?

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
12.5.2010 7:28:29   
Urša08
jutrouser posted image

Baki hahaha ko bi vsaj še spala user posted image user posted image user posted image user posted image mi vstajamo okol pol sedmih, potem z user posted image skup popijeva kavico, medtem že kateri od otrok pricaplja, potem gre moj v službo, jaz pa tamaledva rihtat. Žiga je že popedenčkan, Nejc je pa še kar v pidžamici. Kaj bo dobrega za kosilo?

Sjmm upam, da danes kej poštimaš pri zdravnikuuser posted image

Sjmm, Kolumbo, čebel@ meni jutri ustreza, v petek ne morem, drug teden pa lahko katerikoli danuser posted image

No grem še Nejcu zajtrk narest potem se pa spet mal oglasim. Vreme je itak user posted image .

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
12.5.2010 7:51:28   
baki
KOSILO-RIBE+FIŽOLOVA SOLATA.ZA NIKA V KOSIH KROMPIRuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
12.5.2010 8:04:03   
Čebel@
jutrouser posted image

urša.....od jutri naprej sem zjutraj v službiuser posted image ....lepo se imejte,ko se dobiteuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
12.5.2010 8:31:37   
baki
kje ste vse?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
12.5.2010 9:03:48   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: baki

kje ste vse?
jaz sem tukaj....pospravljam Hanine zimske cunjiceuser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
12.5.2010 9:10:53   
sjmm
dan!

sm se že polula in kri so mi spustiluser posted image user posted image

rezultati ob 12h, pr dohtarci ob 1h...tko, da moj ne bo čist živčnega fasu...je tečen k sam user posted image

mali je sitkan k smo kmal ustal...bo šel pa na zgodnji dremež...že ponoči je biluser posted image user posted image user posted image

kolumbo, urša in čebel@.
...vam tekom dneva sporočim za ju3, če ste vse za...mal se pomenite..in jz upam, da me ne bo še kam pošilala dohtarca

mi bomo pa dons še juhco od včeri...cvetačno kremno...pol pa palačinke ali pa ocvrte svaljkce k so včeri odpadl...če bo mal cajta..bomo pa palačinkice..ki meni bol dišijouser posted image user posted image user posted image

no, grem mal stanvanje v red spravt, če mi bo mali pustil..k je čist zaliman nameuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?