Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 12.5.2010 9:17:53
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki kje ste vse? Baki men je ratalo pol urce likat sta bila tamaledva pridkana. Se je kupček vsaj malo zmanjšal.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 12.5.2010 9:18:47
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm upam, da boš danes prej fertik kot včeraj. Tvoj bo pa že popazil Maja ta cajt.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 12.5.2010 9:20:25
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: baki kje ste vse? Baki men je ratalo pol urce likat sta bila tamaledva pridkana. Se je kupček vsaj malo zmanjšal. pridna!!!!!!!jz mam kup do stropa...upam, da mi uspe kej pošlihtat dons!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 12.5.2010 9:20:53
|
|
|
|
Urša08
|
čebel@ jaz sem zadnjič tud zimske cune pospravila in se jih ful nabere, sedaj sem se vrgla pa že na poletne, tko da filam omarico s poletnimi cotkami
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 12.5.2010 9:22:03
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: baki kje ste vse? Baki men je ratalo pol urce likat sta bila tamaledva pridkana. Se je kupček vsaj malo zmanjšal. pridna!!!!!!!jz mam kup do stropa...upam, da mi uspe kej pošlihtat dons!! Sjmm sej moj ni dost manjši sem bila zadnje čase bolj lena za likat
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 12.5.2010 9:22:32
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm upam, da boš danes prej fertik kot včeraj. Tvoj bo pa že popazil Maja ta cajt. tenx...jz tud upam...je rekla D, da me bo ob 1h takoj vzela k mam kup mulčkov doma...mi je pa toplo priporočila kak počitek..je rekla, da sm videti utrujena...je pa skor 100 %, da mam slabo kri...to mamo v familiji...sploh kaki 2 leti po porodu
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 12.5.2010 9:24:06
|
|
|
|
Urša08
|
sjmm potem jo pa lepo ubogaj in si res vzemi počitek Vsaj kako urco na dan se pejt kr ulešt na kavč, ker tud mulčki ne bodo mel nič od tebe če se boš prekurla
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 12.5.2010 9:30:16
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 sjmm potem jo pa lepo ubogaj in si res vzemi počitek Vsaj kako urco na dan se pejt kr ulešt na kavč, ker tud mulčki ne bodo mel nič od tebe če se boš prekurla s temle se pa močno strinjam!
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 12.5.2010 9:33:40
|
|
|
|
Čebel@
|
mi je cuker padel in sem napadla Haninga velikonočnega zajca(res je bil velik) ....Hana mi ga pa pomaga jesti ...... naprej pucat
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.5.2010 9:36:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 12.5.2010 9:42:26
|
|
|
|
Urša08
|
kolumbo držim pestke da rata Pa ne se pustit manipulirat - ti veš kaj hočeš - go go go
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 12.5.2010 9:59:37
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Dan Men je pritisk glih kar narastu....mam "sestanek" ob 11 s fotrčkom in še enim "strokovnjakom", Šime ne more z mano, ker je že šel na teren, tko d sm čist živčna, ker tastar če sm sama ful manipulira z mano .....no ja če mi dons rata vse zrihtat, pol bom jutr najbl vesela naše skupne kavice. Zdej pa letim ker si morm še glavo mal oprat, pa zrihtat...mi je že slabo kolumbo..go..go...go...se pa ja ne boš dala zmanipulirat..sej si močna!!!! me pa še Šime smo pa v duhu s tabo..tko d fotr nima šans!!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 12.5.2010 11:39:25
|
|
|
|
sjmm
|
mi2 sva se namartinčkala...je ful pasalo mal na sončku...pri nas se je zelo lep dan nardil..je vroče zdej sm prjatlčke nabutala...komi dihajo reveži še eno rundo brisač zložim...pol pa pod tuš...pa da vidmo kva bo pr dohtarci kdo bo pa kuhu dons...???? mali spi...dons je čist uničn k smo ga zjutri zbudil
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 12.5.2010 11:54:32
|
|
|
|
Čebel@
|
sjmm.......dober opravi pri dohtarju kolumbo.....ne se dat! pri nas je oblačno in piha .....Hana že pol urce pančka,jaz si grem pa en moj brcafe privoščit,pol pa naprej pucat......danes prav namam motivacije za učenje,jo imam pa za pucanje-adijo pamet ......popoldan bom pa mogoče Hanči popokala in se bova šle malo potepat,zvečer grem pa po nove nohte
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 12.5.2010 11:59:24
|
|
|
|
Čebel@
|
evo imam že zraven še za vas eno: kosilo:za nas tašča kuha eno čudno čorbo ....ne verjamem da bo tisto Hana sploh jedla,zato ji bom naredila pire in špinačko-pa še malo jajčka zraven
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 12.5.2010 12:07:43
|
|
|
|
Urša08
|
čebel@ kok si pridna s pospravljanjem Super za voljo pa hvala za kavico A si se že odločla kaj boš možeku podarila?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 12.5.2010 12:08:15
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm držimo pestke da dobro opraviš
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 12.5.2010 12:14:10
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebel@ kok si pridna s pospravljanjem Super za voljo pa hvala za kavico A si se že odločla kaj boš možeku podarila? zdele sem si pavzo privoščila ......po moje bo kmalu ,ker jaz samo takrat na veliko pucam .....mož pravi da nič ne rabi .....po moje mu bom kupila kakšno majico in pa na računalnik bom naredila bon za razvajanje v dvoje(ga bom konec meseca peljala v wellnes center prav na en paker razvajanja v dvoje:VIP kopel+1 ura masaže)-me bo pa drago prišlo zato bom to dala in za RD in obletnico skupaj
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 12.5.2010 12:27:56
|
|
|
|
Čebel@
|
kofica spita,umes sem odigrala še 2 pasjansi inzdej gremo naprej migat....pridem še kej okrog
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 12.5.2010 12:28:48
|
|
|
|
Urša08
|
čebel@ me nč ne preseneča tvoj k nč ne rabi, moj tud ne ma letos okroglo, želje nobene Jaz si razbijam glavo s temi darili, ma sedaj teta roj dan pa bom najbrž bon za masažo kupla, konec meseca praznuje prijateljica 30 let pojma nimam kaj kupit, potem ma bratranec 30. Julij je pa itak moj najljubši mesec prvo moj oči okroglo, potem moj okroglo in na koncu ma še mami. Avgusta nadaljujemo pa s taščino okroglo letos sami okrogli roj. dnevi, tko da bodo everčki kar leteli.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 12.5.2010 12:32:59
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebel@ me nč ne preseneča tvoj k nč ne rabi, moj tud ne ma letos okroglo, želje nobene Jaz si razbijam glavo s temi darili, ma sedaj teta roj dan pa bom najbrž bon za masažo kupla, konec meseca praznuje prijateljica 30 let pojma nimam kaj kupit, potem ma bratranec 30. Julij je pa itak moj najljubši mesec prvo moj oči okroglo, potem moj okroglo in na koncu ma še mami. Avgusta nadaljujemo pa s taščino okroglo letos sami okrogli roj. dnevi, tko da bodo everčki kar leteli. vav to je pa res veliko okroglih na kupu .....pri nas se med prijatelji kar bone za city park daje
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 12.5.2010 12:49:10
|
|
|
|
Čebel@
|
no kok pride prav da malo pucam:sem najdla idealno darilo za mojga -kopalke ima že 100 let iste(samo 2je) in že milijonkrat preprane,tko da mu bova šle s Hano ene Speddo kopalke kupit
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 12.5.2010 13:35:02
|
|
|
|
Katjusa
|
Hej hej..... čebela v kiku imejo kopalke od strele mcquin jst sem jih floriju kupla sej mal se hecam sam mislim, da bo lepo darilo in če ima tok stare pol tud zelo potrebno moj me je klical, da bo od zdej neprej več v službi so dobil eno stranko v nemčiji in je veliko dela pa še gor bo verjetno mogu ene parkrat it.... konec meseca grejo v italijo za 1 teden... tak da se obeta da stanovenje ne bo niti do avgusta končano no bo pa verjetno kej več € bo pa tud OK a ve katera za kako službo..... v bistvu me zanima vse razn strežbe in prodaje v trgovinah z živili (lidl, hofer...).... aja pa težka fizična dela tud ne...... zaželjeno, da je delovni čas samo dopoldan
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 12.5.2010 13:49:04
|
|
|
|
Urša08
|
Midva z Nejcem pojedla kosilo. Žiga še spančka. Mi je ratalo celo malo stanovanje v red dat. Popoldan če bo volja pa še malo likanja.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 12.5.2010 13:50:59
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša helov kaj pa če bi vidva kakega delavca najela da vama zrihta kopalnico,... bi šlo vse skup hitreje, pa še manj živčkov bi šlo. Glede službice pa pojma nimam, trenutno nič ne gledam. Bi bilo pa najbrž fino da se preselite do septembra da gresta tamaledva lepo v vrtec . In kako sta otročka?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPravljice zdravijo otroke in odraslePravljice delujejo na otrokovo podzavest, so neke vrste simbolni jezik, saj otrok prek njih projicira svoja notranja obč...
5 tipov mam – katera si ti?Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?