|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januarke 2011
22.7.2010 7:44:11   
jmpolona
Hvala vsem za čestitke in za dobro držane pestke!! Je očitno res pomagalo!!

Glede angelsounda jaz sem prvo slišala srčeka v 14T - pa še to sem morala kar dolgo poslušat, da sem slišala. Pa tudi pri meni se sliši zelo v spodnjem delu trebuha - tik nad sramno kostjo in malo levo ali desno - odvisno od lege pikice.

(odgovor članu mafika)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
22.7.2010 8:52:30   
agataema
Živjo!

Jaz sem kupila Angelsonunds tukaj

http://cgi.ebay.com/Baby-Sound-Heartbeat-Fetal-Doppler-Angel-Promotion-Sale-/160451395415?cmd=ViewItem&pt=UK_BOI_Medical_Lab_Equipment_Medical_Equipment_Instruments_ET&hash=item255ba5ff57

za ceno 20€ (notri je všteta poštnina), vendar je trajalo kar 3 tedne, da je prišel iz Kitajske, je pa res ugoden. Ker je tako poceni tudi carine ni, tako da se res splača.

Jaz sem utrip našla takoj, je pa res ful nizko in pri meni bolj v desno. Ne iskati malo pod popkom ampak res nad sramno kostjo. Jaz namažem malo Eucerinovega olja proti strijam in takoj najdem utrip.

Lp

(odgovor članu jmpolona)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
22.7.2010 8:53:16   
agataema
Jmpolona, pozabila sem ti tudi jaz čestitat. Sem se zelo velikokrat spomnila nate in sem res ful vesela, da je vse ok.

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
22.7.2010 17:43:25   
br27
Ojla,
to vam pa moram zdaj napisat. Danes sem mela ultrazvok in je šel moj mož zraven, ker ga je ginekolog vidu ga je povabu naprej, če želi in moj pride not, js že tam ležim na postelji in vsa presenečena ko sem ga zagledalauser posted image . Dr. mi začne delat UZ in kaže možu kje so nogice, rokice,..., moj pa kr v ekran gledu, enkrat vmes se pa obrne in gledam kaj dela, mu je blo nerodno, ker se je moj trden moški začel jokat (no par solzic je spustu) user posted image  in pol mu je še ginekolog reku, ja ati zgleda da bo punčka (čeprav men se zdi prehiter da bi vidu - ne vem), moj pa spet solzice spušuuser posted image , res je blo tk ganljivo vse skupi. Zdej je pa reku da nobenga UZ ne zamudi več user posted image

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
22.7.2010 18:29:31   
darchy82
br27, čestitke za uspešen pregled user posted image . Jst bi tud mojga s sabo vzela, ampak nikoli skor ne pride v LJ, tko da je kr mal daleč. Upam, da ga bom vsaj na morfologijo spravila, ko bo user posted image .

(odgovor članu br27)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
23.7.2010 9:07:09   
baby1978
Moj pa že od vsega začetka hodi z mano, in veliko sprašuje....

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
23.7.2010 10:06:05   
Nataliya
Hello januarke user posted image

Včeraj sem imela svoj drugi pregled in sem spet videla user posted image , ki mi je veselo mahal.
Je velik že celih 12cm in se mu že lepo vidi želodček in mehur, drugače je pa vse super in se lepo razvija. Moj naslednji pregled je morfologija in komaj čaka, da greva z mojim da bo s5 videl user posted image .

Lepo se imejte in uživajte v vročem dnevu user posted image

Nik 25.12.2010
8.1.2013

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
23.7.2010 11:19:37   
aischa1
Super Nataliya za pregleduser posted image user posted image user posted image .Mene pa nekaj muči kaj se je to zgodilo mogoče še kakšni meni se je učeraj zdelo kot  da bi se pikica naslonla na trebuh trda bulica se mi naredi za ikakšno minuto in potem zgine.29 julija imam pregled in bom uprašala samo me malo skrbi kaj bi to lahko blo.Mislite da bi to lahko bila pikica ko se razteguje.

(odgovor članu Nataliya)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
23.7.2010 11:36:54   
br27
baby1978 tud moj vedno gre zraven, ga tudi vse zanima in tudi sprašuje, sam do včeraj mi je ginekolog delal vaginalni UZ, ker sem močnejše postave in ko dela vaginalnega ne dovoli da je partner prisoten, zato je bil včeraj prvič notri.

aischa1 - ne vem kaj naj ti rečem, al je to otroček al ne, pomoje bi lahko bil, pregled maš pa tudi kmalu, pa če nimaš kakih bolečin in krvavitve  se ne rabiš bat da bi blo kaj narobe.

Tudi mene nekaj zanima in sicer, ali je možno, če se dogovoriš z delodajalcem, da prekineš bolniško in vmes koristiš dopust, ker jaz mam namreč še cel mesec dopusta

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
23.7.2010 11:43:06   
špica84
Br to tudi mene zanima,sam jaz bom svojih 36 dni dopusta koristla oktobra in novembra user posted image ,če se bo dalo seveda oz. če se bom lahko z šefico zmenila.Ker drugače mi letošnji dopust propade user posted image .

DRugače pa za seznamček morfologijo imam 24.8

(odgovor članu br27)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
23.7.2010 12:09:04   
aischa1
Br27 ne krvavitve hvala bogu nimam smo dali že to skozi tako da se je to sedaju umirilo.Ta bunkica pride in zgine ko ležim tako da tudi jaz upam da bi to lahko bila pikica.Ko dam roko na bunkico zgine.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
23.7.2010 12:29:41   
br27
ja tudi jaz sem mislala bolniško prekinit en mesec pred nastopom porodniške (decembra), pa vem da to se da dogovorit, sam odvisno koliko je vredna beseda delodajalca, ker te lahko pokliče da prideš delat, če te potrebuje. Sem pa tudi razmišljala da bi dopust koristila v avgustu, ker moj gre za cel mesec službeno v tujino in bi meni pasal, če bi mela dopust, tako bi lahko šla mamici za kake par dni, al pa moji najboljši prijateljici, za kak vikend, tk bom pa sama doma cel mesec - to bo dolgcajtuser posted image !!!Ker sem šefico že vprašala pa ji razložla zakaj, pa je rekla da ona tega ne dovoli, ker če lahko vzamem dopust, da bom okol hodla, lahko tudi v službo pridem, v glavnem, tako je to, če je šefica nesramna in užaljena ker sem šla v bolniško in zdaj v službi ni več budale, ki je delala svoje delo pa še od katere druge!
aischa1 nč ne skrbi, očitno se ti sam tvoja pikica mal kažeuser posted image user posted image

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
23.7.2010 12:31:53   
špica84
Br27 a te smem vprašat v kateri stroki delaš,ker men do sedaj šefica ni nič rekla niti drugim,še vprašala jih je kdaj bojo dopust koristle.

(odgovor članu br27)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
23.7.2010 12:57:11   
aischa1
Br27 ja tudi meni se zdi da se pikica malo kažeuser posted image user posted image  sem brala pri julijkah za nazaj pa je ena napisala isti opčutek da,ko leži se ji naredi bunkica in potem izgine.
Glede tega.ko si na bolniški in želiš it na dobust mislim,da so vsi delodajalci isti ker po njihovo če si na bolniški ne smeš it nikamor če pa greš na dopust lahko pohajaš in je res če lahko pohajaš prideš lahko tudi delat.Jaz sem bila tudi za to prvo na bolniški do konca pa me niso pustili koristit dopust.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
23.7.2010 13:17:49   
br27
Ja sej vem, da večinoma ne pustijo tega, sam zakaj so lahko obe moje sodelavke tako koristile dopust js pa ne, to mi je butasto. Pa js nimam strogega ležanja, ampak mam napisan, da moram hodit na sprehod, da lahko grem sama v trgovino, na pošto,..., pč ne smem nič težkeka dvigovat, ker moja nosečnost dejansko ni rizična, ampak je rizična zaradi dogotkov, ki so bli prej in hvala bogu, da sem lahko doma in da nimam zdaj težav, ker sem jih prej mela preveč. Delam pa v trgovini v liniji (delikatesa, kruh) in verjemte to je najbolj nehvaležno delo, roba težka, 3X na teden pride sir k ma cirka 60kg pa ga morm v hladilnico prestavit, kar mi zdej niti na kraj pameti ne pride, al pa si na kruhu, kjer je peč segreta na 250stopinj, pol pa od peči letiš v skrinjo v kateri je -23 stopinj, delam pa 7dni v tednu, najslabše je zdej čez poletje, ker se dela po cele dneve, ko so dopusti in res si ne predstavljam sebe 13ur na nogah, čeprav sem prej vedno zdržala. No pa sej tote par mescu bom zdržala, pol bo porodniška, po porodniški se pa itak ne bom vrnala v službo, ker z diplomo se bo zdej tudi kaj drugega najdlo, če pa ne, je pa tudi moj reku, da ne smem it nazaj, ker ma rajši da sem doma, kakor pa tam.

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
23.7.2010 13:24:01   
aischa1
Br27 ja vem kako je delat v trgovini imam sama narejeno trgovsko jaz sem tudi doma .So me pa klicali z Mercatorja za delat,ko sem rekla da imam krvavitve in ne smem nič zdvigovat mi je rekla sama da je na prvem mestu moje zdravlje in da naj sem raje doma.

(odgovor članu br27)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
23.7.2010 14:28:45   
br27
aischa1 ti imaš vsaj delodajalca, ki te razume in tvoje zdravje postavlja na prvo mesto, pri meni pa ni tako, ker jaz sem po mnenju moje šefice samo lena in izkoriščam svojo nosečnost, da sem lahko domauser posted image  - kr neki. Prejšna leta je pa kar pozabla, ko sem mela operacije in s.s., sej res da sem postavila najino željo po otroku na prvo mesto, sam moja šefica je vedla to že preden mi je prvič dala pogodbo, ker jaz ji nisem nikoli skrivala, da si želima otroka in ne razumem zdaj njene reakcije, ker me je res razočerala. Pa tudi za dopust mi je vseeno, saj sem doma, pač ne boma šla na morje, bomo šli pa trije naslednje leto pa namesto za 14dni, kar za en mesec, to meni ni problem, tudi par let nazaj je blo tako, da nisma šla 4lete, ker sma zidala hišo in ni bilo denarja za dopust, tako da tudi letos bom zdržala, mama bazen doma, okoli mam dost prijateljic, ki prpeljejo svoje otročke in se kopajo, tako da mi ni hudo zaradi tega. Razočarana sem samo zaradi tega, ker zdaj vidim, da kljub svojemu delu in delovni uspešnosti nisem vredna nič, ker sem tokrat dala sebe in svoje zdravje na prvo mestouser posted image .

Važno, da me vse preguramouser posted image še teh nekaj mesecev in potem dobimo te naše štručkeuser posted image .
Kaj pa kaj imena, je katera že razmišljala, midva imama že oba zbranauser posted image

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
23.7.2010 14:31:33   
špica84
Nažalost pač vsi šefi niso isti.Pri men je šefica vedla da me od prvega dneva verjetno ne bo.

O imenih ime za punčko imva zbrano za fantka pa nimava ideje

< Sporočilo je popravil špica84 -- 23.7.2010 14:33:12 >

(odgovor članu br27)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
23.7.2010 15:02:02   
aischa1
Miva imava zbrano ime za fantka izpeljanko iz imen od 3 pup za punčko pa ne še .Se moremo še odločit bomo vidli na morfologiji spol pa se bomo odločali glede imen naprej.user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
23.7.2010 18:08:36   
darchy82
Tudi midva imava že okvirno izbrana imena, tako za fantka kot za punčko. Dokončno se bova pa odločila verjetno po morfologiji.

br27
: ne se sekirat zaradi takih delodajalcev. Tud jst mam grozno šefico odkar sem zamenjala službo slaba 2 meseca nazaj. Se ji sploh ne upam povedat, da sem noseča, ker sem šele začela tam. Sicer ostanem samo še do oktobra, pol bom pa do porodniške kr doma ostala. Že odštevam dneve user posted image .

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
23.7.2010 18:13:30   
*tajda*
No midva tud še nimava izbrani imeni,sploh nimava idej kako bi dala otročku ime.Za spol ne bova vprašala.Drugače pa že odštevam dneve do morfologije in jo komaj čakam.

Darchy jaz tud do oktobra še delam,pol bom pa frej....že komaj čakam ker je v službi res nevzdržno,brez klime,skoks nanogah,veliko fizičnega dela...pa še dopusti so in nas je zelo malo,tako da če gre katera v bolniško se sesuje ves sistem.user posted image

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
23.7.2010 21:27:41   
planikica

IZVIRNO SPOROČILO: jmpolona

Hvala vsem za čestitke in za dobro držane pestke!! Je očitno res pomagalo!!

Glede angelsounda jaz sem prvo slišala srčeka v 14T - pa še to sem morala kar dolgo poslušat, da sem slišala. Pa tudi pri meni se sliši zelo v spodnjem delu trebuha - tik nad sramno kostjo in malo levo ali desno - odvisno od lege pikice.

Pri meni je enako. Mi ga je pa dala sestrica :)

(odgovor članu jmpolona)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
24.7.2010 12:08:30   
Nataliya
Ja imena se že zbirajo počasi, sicer gledam bolj zauser posted image . Meni je najbolj všeč ime Nik vendar mojemu ni... Drugače pa so ostala za user posted image  še Taj, Gal, Žan, Mark... Za user posted image  pa Nastja, moj pa pravi da Mia.. Tako da ne vemo še čisto točno.
Br27 katero ime si izbrala ti?

Nik 25.12.2010
8.1.2013

(odgovor članu planikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
24.7.2010 13:14:09   
jmpolona
Glede imen - midva imava že izbrano ime. Ker sedaj veva, da bo user posted image imava pa tako samo za fantka izbrano. Je tako ostalo od prve user posted image , ko sva imela ime izbrano za user posted image in user posted image .
Imam srečo, da sva oba navdušena nad kratkimi in nenavadnimi imeni s pomenom. Mi tako vedno, ko povem ime hčerkice, vsi še enkrat vprašajo, pol pa no tega imena še pa nisem slišal.

(odgovor članu Nataliya)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
24.7.2010 16:15:24   
Anonimen
Mi tako vedno, ko povem ime hčerkice, vsi še enkrat vprašajo, pol pa no tega imena še pa nisem slišal.

KAKo pa je ime tvoji hčerki?
user posted image

(odgovor članu jmpolona)
  Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Izbira porodnišnice: Pomembna vprašanja za...
Če ste se odločili, da boste rodili v porodnišnici, si obvezno shranite tale seznam vprašanj za porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?