br27
|
Ja sej vem, da večinoma ne pustijo tega, sam zakaj so lahko obe moje sodelavke tako koristile dopust js pa ne, to mi je butasto. Pa js nimam strogega ležanja, ampak mam napisan, da moram hodit na sprehod, da lahko grem sama v trgovino, na pošto,..., pč ne smem nič težkeka dvigovat, ker moja nosečnost dejansko ni rizična, ampak je rizična zaradi dogotkov, ki so bli prej in hvala bogu, da sem lahko doma in da nimam zdaj težav, ker sem jih prej mela preveč. Delam pa v trgovini v liniji (delikatesa, kruh) in verjemte to je najbolj nehvaležno delo, roba težka, 3X na teden pride sir k ma cirka 60kg pa ga morm v hladilnico prestavit, kar mi zdej niti na kraj pameti ne pride, al pa si na kruhu, kjer je peč segreta na 250stopinj, pol pa od peči letiš v skrinjo v kateri je -23 stopinj, delam pa 7dni v tednu, najslabše je zdej čez poletje, ker se dela po cele dneve, ko so dopusti in res si ne predstavljam sebe 13ur na nogah, čeprav sem prej vedno zdržala. No pa sej tote par mescu bom zdržala, pol bo porodniška, po porodniški se pa itak ne bom vrnala v službo, ker z diplomo se bo zdej tudi kaj drugega najdlo, če pa ne, je pa tudi moj reku, da ne smem it nazaj, ker ma rajši da sem doma, kakor pa tam.
|