Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Me je dohtar sam vprašal kje sem doma in poslal nazaj... A ti maš v čet pregled? Jst mam ju3 pa računam z istim scenarijem
. Sva kr neki usklajeni.
. Prej sem 2 navadna piškota to je pa več al manj vse. Me je tok strah, da se tole ponovi. Mogoče se opogumim s kakim toastom. Sej to pa ja mi ne more škodit al kako
.

me je osrečil in mi zrihtal net v novi hišici - jeeej. Kako malo je treba da je človek srečen, a nee? hi hi
sem pridna, a nee?
in
.
, pa še naju se mora izogibat. Je oči na udaru, ker kuha in dela ful, pa s taveliko ne more ven, ker ne sme ima še malo vročine. Tako da je malo sranje, ki se bo upam da kmalu popravilo. Se mi velika smili, ker ne sme dost okoli mene in male in potem si lahko predstavljate, kako privajanje na dojenčka ima. Ko bom pa sama z obema pa itak ne vem, kako bo, bomo sproti videli. Je pa ziher lažje, če smo vsi zdravi.No zdja pa moram že it, se še javim, vse ki vas čaka še rim, držim pesti