Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

kaj ploskanje....
. No tam smo se pa vsi smejali in zraven se mal zaploskal, ampak prej stevardesi za njen sarkazem kot pilotu za pristanek.
... Pa letim vsaj 1 x na leto kam, pa še nisem dožvela, da ne bi ploskal
Še takrat, ko nas je mal bl prerukal, smo ploskal, k smo bli na tleh
), da se je ob pristanku letala ploskalo...češ, da je letalo lepo letelo in nežno pristalo. V zadnjih letih pa tega ne doživljam več. Zadnjič je eden v sosednji vrsti hotel ploskati, pa so ga vsi pogledali, kot da bi padel z lune.
, ne vem kako je pilotu uspelo, a je pristal, izkrcali smo se zaeno urco, da so natočili gorivo in da so šli še potniki iz Tenerife preko check-ina, vkrcali smo se nazaj in odleteli proti Muenchnu. S spominom na grozovito pristajanje sem celo pot do Muenchna dobesedno bledla, ko smo pristali, me je figo brigalo, jaz sem vstala in ploskala glih isto kot na koncertu od U2 - a zame so U2 zakon! Potem veste kako ploskanje je to bilo.