Aninchy
|
Hmm... jst sm pa misla, da sm pisala o krstu.... No, blo je fuuul lepo, mali skor celo mašo bedel, lepo poslušal župnika, pol je pa župnik neki narobe povedu, ga je pa Martin mal popravlu u glavnem, ni mu blo jasn, zakaj lohk sam župnik govori, pa mu je "par krepkih" povedu no in zadnjih 10 minut je zadremu Fešta potem tudi uspela ODLIČNO! Sploh nismo vedli, da zunaj dežuje, ker smo se res meli fino! Torta svetovno lepa in pe bolj dobra!!! Bom nardila en mali albumček tle, da bote vidle No, mene tud ne bo na srečanje, mogoče kdaj če bo v Štajerskem koncu san - hehe, se mi zdi, da tvoj mali ni edini s senzorjem zima - mah, ne maram je, poletja pa v bistvu tudi ne, ker je čist prevroče...... če bi blo skos 25°C se ne bi prov nič pritoževala.... A_T - uuuuu, grem gledat vašo vd hiško! Čiiist nora sm na hiše, namreč cepljenje - mi mamo jutri drugo rundo. Me prov zanima, če se bomo prav cajt vstali... (7.30 ) No, upam, da bo kot prvič - brez problemov. Naš ma sicer od prvega cepljenja še vedno trdo bulico tam, kjer ga je piknila... vaši tud?? Evo, alarm.... zaspan je