Angel_Tian
|
Pozdravljene punce, tole vreme res pojma nima, kaj bi rado. Ko sem ob treh šla po Tiana v vrtec, so se že luči ob cestah prižigale. Potem je pa lep čas še tako lepo sonce žgalo No, vglavnem, z malo sva šle nabavit darilo za atija (mojega atija), ker ima jutri rojstni dan, Tian mu je zdajle še eno slikico naslikal, pa na en sprehod smo šli. In vse to brez , ker je seveda v službi. Jutri pa peljem tamaladva k atiju, jaz pa moram na roditeljskega. Moja mami je ta teden spet službeno odsotna. Sem najprej mislila iti na sestanek kar z Lino, pa je ati rekel, da jo lahko pri njemu pustim, če bo pa kriza, bo pa že poklical. Pa moj brat bo verjetno tudi doma, tako da bosta poskušala porihtat oba otroka aninchy - super, sem vesela, da vam je krst tako lepo uspel. Itak pa tak manj kot kompliciraš, boljše izpade. Uhh, mi nimamo nobenih vidnih ali občutnih "posledic" od cepljenja. Niti od prvega niti od drugega. Je verjetno od P odvisno, kako cepivo vbrizgajo. Enako kot medicinske tudi različno "grobo" kri jemljejo moi - a kr za vse bo EMŠO kriv? bubolin - za lepe mere. Tale tvoj fantič pa ni debelušček (primerjam z merami Line ). Ampak tole preventivno jemanje zdravil pa meni osebno ni najbolj "všeč" IZVIRNO SPOROČILO: klupko kaj takega pa še ne!!! na drugo stran smo letele ?????? Drugače pa za tvoj križ. Mene tudi včasih nenormalno vseka, no po kako inekcijo pa še na srečo nisem rabla it. Rada trpim sabri - veliko da se vam tole zdravstveno stanje končno uredi in da ne boste več v bolnici spali moi - pri nas ni sumov na kako alergijo Pri Tianu tudi ni bilo, tako da do zdaj niti nisem vedela, da se to pravzaprav pogosto pojavlja. Joj babnce ljubljanske Tole vaše srečanje je pa pravi eksperiment. Mislim, da za srečanja na Trojanah ni bilo toliko "mučkanja" No, da boste le uživali vsi in da se boste načvekale. Aja, kako sliko me ostale pričakujemo