Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
, ker je seveda v službi. Jutri pa peljem tamaladva k atiju, jaz pa moram na roditeljskega. Moja mami je ta teden spet službeno odsotna. Sem najprej mislila iti na sestanek kar z Lino, pa je ati rekel, da jo lahko pri njemu pustim, če bo pa kriza, bo pa že poklical. Pa moj brat bo verjetno tudi doma, tako da bosta poskušala porihtat oba otroka
). Ampak tole preventivno jemanje zdravil pa meni osebno ni najbolj "všeč"

.
).
u iber sm sklerozna
joce sicer ne, ampak full nabira in se kremzi pa cisto zakrcen postane...ga se vedno v mali bani kopam; stolcek sem kupla, ker se mi je odrival in z glavico butal; zdaj pa ze tak sedi in se ga da obvladat
? Ali imate vse fredove obročke al greste kar tako malo pa jih samo malo namočite?
častim tudi vam. Spali danes spet zelo slabo - zbujanje na dve uri, tako da - boli glavaaa.