|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: koliko otročkov imate?
14.5.2010 8:44:36   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: katarincatinca77

Mene pa zanima, koliko otročkov imate? Mi imamo trenutno 2 (punčko in fantka), že od nekdaj pa si želim imeti 4. Problem pa je glede prostora, imamo namreč samo 1,5 sobno stanovanje. Kakšno je vaše mnenje? Ali se da imet 4 otroke v tako majhnem stanovanju?

Spet se vidi,kako smo si ljudje različni.Medtem,ko se ti sprašuješ ali je možno imeti 4 otroke v 1,5 sobnem stanovanju,je nekaterim tudi 150 kvadratov premalouser posted image .
Kakorkoli,tudi sama sem mnenja,da se ne boste ravno komot počutili v takem stanovanju,edino,če je to samo začasno in planirate kasneje kaj večjega.
Mi smo štirje na 70 kvadratih(vključno s kletjo) in mi je super.V otroški sobi je trenutno fantek,pupa je pa še z nama v spalnici.Čez kako leto ali dve bomo pa zamenjali,ker je spalnica večja,mislim pa,da si mlajši otroci še prav radi delijo sobo.Ko bosta pa še malo večja,bo pa dnevna soba postala spalnica...

(odgovor članu katarincatinca77)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: koliko otročkov imate?
14.5.2010 9:25:10   
Anonimen
Mi smo 3je na 70m2 (3SS) .. pa je ravno prav oz bi šlo s šeenim mulčkom še čisto lepo skoz, samo nebi imel vsak svoje sobe. Mi pa konstantno kronično primankuje prostora za omare (mansardno stanovanje).
Ko smo pa s starši še živeli v bloku (5 ljudi - 64m2 - 4SS - beri polno malih lukenj) je bilo pa sicer ok, sam vedno ti je bil nekdo na poti, povsod je bilo polno omar, skos si se v kak vogal zadeval ... tak da ko smo se preselili v hišu je bila poezija pa tut giša ni nevemkako velika ... enih slabih 200m2.

V tvpojem primeru, če je želja po 4ih otrocih res tako velika, bi jaz prvo poskrbela za večje stanovanje ...

(odgovor članu sami0804)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: koliko otročkov imate?
14.5.2010 11:08:51   
tajtaja
Edini pravi minus je dejstvo, da moraš ob tako majhnem stanovanju res redno pospravljat vse prostore, ker nimaš nobene sobe, kamor bi ob nujnih primerih zmetal navlako in bi stanovanje izgledalo ok user posted image user posted image user posted image

Jaz ob 350 kv nimam nobene sobe, kamor bi zmetala kaj, da bi druge bile pospravljene. Nimam šok sobe in je niti ne želim imeti!!! Tudi tam, kjer likam, občasno sušim perilo, se vse sproti pospravi, zlika in ni nič navlečeno, ker mi je to bljak!


_____________________________

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: koliko otročkov imate?
14.5.2010 12:05:36   
sanelaa
Mi smo trije na 65m2, konec maja dobimo še enega fantka.

selit se zaenkrat ne mislimo, ker smo se sem komaj preselili, tako da bosta fantka imela skupaj sobo.
Če bi pa imela še enga ali še dva...............uf, težka bi bla.

Ampak saj pravijo, kjer je volja je pot in moč in ne vem kaj še.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: koliko otročkov imate?
14.5.2010 13:51:44   
kasso
Zaenkrat smo v pritličju na 80 m2 (od tega je 25 m2 veža), imamo eno spalnico, kjer spimo vsi, dnevno s kuhinjo (25 m2) in malo kopalnico. Nas je 5 + velika psica. Odvečno šaro imamo nekaj malega na veži (ker bi bila drugače preveč prazna user posted image ), v garaži, pri tašči in pri moji mami...doma pa ni dovolj prostora.
Čez par let bomo imeli dodatnih 200m2...v gornjih nadstropjih...potem se ne bomo več gledali po cele dneve, ampak bo vsak tičal v svojem kotičku....saj ne vem, če je to prednost...user posted image .
Dokler so otroci majhni mi je ok, da smo skupaj, tako jih imam stalno na očeh...a čez par let, pa bodo rabili svoj kotiček, če ne drugega vsaj za učenje.

(odgovor članu sanelaa)
Neposredna povezava do sporočila: 30
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





BLOG: Pitje vode in lulanje med poukom
Te med odmorom ne tišči lulat in te je pritisnilo sredi pouka? Boš moral počakati do naslednjega odmora. V mojem svetu j...
BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...




Folna kislina
aygo

Ste uživale folno kislino?

že pred nosečnostjo in vso nosečnost (25%)

od takrat ko sem izvedela za nosečnost in do konca dojenja (8%)

pred, med nosečnostjo in v času dojenja (3%)

pred nosečnostjo in prvih nekaj mesecev nosečnosti (15%)

ko sem izvedela za nosečnost in prvih nekaj mesecev (31%)

je sploh nisem uživala (18%)


Število vseh glasov: 403

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!