maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Papua...a veš da sm jst skozi mislila, da sta vidva vegetarianca Al imaš kake ribje čevape Ja ubistvu sva, no, vsaj jst, moj ne. Si pa občasno (enkrat na vsake kvatre) privoščim tudi kaj mesnega, morsko hrano pa itak jem. Če je na voljo brezmesno,pa itak vedno brezmesno jem. Sicer pa spali super, le prekratko, sva en film gledala skoraj do enih, ampak je bil preveč napet, da bi šla spat. Je pa mali neki napol driskal, upam, da ne bo hujšega, ker drugače se ok počuti, pa itak ma velikokrat ne tako trdo blato. Ej, a katera ve, kje se da dobit tiste mini šotorčke, k so ubitvu kot polovice šotora, za na plažo za senco? Bi morala it kupit enega... aja, ivana-jst sm tista ja. Sem gledala, pa te še nisem mela med FB prjatli Haha...si kot en moj prjatu...vegetarijanc, sam pršut pa je . Sm umirala od smeha enkrat ko smo nekje bli, pa si je dal pršut na kruh, pa pride en zraven in reče 'ej a nisi ti vegetarjanc' un pa 'u P****, sej res'. No tko se je začelo...od takrat sam pršut je. Šotorčke so imeli v tavelikem merkatorju, pa intersport jih je tut imel. Mi imamo enega iz pikapolonice, ki je samo iz ene strani zaprt in se mi zdi boljše, ker piha skozi.
|