ivanamdb
|
veceeeeeeeeeeeeeerko punce! uffi, kolk bolanckov!!! men se kot ponavad nic ne da....dans sm delala tko, z enim prstom... uuuuuu flaska fous za jahanje, ful lepo! zdaj moram neko papirologijo zrihtat, ampak nc se mi ne da....res vegetiram! a ja, drugac, eno internal position, oz. delo, so odprli, in tko je da je delo od doma, ali GB ali Nemcija ali Spanija....in zelo podobno tem kaj jaz zdaj delam...ja super, ne....ze sm oddala zivljenepis in je sefica kadrovskem tud dala recommendation, ampak bo tolk konkurence, in posebaj lobiranja za druge... ze vem da se kandidira tud ena sodelavka iz oddelka - mlajsa, simpaticna, nima druzine/obvez....pa se ne vem kolk drugih bo....moj je ze cel napet in razburjen, vsak dan me vprasa ce ma kaj novega...mislim...mah...vem da je malo arogantno, ampak vem da sm najboljsi kandidat, ampak vem da bo slo "po vezi", in ne vem ce je sploh bilo pametno oddat prosnjo, se posebaj povedat mojemu...ker on bo sedaj tolk excited, in potem ko od tega ne bo nc, bo tko depressed...
|