maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ kati oklevam zato, ker imam možnost, da mi jo mami čuva in se mi pravzaprav zdi, da ji tudi doma nič ne manjka. Pa se strinjam da so bolani tudi, ko so večji, ampak takrat je tudi njihov organizem močnejši in imunski sistem boljši. Tanja, jst sem tko oklevala pri M. No niti ne oklevala, ker mi možnost, da je doma ni bla všeč, ampak sem bila pripravljena potrpet, da bi bila le zdrava. Pa sem se prav tako tik pred zdajci premislila in se odločla, da gre v vrtec. Sicer je res bila bolna in je blo v prvih parih mesecih kr težko, si nebi znala predstavljat kako bi bilo, če bi bila doma. Tašča, ki naj bi jo čuvala je začela skoz neki bolehat, pa okol zdravnikov je hodila skoz. Takrat M nebi imel kdo čuvat. Bolniške pa tudi nebi dobila, da bi bila jst z njo. Vrtca pa itak ne več. Druga stvar pri vrtcu, ki mi je všeč je pa to, da vse prej osvojijo. Hranjenje, oblačenje, lulanje... Doma je vedno mal 'potuhe'. Če ne gre rokav pri majčki takoj skočmo in pomagamo. Sploh nimajo šans, da bi se za kaj ornk potrudli sami. Pa navadno skozi nekam letamo, se mudi... Jst vidim razliko pri M in Z. M je vse bolj pozno začela (ne da je s tem kaj narobe), Z pa vidi stvari od M in jo posnema. M niti pod razno pri enem letu ni nesla praznega sokca v smeti. Z vidi M in tut ona nese. Sicer gredo včasih tut kaje umazane nogavičke notr (pač moreš bit malo bolj pozoren). Od vrstnikov se ogromno navadijo. M je bila najmlajša v skupini in je blo videt razliko, medtem ko naši so vmes. Konkretno...M je šla iz pleničke na kahlico (totalno, tko da smo plenice ukinli) pri letu in pol. Ker ji je blo zanimivo, ko so ostale odvajale in je hotla tudi ona. Ostali so bili pa okol 2 leti stari. Jst sem za vrtec. Še vedno lahko kasneje izpišeš in si na istem kot če bi jo zdaj (brez tistih 10 točk za naslednje leto). Probajta. Uf sem se razpisala . Prijetno branje
|