Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
kje naj kupim kaksno pecivo/tortico da nesem v vrtec k ma tija danes poslovilca
Kako poslovilca? A bo en teden doma zdej, do prvega?
Hm...kolk so pa stari otročki? Če so sami mali, pol jst nebi tortice, mogoče kake piškotke (une živalce mogoče). S tortami in pecivčki ponavadi vse naserjejo in dvomom, a bodo vzgojitelce vesele, da ti ob treh (preden gredo one domov) prineseš neki, da bo vse za pomit in pobrisat. Pa tut lačni niso nevemkako takrat, glede na to da je po malici ravno.
kje naj kupim kaksno pecivo/tortico da nesem v vrtec k ma tija danes poslovilca
Kako poslovilca? A bo en teden doma zdej, do prvega?
Hm...kolk so pa stari otročki? Če so sami mali, pol jst nebi tortice, mogoče kake piškotke (une živalce mogoče). S tortami in pecivčki ponavadi vse naserjejo in dvomom, a bodo vzgojitelce vesele, da ti ob treh (preden gredo one domov) prineseš neki, da bo vse za pomit in pobrisat. Pa tut lačni niso nevemkako takrat, glede na to da je po malici ravno.
To je tudi res - mi pogosto dobimo tiste razne roladice pa tako od RD kar še zapakirano za domov. A grem potem v javni vrtec?
al pa une gorenjka roladice...naša dva bi ubijala za njih
ja, to dobijo.
Naši tut dobijo dostikrat za s sabo. Sicer je bil zdej aktualen sladoled, sam to so se pol mame zmenile in so nesle po kosilu, da so takrat pojedli. Pa še to so dale kr unga velikega za v šalčko, ker eni pojdo ful malo tega.
M prinese drugače največ lizik, čokoladic... sam so že večji. Lizike za naše male glih niso.
MOj otrok zleze na in v vsako škatlo, ki jo sreča.
pr nas pa zdej obdobje kavča...gor pa dol pa gor skakat ... itd itd
Saj kavč je tudi zanimiv, samo k sreči še ne zna sama gor. Ji K. z največjim veseljem pomaga in pol divja iz enega konca na drugega, jaz pa čakam kdaj bo padla dol (k sreči še ni)
Ne o MC se mi že cel dan sline cedijo po neki solati, k so jo v torek sodelavke jedle Pa v Trzinu ni MC
A sm povedala da sem dobila služben telefon prav tak, k sem si ga hotla za privat kupit? Sem važna ko hudič
Naš pa je premajhen, da bi na kavč zlezel... Probava, pa ne more noge tok dvignt Sem glih kar dobila SMS od mami, da je pojedel 2 sklečki zelenjavne juhe zdej pa spi To je taprav dec