Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
sicer pa je bolje. no upam, pravi da trebušček boli, vase je pa že dva obroka spravil, ne da bi pri tem bruhal
in sploh nimam pojma, kaj smo takega jedeli, da bi ga takole zvilo. sej je naju z možem tudi nekaj čudnega šraufalo, ampak midva sva itak stara, pa naju skoz kej žuli...mah sej bo.
sicer pa je bolje. no upam, pravi da trebušček boli, vase je pa že dva obroka spravil, ne da bi pri tem bruhal
in sploh nimam pojma, kaj smo takega jedeli, da bi ga takole zvilo. sej je naju z možem tudi nekaj čudnega šraufalo, ampak midva sva itak stara, pa naju skoz kej žuli...mah sej bo.
včeraj je cel dan jamral, da ga boli trebušček. bala sem se, da je slepič. pa ker smo bili ravno v tistih koncih, smo kar zavili proti Jesenicam. In hvala bogu, da smo šli. Ko smo se vračali domov je prvič v celem dnevu, pet minut pred domom bruhal. zdej sem vsaj vedla, da je to dobr, če ne bi bila še bolj panična....
< Sporočilo je popravil koala.cek -- 23.8.2010 19:48:09 >
Sem šla po sladoled v Ivančno zdej sem pa malo bolje Šivilja kako je blo v službi prvi dan?
Koalca meni so svetovali BioGaia kaplice tudi do 25 na dan. Menda so dobre za prebavo in želodček
Jutri grem pa na nohtke KOMI ČAKAM!!! Se bom spet počutila malo bolj ženstveno
Kaj počnete kej? Upam da ne bo danes ponoči dežja, k sem cote ven obesla... Ampak sej pravjo da šele jutri ane? Kaj mi dela tale luna Kr neki se slabo počutm, pa nevem če me glava boli al me trebuh boli, al mi pa sam "svaki k.rac smeta"
Služba - je bla. Jaz sem pa delala v prvi prestavi. Zdaj sem nekje kjer nikoli nisem bila do konca suverena, zdaj sem pa itak čist out, tako da bo preteklo še kar nekaj časa preden bom prišla do tretje prestave, kaj šele do pete. Ma, bo že. H. me ni pa popolnoma nič pogrešala - sta ga žurala z očijem. Tudi ni vame skočila, ko sem prišla domov. Se mi je nasmehnila in se igrala naprej. Ta otrok je res iz gume in teflona - nič mu ne pride do živega.
Koala.ček - upam, da vam gre že na bolje.
Zdaj moram pa perilo zlagat, samo peglali ne bomo pa nič - druge polovice ni doma, ga žura.
Jst ji danes pripravim še električno črpalko in flaške. Pa mi je tudi za cunce rekla, da ne rabi. Da nekaj ima, če bo pa rabila bo pa povedala. Pa pravi da ji je sicer prevelika 50, ampak da ji oblači. A si sicer kej govorila z njo?
točno - bio gaja kapljice. thx. sem vedla, da je nekaj kar že poznamo.
no ravnokar smo še driskali, pa vročino fasali, tako da upam da je zdaj to to. je dobil en daleron in zdaj spi kot top. v moji postelji. revček. to se ni zgodilo že kar nekaj časa. upam, da ga ne razvadim. ampak me je tako milo prosil, da nisem mogla rečt NE.
Jst ji danes pripravim še električno črpalko in flaške. Pa mi je tudi za cunce rekla, da ne rabi. Da nekaj ima, če bo pa rabila bo pa povedala. Pa pravi da ji je sicer prevelika 50, ampak da ji oblači. A si sicer kej govorila z njo?
ne, sam po fb je pa B. rekel da jo ful hrbet boli
a ma katera mogoče sleepy wrap al pa pestunjo za posodit? bi blo po moje za tamalo fajn
je pa rekel da je ful zaspana in da jo morajo budit za jest
očitno, da nam tale piknik ni bil usojen. pa pošteno povedano, sem ravno ta vikend prepričala moža, da pridemo - smo imeli že hude plane, kako bomo čez tolmin lezli, pa bolnico franjo šli gledat, intd...na zdej pa tole. se bomo kar cajtali
točno - bio gaja kapljice. thx. sem vedla, da je nekaj kar že poznamo.
no ravnokar smo še driskali, pa vročino fasali, tako da upam da je zdaj to to. je dobil en daleron in zdaj spi kot top. v moji postelji. revček. to se ni zgodilo že kar nekaj časa. upam, da ga ne razvadim. ampak me je tako milo prosil, da nisem mogla rečt NE.
Božček. Upam, da ne boste ostali pokasirali. Je pa bolezen eno čisto posebno stanje in otroci se tega zelo dobro zavedajo. Pri nas ni bilo nikoli težav ob ozdravitvi preklopit nazaj na normalo vedenje.
ne, sam po fb je B. rekel da jo ful hrbet boli
a ma katera mogoče sleepy wrap al pa pestunjo za posodit? bi blo po moje za tamalo fajn
hm, jaz imam samo cunjo oz. kos blaga, ki ga potem vežeš na različne načine. Komot posodim. Mislim, da imam tudi navodila nekje. JI bom jutri eno sporočilo poslala.
Po moje jo bo pri pestunji še bolj hrbet bolel No ja nevem... Jst nisem mogla nosit ga notri
Midve sva govorile popoldne in sem jo malo o.urcala ker se tok sekira... No mislim v pozitivnem smislu Pravi da je sicer OK, tudi zveni dobro, le da ji težijo naj jo budi na 3 ure in jo hrani...
ne, sam po fb je pa B. rekel da jo ful hrbet boli
sem jaz posodila ring sling sem tudi jaz videla B, da sem predala AC