|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 1. del
22.6.2010 21:16:57   
koala.cek
čer potepuške,

danes sem pa mulce zgodaj spat dala. jutri moramo biti že ob pol osmih v vrtcu, ker gredo taveliki v ZOO. pa sta zdaj taka zaspančka ratala, da kar spita in spita....imam občutek, da nekako prihajajo boljši časi. čeprav me še vedno jezita, ker se sploh ne znata normalno igrati. ampak, ok...sej bo.

papua - ja plače pa gredo povsod dol. naslednja faza bo prehrana, nato prevoz, pa delovna doba intd.... ne vem kam nas to peljeuser posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
22.6.2010 21:24:48   
koala.cek
tubby welkome back. sem ravno danes mislila nate - kako in kaj ste preživeli dopustuser posted image user posted image

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
22.6.2010 21:25:59   
koala.cek
moram en vzglavnik kupiti malemu. zdaj spi kar na mojemu. mu takooo paše.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1628
22.6.2010 21:31:54   
tubby
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

tubby welkome back. sem ravno danes mislila nate - kako in kaj ste preživeli dopustuser posted image user posted image

Hvala user posted image tudi jaz se spomnim večkrat na vas pa na to kdaj bo kaka večerjica spet user posted image

sicer pa sem se  spomnila nate če mate kako frej delovno mesto zame?

Neposredna povezava do sporočila: 1629
22.6.2010 22:41:26   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

oj,

tudi F. je v bolnici user posted image , za znoret. danes bo že 3. noč tam . Spet bronhiolitis, dva dni infuzije in kisika, medrol... Če bo današnja noč vredu, gre jutri domov. Čisto isto kot zadnjič, ko se je vreme obrnil. zdaj je B. pri njemu, midva z L. greva pa spat.
Za nazaj vas pa drugič preberem...

Ojej...bogi F. Upam, da se že cartate doma.

Vsi ostali bolankoti se tudi čimprej pozravite!

Mi smo tut sam še en teden na dopustu user posted image . Jutri greo z eno barčico se peljat. M je čisto navdušena.

Gre pa za vikend s teto v Olimje. Od petka do nedelje. O bom počinla sam z enim otrokom user posted image .

Majana...še dobro da na RR pridem, da zvem mikrolokacijo user posted image . Kvačkam zdej vsak dan :)

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
23.6.2010 7:33:54   
Dudica1
Jutro!
Spijo še,ga moram it zbudit za v vrtecuser posted image ...

Drugać je bil se mi zdi sonček napovedan pa zgleda kot da bo glih zdej dežuser posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
23.6.2010 9:34:05   
ledenka
jutro, spala bi šeeeee user posted image

si grem pa med malco nohtke porihtat, mi grejo že fuuuul na živce user posted image  sam ne vem, a it z biciklom al naj si taksi naročim... nisem prepričana, da se mi da biciklirat do tja.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
23.6.2010 10:31:23   
PapuaNG
jutro,

spali tako tako...jst sem šla itak že malo čez devet, pa je bil ob enih tak jok, da me je pokonci spravil (prej ga je moj pedenal). Pa sem mu dala malo calpola in ko je končno prijel, je dete spalo v miru do pol sedmih user posted image Čist je že revček, še kar ne je...tokrat tut zajtrka ni hotu user posted image Ga ma pa danes moj čez, jst sem šla v službo. Do pol petih bo že nekak pregural, itak bo še kakšna babica vmes prišla, pa je. Komi čakam, da ta zob ven pokuka.Zjutraj je mel še mal vročine-37,5, lih tok da je. Ampak razpoložen je pa ok, tko da me še ne skrbi tok.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
23.6.2010 12:50:53   
MušiM
Oja,

evo se javljam iz službe..vse imamo zablokirano..to so pa zgleda pozabiliuser posted image user posted image

Naši se je pa ponoči naredil tak izpuščaj na ličku...pol so me pa v vrtcu prestrašile, da to ni dobro, da naj pokličeva zdravnika in naj jo peljem pokazat...zdravnik pa brez panike, samo z Bepantenom mazat...če ne bo bolje pa šele pokazat..v vrtcu kar rade delajo panikouser posted image

Danes je tak težek dan...komaj čakam, da grem domov..še malo...

lep sončen dan vsem!

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
23.6.2010 12:58:02   
FLASK_A
today sux user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1635
23.6.2010 13:26:58   
Leela
Živjo

samo, da se javim...
Včeraj sva prišla domov, danes na pregledu in je zaenkrat ok. Najbolj smotan je ker ne vedo točno pri tako malih ali je bronhiolitis, ali še bronhitis ali tudi astma zraven user posted image . drugače pa še hitro diha, smrka, kašlja...
No na vrh vsega si je L. včeraj zlomil roko v zapestju in ima gips.
Uglavnem, da smo doma, zdaj prihajajo lepši dnevi in bo šlo na bolje.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
23.6.2010 13:37:34   
PapuaNG
joj leela, vas se pa smola drži...naj gre že stran! Upam, da malega ni preveč bolelo in da se mu zdaj že fino zdi, ker ima gips user posted image Hah, ko sem bla mlajša, sem si vedno želela gips, da bi se mi lahko ljudje gor podpisali. Še najbližje temu je bila longeta tam nekje v osmem razredu user posted image  

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
23.6.2010 14:07:43   
Dudica1
leela super da sta doma,zdaj pa hitro okrevanje...pikepoke!!!
Pa L. za rokico tud,da se čimprej zaceli...grozno res da se večkrat kaj ne naredi kakršne akrobacije izvajajo tej mulčkiuser posted image

Midva sva pojedla zdaj bova pa počasi šla v vrtec in gremo pol mal k moji sestri,da se mulčki mal znorjo,pa še dolgčas nam ne bo user posted image

Aja flaški kaj dogaja pri tebi? user posted image ...upam da je vse okej!

mušim ja nekatere vzgojiteljice delajo precej panike ja za vsako stvar,tukaj pri nas je še kar okej kar se tega tiče.No razen da je vroč ko ga pripelješ...se je že zgodilo da je v pričo mene ena prpeljala bolanega otroka v vrtec z vročino čist rdečegauser posted image user posted image ...hallooo...res ne vem kaj folk misli!

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
23.6.2010 14:13:27   
ledenka
Leela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za oba mulčka! upam, da je s tem konec zdravstvenih skrbi in da boste naslednjih par let zdravi

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
23.6.2010 16:21:29   
Leela
hvala vsem za lepe želje in pikepoke user posted image . Upam, da ste ostali bolnički veliko bolše. Bomo že pregural.

ellyy grozno je s tem križem. Za to sem pa že slišala, da ne pridejo dat inekcije. najbrž moraš fajn plačat bi rekla. Pa veliko sreče do konca nosečnosti in pri porodu.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
23.6.2010 16:45:16   
FLASK_A
Leela user posted image Jojojoj, upam da bo nova pošiljka kaj pomagala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Fuzbal sux. Grozno me je začela glava bolet, ma obupni so no- a je to igra?! user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
23.6.2010 17:32:46   
ivanamdb
ooo Leela!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa se L!!!!! bogi!! uf skoda kaj sem tukaj, ce bi bla v PO bi ti lahk kaj pomagala.

uh dajmo Slovenija!!! jaz nocem gledat....

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
23.6.2010 17:54:20   
FLASK_A
user posted image

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
23.6.2010 18:03:16   
ivanamdb
ma sh@@@@@@@@@@@@@@t! ma neeeeee ma to ni fer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
uffffffffffffffffffaaaaa PROTESTIRAM!!!!!
tolk sm hotela vstat tukaj v biroju in kricat "gremo naprej" in zdaj nic....sh@@@@t gre mi na jok.... user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
23.6.2010 20:25:42   
koala.cek
user posted image user posted image user posted image user posted image

ampak bravo naši fantje !!!! nimamo kej, thats life.user posted image

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
23.6.2010 20:29:06   
koala.cek
kako ste sicer ?

prekladam cunje ko nora. ma niti v omarah nimamo več prostora zanje. najbolj hudič pa je, da bom mogla jeseni obnovit garderobo, ker jo bo tavelik popolnoma prerastel, no malemu bo še kaj prav, jst bom pa tud imela že vse groznooo staro. mah, en šoping do big appla bi prav sedel. tako sama. brez mulcev. se že nekaj časa dogovarjam s tremi kolegicami, da bi šleuser posted image  

moram tavelikega fanta notri spravit. ta bi cele dneve zunaj žural. zjutraj pa za boga ne vstat

Neposredna povezava do sporočila: 1646
23.6.2010 20:37:26   
PapuaNG
čer,

mali in veliki se kopata in masirata v banji z mehurčki, jaz pa imam par minutk za vas user posted image Sem šla za vsak slučaj danes k P in k sreči ni nič hujšega. Je rekla, da je očitno samo viroza, povezana z rastjo zobkov. Naj samo dosti pije, če bo šlo pa na slabše, naj se pa oglasimo. Tudi za morje smo žegen dobili, tako da če ne bo jutri ful slabše, zvečer pičimo via morje user posted image Danes zvečer pa mali dobi žličko calpola že pred spanjem, da ga zobki ne bodo matrali. Pa hvalabogu je večerje kar nekaj pojedel. Jutri pa še v službo, potem pa do torka frej user posted image

Za nogomet pa res škoda-sva s sodelavko kar v službi gledale prvi polčas, ker smo imeli uradne ure in nismo mogli domov user posted image Fant je pa s taščo celo stanovanje pospravil in zglancal, opral perilo,...tako da se vse sveti. Priden. Mogoče je pa pogovor pred kratkim zalegel user posted image Mi je prav všeč, da smo spet malo več skupaj kot družina in nisem več samohranilka.

Neposredna povezava do sporočila: 1647
23.6.2010 21:43:52   
lake
Fuzbal Res škoda, pa glih zdej k sm čist not padla user posted image

Sva pa bla dons v shopingu, morm rečt da kr uspešnem, in da sm si kr neki stvari kupla. In da se pohvalim, kupla sm dve konfekcijski številki manj, kot pred dvema mesecema.

Zdej morm pa mal zlikat, pa spakirat, ker gremo jutri v toplice.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
24.6.2010 9:26:14   
Dudica1
jutro

samo da nas malo dvignem user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
24.6.2010 9:44:50   
koala.cek
jupiiii !! še nekaj uric me loči od dopusta !!! aleluja !!!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Če boš mojemu otroku kdaj rekel: »Ne povej...
V našem domu so presenečenja dovoljena... skrivnosti niso.
Novo šolsko leto: Kako otroku olajšati prehod
Začetek šolskega leta je lahko za otroke stresen, a z nekaj pripravami, razumevanja in pozitivne motivacije lahko starši...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?