|
RE: Mariborčanke,11.del 28.6.2010 13:36:24
|
|
|
|
katy83
|
dan. kako? Kak ste vse pridne pa nekaj rihtate po bankah, poštah, meni pa tak ni za nikamor it. no, bom vsaj nekaj € prišparala. Ki jih bom verjetno v sredo že zapravla, ker v sredo pa sem jaz na vrsti za te stvari. bo pa fajn imet novo frizuro, pa nove leče, pa nove japonke s tamalim sva zunaj, jaz na ležalniku, on v vozičku, jaz za računalnikom, on pa se na plišastega oslička jezi. Ja, lep nama ja, kej čema. Ata kosilo prinese (perutničke + riž + solata), tak da se glih ne smem pritoževat. Zvečer me pa čaka likanje, pa dragega moram pošišat, ker mu že sivi lasi ven tučejo , pa tak dolge že ma, da mu nočejo več v luft stat. aja, hvala vsem za čestitke za nečakinjo. kaj sem še htela? ma, zvečer ne morem več tolko čvekat z vami, ker je to en del najinega dogovora za reševanje "krize" v zvezi Sva se odločla, da si bova vsaj zvečer čas drug za drugega vzela, tak da pač čvekanje odpade, njegov avto.net pa tudi Tiste ki grete že na morje uživajte 100/uro. Ma, sem vam fauš. mene to čaka komaj septembra. Do takrat pa upam, da se bom šla večkrat kopat na mb otok kot lani ( beri: nikoli) . lp
|
|
|