matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Kot sem že povedla, sem mela malega zraven, pa ga ona pogleda pa reče: Kak je rjavi, kaj ga maš kr na soncu? (halo? kr tikamo se pa to?) Pa jaz rečem, da ne, da se je že rodil bolj temne polti, da pa sva dosti zunaj, ampak v senci. No, pa ona tak z okami zavije, pa reče, pa kaj ti veš, da otrok do 1 leta ne sme bit na soncu? no in ko sem že mislila rečt, da je to moj otrok in da je sploh ne poznam kaj mi gnjavi mi reče: Kaj dojiš? pa jaz ono šokirana, pa rečem, ne več. In ona meni nazaj: joj, joj, to pa ni dobro. Mislim, pa katastrofa no. ti pa kar tiho bila? no, to sem pa jaz. Tiho kot miš, pol pa klejem kak sem nora. Mi pa čez nekaj časa ven vdari, pol pa boljše da se oseba umakne, ker ko začnem metat nazaj sem kot . Tipična škorpijonka: čakam, čakam, ko pa pičim, pa ni pomoči. Jaz pa bi se tak razkurla,da meni kaj takega reče!!! Samo ti si že videt bolj mile narave!