Aninchy
|
Helou! uff, tale seznam se pa kr daljša in daljšaaaa! Moj mali je začel pa pri švoh dveh tednih kar velik bedet. No, veliko več kot še par dni nazaj, ko je samo jedel in spal (dobesedno) No in ker mi ni samega za pustit medtem ko bedi, sem ga vzela s sabo za računalnik, pa mi je na rokah kr mrknil uff, sem hitr letela ga v postlo dat, da se mi še tega ne navadi! Že tak spi pri nama v postli (js se težko vstajam zarad šivov ) pa itak ne vem, kam bi vse nove plišeke dala, če bi mali v postlci spal Tincy90 - za pančanje! chicitita - fajn kofetkaj! dojenje - jst tud dojim z nastavki, ker mam vdrte bradavice in nikakor ne more zagrabit. Sem pa ful vesela, da nama gre prav fino in mene bradavice nič ne bolijo (samo kadar so zize preveč polne je mal problem ). Sicer pa se mi je že v prvem tednu mleko krasno uskladilo, sem ga imela ravno dovolj, čez dan so se postopoma praznile, ponoči pa so se mi spet napolnile, da sem se zbudila ko Pamela Anderson. In potem sem vse zaj*** ko sem spila dve šalci čaja za dojenje Mam mleka za trojčke nafutrat, pa kr non-stop mam čist polne zize! Sem pač misla, da bo mogoč fajn ga pit, če sm ga že glih kupla, nism pa vedla, da bom prava mlekarna ratala!? Ampak dobr, se bo že porihtal tud to... Evo, Martin že spi ko top, js grem pa še mal za nazaj prebrat, da vidm, kaj je kej novga tle blo v zadnjih dveh tednih P.s.: OMG, šele zdle sm vidla, kk ma moj sinek na tej slikci velik nos
< Sporočilo je popravil Aninchy -- 24.6.2010 10:20:02 >
|