|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mlade mamice
26.6.2010 16:15:36   
davorjeva pikica
cestitke Tiji!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 776
26.6.2010 18:18:43   
Aninchy
Helou beiibe! user posted image

Najprej naj sama sebe pohvalim!! Sem se dans vagala in od poroda sem že dala dol 10 kil! user posted image Sicer ne vem kolk jih je šlo dol s samim porodom, ampak mal se tolažim, da sem kej tud sama pripomogla k temu...user posted image

Zdej se nej pa še pograjam...... ravnokar sem v "proslavo" zmazala celo banico sladoledauser posted image user posted image user posted image user posted image Mmmm, to mi je še od nosečnosti ostal... user posted image user posted image

Nč, letim.... Lp! user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu davorjeva pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 777
26.6.2010 19:57:44   
egleria
aninchy super!! user posted image user posted image user posted image ma jaz sem shujšala za 13kg v dveh mesecih, sam sem potem 3 kg nazaj dobila.. no zdej sem pa na minus 14kg.. še 4 jih morem spravit dol. dve bom pa obdržala za spomin user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 778
26.6.2010 21:46:41   
emibu
Hej Hoj*

ja še vedno sem med živimi ampk zapakadirani z pranjem,likanjem,brisanjem rite bruhcev in delanjem za šolo...
Za kg bi pa jst rada šla na dieto pa negre in negreuser posted image user posted image e mal prej sm zmazala pol "pleha" piceuser posted image user posted image
Drgač pa iz Novalaca smo spet nazaj na Aptamilu... Mali raste in se krepi,mami pa tut sam v širinouser posted image user posted image pa zmatrana uf ka bi dala za eno prespano nočuser posted image user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 779
27.6.2010 7:28:47   
egleria
emibu ja zdej ko ne dojiš bo od začetka malo težje shujšat, sam potem bo pa kr šlo.. dej telesu čas.. sej pravijo - devet mesecev gor, in devet dol user posted image
zdle itak moreš jest da se telo nazaj okrepi od poroda, pa veliko več delaš zato tudi veliko več kalorij pokuriš..

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 780
27.6.2010 9:27:11   
Tincy90
Bonžuur!user posted image user posted image

Matr se zdj o tek kilah mente (aninchyuser posted image user posted image ) in sm ponoč sanjala, da mam 87kg.user posted image user posted image sj stanja mojih kil ne vem kr se nism tehtala ne u bolnci ne pr G, doma pa nimamo vage.user posted image sanjala sm tud d sm se s taščo skregalauser posted image , kar po mojm se bom hmal ne...res, sicr pa kaj čm govort sj si lahk predstavlate za kaj oz za koga se gre. Ne bom si pokvarla dneva, važn d je sončk in bo spet en lep dan s pozitivno energijo nabit!user posted image

Lepo se mejte babuške. čauučuser posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 781
27.6.2010 11:21:53   
Aninchy
A je možno, da našga sončka user posted image šraufa, ker sem jedla sladoleduser posted image user posted image user posted image Ker včeri nism skor nč druga...user posted image No, razn za južno riž pa naravn šnicl... od tega pa tk ni krčev al kko? user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 782
27.6.2010 11:43:15   
biba88
hello mlade mamice!

nisem se nč javla ker smo mi tok letečiuser posted image user posted image skos hodmo okol ali smo zunaj ali po obiskihuser posted image user posted image user posted image
drug teden gremo na morje na dugi otokuser posted image user posted image user posted image user posted image stari smo 1 mesec in 1 danuser posted image user posted image user posted image
iz petka na sobboto je tamala spala celo noč in je mami dobla začetek mastitisa tko da si črpam pa tuširam se pod vrelim tušem user posted image user posted image ne vem kaj naj še...mela sem čez pol joške zdej me še en majhen delček joške boliuser posted image tist pa NE NEHA PA NČ NE GRE VEN IZ TISTEGA VOZLA ZGLEDA...NE VEM
dans ma pa tamala rdeče minbi pikice po obrazščku,vratku in prsih ker je mami jedla pecivo z orehiuser posted image user posted image

emibu
če si res tako utrujena kar tvojega pošlji v akcijo ti pa počivat!!!
kg- jaz sem shujšala od poroda tut 10 kg v 1 mesecu še 6 kg al pa še kako večuser posted image user posted image user posted image
bcljka čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image
aninchy  tut jest nisem vedla kaj naj st tamalo ko je budnauser posted image user posted image in sem jo na vsak način hotla uspavatuser posted image sem že misla da je z njo kaj narobe k noče zaspatuser posted image
emibu če noče sppat ga probaj kengorujčkat in ga daj spat na trebuh...pri nas je to pomagal

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 783
27.6.2010 12:13:31   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

A je možno, da našga sončka user posted image šraufa, ker sem jedla sladoleduser posted image user posted image user posted image Ker včeri nism skor nč druga...user posted image No, razn za južno riž pa naravn šnicl... od tega pa tk ni krčev al kko? user posted image

Mislm d ga od teh stvari ne bi smelo nč zvijat. Pa tud neki časa rab hrana d se porazdeli v zize pa to, tko da ne vrjamm d bi blo lahk od tega. Js sm mela več mleka zard sladoleda.user posted image user posted image pa tud v začetku in zdj nism nč pazila na prehrani pa je tamala mela useen krče, k ene majo ponavad neke diete pa ne vem kaj še pa so tud jamrale d jih useen zvija. Ne vem...

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 784
27.6.2010 13:27:33   
egleria
aninchy včasih krčki ne pridejo od hrane ampak od drugih dejavnikov tudi. lahko da si premalo jedla in je bilo mleko manj kvalitetno. jaz sem tud opazla da če sem jaz premalo jedla čez dan se je to poznalo na mleku.
sicer pa če bi bli krčki od hrane ki jo mama poje potem tisti ki so na AM nikoli nebi meli krčkov

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 785
27.6.2010 13:29:21   
egleria
biba88 pomagalo bo samo če bo mala vse spila ven. tak da jo čimvečkrat pristavljaj.. user posted image boli pa še vedno potem kakšen dan ali dva po tistem ko se sprazni..

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 786
27.6.2010 14:39:16   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: egleria

aninchy včasih krčki ne pridejo od hrane ampak od drugih dejavnikov tudi. lahko da si premalo jedla in je bilo mleko manj kvalitetno. jaz sem tud opazla da če sem jaz premalo jedla čez dan se je to poznalo na mleku.
sicer pa če bi bli krčki od hrane ki jo mama poje potem tisti ki so na AM nikoli nebi meli krčkov

Se čist strinjam.user posted image user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 787
27.6.2010 18:33:47   
štrumfek
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

POZOR, POZOR!!

bcljka sporoča:

Zvezda je rojena. Z 52 cm in 3640 g je priletela na oder Pika Dimnik. Njena največja oboževalca Barbara in Nejc

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

evo mi smo doma.. bolo je fantastično user posted image user posted image nazaaaj bi šlaaauser posted image user posted image user posted image

Taja je dobila svoj 2 zobek...
kaj več vam napišem pa ko dam malo spatuser posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 788
28.6.2010 9:30:32   
Aninchy
Bravo Tajaaaa! user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj mali je pa tok bogi, ko se v spanju zvija od krčkov....user posted image mi ga je tk težk gledat... ampak hvala bogu niso neki ekstremno hudi! (šeuser posted image )

morm da grem user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 789
28.6.2010 10:25:44   
Tincy90
Welcome back štrumfa!user posted image wauu, čestitke Taji za 2.zobek!user posted image user posted image user posted image mi jih še čakamo.user posted image

Ninčka vrjamm d ti je hudo gledat, ampak baje d so pr fantkih bl mili krčki tko da upam d hitr minejo!user posted image user posted image user posted image

Grem zdj vn na luft s tamalo, je vroče za popizdt!!user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 790
28.6.2010 10:33:42   
štrumfek
IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

Welcome back štrumfa!user posted image wauu, čestitke Taji za 2.zobek!user posted image user posted image user posted image mi jih še čakamo.user posted image

tenkju veri mač user posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo čakali prvega do 9,5 mesuser posted image

Ninčka vrjamm d ti je hudo gledat, ampak baje d so pr fantkih bl mili krčki tko da upam d hitr minejo!user posted image user posted image user posted image

nope, pri fantkih so močnejši in dalj časa trajajo...

Grem zdj vn na luft s tamalo, je vroče za popizdt!!user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 791
28.6.2010 18:28:32   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: štrumfek

IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

tenkju veri mač user posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo čakali prvega do 9,5 mesuser posted image

Aha, no sj pr nas mam filing d ga tud še ne bo hmal.user posted image

nope, pri fantkih so močnejši in dalj časa trajajo...

Uf, pol pa oprosti za malo tolažbico. Ma kaj je tu, usak drgač govori, kaj mi gre tu na jetra.user posted image user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 792
28.6.2010 19:07:45   
egleria
ja pri fantkih naj bi bli hujši krčki. ampak to so stereotipi. ni vedno isto.
pri nas ni blo tak hudo. aninchy kapljice nabavi (koroške lekarne ali pa bio gaia), pa z nogicami telovadit (proti trebuščku)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 793
28.6.2010 23:11:25   
bcljka
ojjjjjjjj!

ja, rodila sm 25.6. ob 6.59 ... user posted image  je šlo ful hitr user posted image user posted image user posted image
hvala vsem za čestitke... user posted image  porodna zgodba še pride...

zdej grem pa moža zbudit pa otroka previt... dons sm si sčrpala mleko ker ga mam fuuuuuul... in mam noč za spanje moj bo pa nadomestna dojilja user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 794
29.6.2010 7:59:03   
egleria
bcjka čestitke še enkrat.. če imaš pa ful mleka te bo pa potem to ponoči prebudilo ko bo naval mleka pa boš mela celo pižamo mokro. js vem kk je to ko se v luži zbudiš user posted image
pa kakšno slikico nam privošči user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 795
29.6.2010 9:31:42   
davorjeva pikica
se 1x cestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 796
29.6.2010 10:27:06   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka

ojjjjjjjj!

ja, rodila sm 25.6. ob 6.59 ... user posted image  je šlo ful hitr user posted image user posted image user posted image
hvala vsem za čestitke... user posted image  porodna zgodba še pride...

zdej grem pa moža zbudit pa otroka previt... dons sm si sčrpala mleko ker ga mam fuuuuuul... in mam noč za spanje moj bo pa nadomestna dojilja user posted image

Heeeeeeeejj!user posted image user posted image bravo bravo za hitr porod.user posted image user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 797
29.6.2010 11:46:57   
Aninchy
Br daaan!

bcljka - čestitke za nadomestno dojiljo! user posted image user posted image

Moj gumpec mali se je pa dons ponoč zbudil dvakrat in jedu, pa pol kr zaspau, no pa zjutri ob osmih se je spet najedu in sva spala skor do desetih!!! Majkaaaa! user posted image user posted image user posted image user posted image Upam da bo še naprej tk pridn tale moj pubec! user posted image včeri mi ga je pa ofnal skor popoldne ker je ceeelo popoldne hotu zizat!! Jst ne vem, al si je ozimnico delu al kaj?! No, važn da je bla noč super!

Šibaaaaaaaam.... user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 798
29.6.2010 12:09:41   
Tincy90
Aninchy slikeeeeeeeeeeee biiiiiiiiiiii!user posted image user posted image supr d je pridn sinko pa pridno panča tko kt mami hoče.user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 799
29.6.2010 12:25:11   
bcljka
IZVIRNO SPOROČILO: egleria

bcjka čestitke še enkrat.. če imaš pa ful mleka te bo pa potem to ponoči prebudilo ko bo naval mleka pa boš mela celo pižamo mokro. js vem kk je to ko se v luži zbudiš user posted image
pa kakšno slikico nam privošči user posted image

me ni nč zbudil... čeprou zjutri so ble pa k kamen načrpam si 120ml v 10ih minutah... men se zdi ful user posted image

evo, sm spala 10 ur... sicer umes sm se zbudila k je bla Pika lačna pa sm gledala na en uč kako jo oči hrani... ob 4ih je spila kr 70ml... ni čudn da je pala k top user posted image

kkšna slikca pa še pride user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Partnerstvo: Ko ni več želje po seksu …
Ko partnerja postaneta starša, se pričnejo prebujati povsem nova čustva. Pred družino je polno dogodivščin in ljubezni. ...
Otroška imena: Nežna imena za nežne otroke
Izbrali smo dvajset nekoliko manj znanih čudovitih nežnih imen za vse nežne deklice in dečke, ki bodo nekoč zrasli v čud...

Splav.
пеперутка16

Splav, če drugi otrok ni moški, ker je prvi ženski.

Nisem za to. (79%)

Da, kolikor se oba partnerja strinjata. (0%)

Rodi, čeprav si ne želiš ženskega otroka. (21%)

Število vseh glasov: 14

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!