|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mlade mamice
3.7.2010 12:24:19   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: egleria

drugače pa verjemi - čez kakšne tri ali štiri mesece si boš še želela da ti zaspi zraven dojenjauser posted image

user posted image user posted image user posted image jp, verjamem!

drugač pa itak nism nehala dojit - gre najprej flaša, pol pa še ziza... pa tud če mi bo zmankval mleka, boma še vseen vlekla mal če mu je tak luštno user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 826
3.7.2010 15:10:56   
Tincy90

drugače pa verjemi - čez kakšne tri ali štiri mesece si boš še želela da ti zaspi zraven dojenjauser posted image

Se strinjam!user posted image user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 827
3.7.2010 15:16:39   
Tincy90
Egleria ja zaenkrat lepo papa tud doma narjeno. Ma se učas pači, ampak jo mal prsilm pa razne face ustvarjam pa govorim zravn da pol poje.user posted image

Ninča moja je tud od začetka zaspala na joški in s tem ni nč narobe. Je res kot je napisala egleria, da če ti prehitr zaspi ga prestavš na drugo. Vrjem d sam najbol ve kdaj ma dost. Če bo lačen ti bo že povedov-zajokov u bistvu.user posted image

Evo js sm pa od frizerja, sm se postrigla na kratko in sm navdušena čist!user posted image sm šla pol še mal u kik pošnofatuser posted image in itak d si morm neki kupt, če grem u trgovino, no men pa moji pikolini. Sm ji kupila kopalke spodni del prov za dojenčke od 6-9 mesca in so tko lušne, ji jih bom dala povrh kopalne pleničke.user posted image joj, komi čakam, še mal pa gremo čofa čofa.user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 828
3.7.2010 15:18:04   
Tincy90
Pa kva je touser posted image , sam ene 3 al 4 še tuki gor pišemo, druge so pa kr poniknle.user posted image sj lahk d je kšna na morju, sm d jih je pa polovica isti čas na dopustu mi pa tud ne gre u glavo. Ajde babure, oglaste se kej.

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 829
3.7.2010 15:57:41   
egleria
tincy lepo vreme je vse so zunaj.. nekatere so pa komaj rodile - sj veš kk je prva dva meseca po porodu user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 830
3.7.2010 16:57:30   
bcljka
jst sm se že čist ufurala 8dni po porodu... surfam po netu mala je pa prkloplena user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 831
3.7.2010 18:08:11   
egleria
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka

jst sm se že čist ufurala 8dni po porodu... surfam po netu mala je pa prkloplena user posted image

haha.. to sm tud js prakticirala user posted image sam ne tok hitr..

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 832
3.7.2010 19:32:58   
Tincy90

tincy lepo vreme je vse so zunaj.. nekatere so pa komaj rodile - sj veš kk je prva dva meseca po porodu user posted image

Vrjamm d so zunej, sm mislm d smo tud ostale pa se useeno javmo tuki, če ne druzga usaj rečemo kako malenkost živjo, lahko noč itd. Ne vem, js pač tko mislm.

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 833
3.7.2010 19:56:04   
štrumfek
helou
evo jaz uživam še zadnje dni z mojo princesko, v torek bo treba nazaj v službo user posted image user posted image (ja službo sem dobilauser posted image )

drugače pa nič novega...

bcljka user posted image user posted image za hitro prilagoditev user posted image user posted image user posted image

Tincy user posted image user posted image user posted image za novo fizurco

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 834
3.7.2010 20:53:00   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: štrumfek

helou
evo jaz uživam še zadnje dni z mojo princesko, v torek bo treba nazaj v službo user posted image user posted image (ja službo sem dobilauser posted image )

drugače pa nič novega...

Čestitke za službo!user posted image user posted image user posted image sj se boste počas navadle na nov ritem, držim pesti.user posted image
Tincy user posted image user posted image user posted image za novo fizurco

Hvala hvala.user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 835
3.7.2010 22:21:49   
emica2008
pa da se še jaz malo oglasim. jaz sem z dvema malima zaposlena ves čas in časa sama zase sploh nimam, zvečer ko se pa vse umiri pa itak še jaz dol padem user posted image
letam cele dneve za tamalo, je čist naspidirana, nič ni na mer. uf tamau bo pa tud kmal začet kobacat, še par meseceu.....pa bo še bolj veselo.....mi grejo pa vsaj kilogrami dol user posted image 19kg v pol leta po poroduuser posted image
pa jih mam še zmer velik preveč, ker sem se pri vsaki nosečnosti zredila za 20kg, vmes ko nisem bla noseča pa nič shujšala user posted image upam da bom kmal spet suhica
no moj ta drugi user posted image je star 6 mesecev pa uvajava GH....sadje ima ful rad, zelenjave pa noče nobene....se kar davi...kak predlog glede tega?

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 836
4.7.2010 10:53:47   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: emica2008

no moj ta drugi user posted image je star 6 mesecev pa uvajava GH....sadje ima ful rad, zelenjave pa noče nobene....se kar davi...kak predlog glede tega?

Pa probaj zmešati sadje in zelenjavo (no, tak nekak da bo vsaj približn skupi pasaluser posted image )

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu emica2008)
Neposredna povezava do sporočila: 837
4.7.2010 11:05:25   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: emica2008

Se strinjam z aninchy, js bi tud probala kej skup zmiksat, če moja ne bi jedla zelenjave.
Naša je tko prefrigana ratala glede zelenjave.user posted image sm ji dala učer brokoli in lepo odpre usta, pa jih zapre, neki melje u ustih, pol pa usta odpre pa me pogleda pol se pa nardi k da ji gre na bruhanje.user posted image sm pol jo mal okaram, ji rečm Alisa ne me zejbavat in pol lepo pogoltne dol.user posted image user posted image ah ja, kolk so face tile mali cukrčki.user posted image ja pa pljuva tud, kao avto voz medtem k je in pol začne abrr, abbbbb, al pa sm piha skoz zaprta usta in pol use okol leti.user posted image user posted image

(odgovor članu emica2008)
Neposredna povezava do sporočila: 838
4.7.2010 11:27:01   
emibu
Heloou girls!!

Se opr. ker se že dolg nism javla sam ni caaaaaaaaaaaajtaaaaaaaaa..
drgač smo dobr,mali ma unet učk no :/ ampak je že bolš u četrtek pa pičimo v Portorož za 3 dni..
..oblubim da vas pidm večkrt prečekirat

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 839
4.7.2010 12:21:22   
Aninchy
No, jst pa s kosila... user posted image

Ijoj, Tinči, js komi čakam, da bo tud naš mali gosto hrano jedu! K so taki srčki k take špilajo vmes user posted image Je pa res, da pol pucanja res nikol ne zmanjka... user posted image Aja, jst mu bom tud po tretjem mesecu že poskušala mal korenčka dat... pa pol lepo počas navajat na kašice - bom jih pa strogo sama delala, je blo ravn zadnič po poročilih, da morajo vse DMove umaknt, ker so not koščki steklauser posted image Me je kr minil do življenja... da bi svojmu otroku dala steklo v hrani?! Mi ga mnde kr zmeša....user posted image No, verjetno če bomo kam šli in ne bom mogla nardit, bom kupila, ampak po moje zelo redko kdaj.

emibu - fajn se mejte na morjuuu! Jst bi tud šlaaaa!user posted image Ma sej bo - mi gremo proti konc avgusta za ene 2 al pa 3 dni... Edino česar se bojim so ti prekleti tigrasti komarji, ki tud čez dan pikajo in svinjsko srbi, pa še grdi so... Sem lani skor znorela ko je skos neki letal okol mene! user posted image

Aja, a s čiščo si že konec? Mene še vedn matra, zdej že več k tri tedne, jst bi se pa tk šla mal v bazen vržt user posted image Moj se kopa vsak dan, js pa lohk sam noge namakam...groza, pa taka vročina je! user posted image

štrumfek - user posted image za službo! user posted image

bcljka - ojej, vsaka čast! user posted image Jst sm nucala več k teden, da sem se sam mal naspala, nisem mela časa niti TV pržgat...user posted image Je pa res, da moj user posted image ni mel dopusta, tak da sem bila z user posted image večino časa sama... Pa še skos je hotu na zizi viset_, tak da skor nism mela časa lulat ituser posted image user posted image ahh, zdaj je boljše, ko smo se mal navadliuser posted image

No, zdej se morm it pa oblečt... jst sm namreč še kr v pižami user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 840
4.7.2010 14:45:34   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

Aja, jst mu bom tud po tretjem mesecu že poskušala mal korenčka dat... pa pol lepo počas navajat na kašice -

Če maš velik mleka in ga dojiš, je bolš d ne začneš tko hitr s kašicami. Tko je men P svetovala. Pa še to korenček zapira, pa tud ne vem, če je dobr že pr tretjem mescu uvajat, rajš začni po četrtem zarad njegovga črevesja. Moje mnenje.user posted image

Aja za kašice pa, to naj bi sm u dveh kašicah u Nemčiji našl tko da ni nujno d je zdj u useh blo steklo, pa mislm d je blo steklo sm u eni verziji kašice ta je bla neka z jogurtom k je po sedmem mescu. Js moji kupujm od Hippa, Frutka in od DM-a je že jedla. Zaenkrat je blo use ok. Res je d so cene kašic pa katastrofalno PREdrage. Mi zdj tud po tanovm sami delamo kaše, za na pot bo mela pa kupljene.

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 841
4.7.2010 22:09:13   
egleria
aninchy po tretjem mesecu za korenček je res prehitro. jaz sem mu edino probaja malo korenčka naribat pa stisnat skozi gazico in dat za poskusit ene par kapljic.
poleg tega je pa tak da kakor hitro uvedeš en obrok, čez en mesec hočejo že drugega in kmalu kr začnejo odklanjat mleko pa bi kr GH jedli. bolš da malo počakaš.
emica zmešaj korenček in jabolko - to radi jejo večinoma vsi user posted image
pa buče (one oranžne) + krompir tudi radi jejo ker je bolj sladko..

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 842
5.7.2010 9:41:46   
Aninchy
hmmm... ma ne vem, kolegici so rekli, nj ravn s korenčkom začne...user posted image
pa Tinči, napisala sm PO 3. mesecu, to je četrti veš user posted image user posted image
Ja sej fora je pa v tem, da NIMAM dost mleka pa očitno tud hranljiv ni kej dostuser posted image k je mali že čez eno uro pa pol spet lačen, tud če 120 pojeuser posted image Zato že zdej dajem pol/pol dodatka in mojga mleka, da ga vsaj nekak nasiti.

Sicer je pa dans spet priden kot vsak dan, moj user posted image mali user posted image

Naslednji teden mava pa posvetovalnico, me prav zanima, kaj bojo povedal... me prav nč ne skrbi, ker se mi zdi, da nama gre super user posted image ma že tko lepo okrogle ličke...user posted image

Nč, šibam mal še zalegnat. user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 843
5.7.2010 10:17:49   
egleria
aninchy dokler imaš mleko je možno njegovo količino povečat z dojenjem. in ne s tem da za vsako ko kaj takšnega poješ mu daš aptamil. s črpanjem tudi ne dosežeš kaj veliko saj ne moreš nikoli izčrpat vsega mleka ki ga lahko spravi ven samo otrok.
tole kar ti delaš meni nikakor ni všeč res.. js na začetku nisem mela več mleka kot 50ml iz obeh! pa mi je uspelo količino povečat s tem da sem mu dajala zmeraj manj dodatka in ga vedno več dojila. če papca na eno uro pomeni da pač si hoče povečat količino mleka pri tebi. povpraševanje dela ponudbo. in ne zato ker pač maš ti premalo.
za mene to da si načrpaš 120ml nikakor ni pomanjkanje mleka.
če nočeš dojit pač mu dej dodatek.
prvi mesec je od 0-1, drugi 1-2, tretji 2-3 -> se pravi da je po tretjem mesecu ko je otrok star 3 mesece in dalje. GH se pa uvaja po dopolnjenih 4ih mesecih. drugače pa lahko otrok dobi kakšno alergijo če začneš prehitro.

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 844
5.7.2010 18:31:46   
Tincy90

aninchy dokler imaš mleko je možno njegovo količino povečat z dojenjem. in ne s tem da za vsako ko kaj takšnega poješ mu daš aptamil. s črpanjem tudi ne dosežeš kaj veliko saj ne moreš nikoli izčrpat vsega mleka ki ga lahko spravi ven samo otrok.
tole kar ti delaš meni nikakor ni všeč res.. js na začetku nisem mela več mleka kot 50ml iz obeh! pa mi je uspelo količino povečat s tem da sem mu dajala zmeraj manj dodatka in ga vedno več dojila. če papca na eno uro pomeni da pač si hoče povečat količino mleka pri tebi. povpraševanje dela ponudbo. in ne zato ker pač maš ti premalo.
za mene to da si načrpaš 120ml nikakor ni pomanjkanje mleka.
če nočeš dojit pač mu dej dodatek.
prvi mesec je od 0-1, drugi 1-2, tretji 2-3 -> se pravi da je po tretjem mesecu ko je otrok star 3 mesece in dalje. GH se pa uvaja po dopolnjenih 4ih mesecih. drugače pa lahko otrok dobi kakšno alergijo če začneš prehitro.

Se podpišem.user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 845
5.7.2010 19:49:50   
emibu
moje morje je en vlki abuuuuuuuuuuuuup!!!!
a katera ve za kak app al pa sobo za normalno ceno??? nekje blizu obale,slovenska obala se razume..

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 846
5.7.2010 20:27:57   
Zvezdici
Abu!

Evo mene po ne vem kolkem času.
Se opravičujem!
Se mi zadnje čase sploh ne da pisat, pa še čas gre več ali manj za kaj drugega.

Vlgavnem.. moja pika mejhna ima 61,5 cm in 6310g user posted image . Cepljenje, pa imava prestavljeno na ta četrtek, ker je bila še pred kratkim bolna.
Novo, pa je še to, da jutri končno na dom dobim novo postljico za Tijo. Se namreč v tistem košku že kar močno gužva.
Upam še, da me tudi za jogi pokličejo, da so ga že dobili in bo lahko jutri spala kot prava princeskauser posted image . Sem pa naročila kar 140x70, da jo bo lahko imela za dlje časa. Da ne bom rabila potem po recimo 4h letih novo posteljico in nov jogi. Bom zdaj malo več denarja dala in upam, da imam potem za nekaj časa mir.

Sicer, pa že komaj čakam, da greva 19ga na morje user posted image .

Uživajte!
Bom probala se še kaj več javljat.

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 847
5.7.2010 21:58:59   
egleria
zvezdici super za posteljico.. in bravo Tiji za tako manekenske mere user posted image
js mam tud jogi 140x70 pa mi ni žal..
emibu kdaj bi pa šli na morje?

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 848
6.7.2010 8:42:06   
Tincy90
Dobro jutro!

Kako ste kej? Joj, js sm dans tko neki utrujena, čist brez energije.user posted image
Učer smo se mal potepal po Lj in smo šli še na obisk j nannyki in ma tko lepzgaa sinčka.user posted image user posted image
Katera je še kej iz Lj? Se lahk zmenmo k bom naslednič spet u Lj d se lahk vidmo pa kako rečemo.user posted image

Zvezdici bravo za postlco in da bo mala čim lepš spala na njej.user posted image user posted image kam pa gresta na morje? A bosta šli sami?
Js tud že komi čakam, da gremo, še 18 dni.user posted image sm začela že odštevat.user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 849
6.7.2010 10:42:08   
Aninchy
MOORNIIIING!!! user posted image (al pa čajčk za tiste k ne kofetkate)

Nj povem, da sm dons ponoč mogla 2x (!!!) pumpat, ker mali je itak spal, jst sm mela pa zize že čist pod grlom!user posted image In sem prvič napumpala kr 100, okej, drugič pa mal manj (60), ampak vseen tolk, da sm vesela!user posted image Tak da sem se tud zjutri opogumla in mu dala kr zizo, pa zdej lepo pančka... ampak kdo ve, za kok dolg bo zalegluser posted image Pa nima veze, vesela sem, da sm končno mela spet "polno" mlekarno!
user posted image
No, nekaj dnevno nalivanje s čajem za dojenje in belo kavo se je očitno splačalo...user posted image

Šment, sem misla it na sprehod, pa je škropit začel
user posted image

aja,
egleria - a veš, svojga otroka mam itak najraj, pa mu prvoščim najboljše (moje mleko), ampak zato ne bom jst cel dan v hiši, da bo lahk  on na men visel. Pa z vozičkom sam okol bajte pa po ulici gor pa dol, dalje tak skor ne pridem, ker tok kmal lačn ratauser posted image Zato mu vmes mešam dodatek, da lohk vsaj do moje mame pridem brez problemov, pol ga morm pa tam itak spet kr kmal futrat...user posted image Poskušam dat pa čimveč svojga mleka not oz. kolkar ga pač stisnem, vmes ga pa še vseen k seb pristavlam, pa ponoči je na zizi ker itak en drek poje user posted image Sam tolk da se mal pocarta. user posted image Pač no, tolk da razjasnim zadevo... user posted image

Zvezdici - user posted image za postlco!!

Zdej šibam pa u trgovino...

Ajdeeeeee čau!

< Sporočilo je popravil Aninchy -- 6.7.2010 10:46:30 >

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?