|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mlade mamice
6.7.2010 13:25:45   
egleria
aninchy zdle je toplo in je žejen, zato bi tud non stop pil pri tebi, probaj mu ponudit kdaj vodo ali čaj. sej nisem rekla da si slaba mamica. vem da mu želiš najboljše., sam od začetka se je treba trudit da nam je pol boljše.. js sem se kr fejst mogla namatrat zdej pa uživamo 100%.. črpanje pa ziher vzame več časa kot pa da mu daš zizo user posted image
aja pa polenta dela čudeže! pojej zvečer eno porcijo pa se boš ponoči v luži zbudila. js nisem verjela, pa sem enkrat probala in sem ponoči skor eksplodirala user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 851
6.7.2010 13:31:26   
egleria
aja pa še nekaj. materino mleko ima 3 neke stopnje: sprednje mleko je za odžejat, potem je za najest, na koncu tazadnje je pa za posladek (najbolj kalorično). in ti si tistega najbolj kaloričnega ne moreš načrpat - ga lahko samo otrok ven spije.. zato je lahko tudi hitreje lačen. ne lubi se mu pa vlečt pri tebi ker gre po flaški lažje in kmalu se bo tega preveč navadil, potem bo pa odklanjal zizo.. user posted image
to sem se zdle na wcju spomnila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 852
6.7.2010 14:13:06   
nincy29
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

aja,
egleria - a veš, svojga otroka mam itak najraj, pa mu prvoščim najboljše (moje mleko), ampak zato ne bom jst cel dan v hiši, da bo lahk  on na men visel. Pa z vozičkom sam okol bajte pa po ulici gor pa dol, dalje tak skor ne pridem, ker tok kmal lačn ratauser posted image Zato mu vmes mešam dodatek, da lohk vsaj do moje mame pridem brez problemov, pol ga morm pa tam itak spet kr kmal futrat...user posted image Poskušam dat pa čimveč svojga mleka not oz. kolkar ga pač stisnem, vmes ga pa še vseen k seb pristavlam, pa ponoči je na zizi ker itak en drek poje user posted image Sam tolk da se mal pocarta. user posted image Pač no, tolk da razjasnim zadevo...

moj je približno tak čas kot tvoj non stop zizal,še posebno proti večeru.pa sem potrpela tista 2 tedna in zdaj sva na ful manj obrokih.tudi 5 ur.on naj kar ziza ti pa boš stem tudi več mleka imela.

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 853
6.7.2010 17:05:17   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: nincy29

IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

aja,
egleria - a veš, svojga otroka mam itak najraj, pa mu prvoščim najboljše (moje mleko), ampak zato ne bom jst cel dan v hiši, da bo lahk  on na men visel. Pa z vozičkom sam okol bajte pa po ulici gor pa dol, dalje tak skor ne pridem, ker tok kmal lačn ratauser posted image Zato mu vmes mešam dodatek, da lohk vsaj do moje mame pridem brez problemov, pol ga morm pa tam itak spet kr kmal futrat...user posted image Poskušam dat pa čimveč svojga mleka not oz. kolkar ga pač stisnem, vmes ga pa še vseen k seb pristavlam, pa ponoči je na zizi ker itak en drek poje user posted image Sam tolk da se mal pocarta. user posted image Pač no, tolk da razjasnim zadevo...

moj je približno tak čas kot tvoj non stop zizal,še posebno proti večeru.pa sem potrpela tista 2 tedna in zdaj sva na ful manj obrokih.tudi 5 ur.on naj kar ziza ti pa boš stem tudi več mleka imela.

Tud moja je mela obdobje k je hotla bit non stop na zizi, ampak je hmal minil. Sj po mojm ma vsak dojenček tako obdobje k velik je al pa se hoče sm odžejat al pa pocrkljat pr mamiki.user posted image js sm zdj skor že nehala dojit, učer npr. ni hotla pr men nč zizat in sm ji mogla it un mlek nardit. Mleka mam še, sm preverlauser posted image , do kdaj bo pa ne vem. Že lepo papamo GH in sm zlo srečna d bo ziza hmal preteklost.user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 854
6.7.2010 17:08:53   
Tincy90
A se katera spozna kej na avtosedeže? Sm dans mal gledala na netu pr pikapolonci in baby centru pa sm bla presenečena d majo u BC cenejše. Sm si že zbrala dva k sta mi najbol dobra, če lahk tko rečm. Zgledata mi ok, cenovno sta mi tud ok, edin kar me bega je to d ne vem kako sta dobra glede varnosti. Bom mogla it osebno tja prodajalko uprašat.

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 855
6.7.2010 20:33:10   
egleria
tincy js sem vprašala prodajalko v našem BC in je rekla da je odvisno koliko damo na firmo, varni so pa vsi enako.. razen to je še razlika da MC more met isofix, ostali pa ne.. midva sva misla od nanie kupit sam pol nisma ker nama bo teta posodila skoraj novega..

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 856
7.7.2010 11:50:42   
Tincy90
A tko...no sj js sm si tud že zbrala enga od nanie, sm še sprobat ga bomo šli u trgovino kako bo njej ugajal.user posted image  

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 857
7.7.2010 12:36:18   
Tincy90
No tega mam zbranga:
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=201528  user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 858
8.7.2010 10:18:58   
egleria
ooo tincy kk maš lepo slikico v avatarju!! mala je pravi srček.. pa voznica že user posted image user posted image
a ti jo boš dala že v avtosedež al boš še počakala da jo preraste?
bom kasneje pogledala link ker mi neki baby centrova stran ne dela..

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 859
8.7.2010 15:11:08   
Tincy90
Hehe hvala.user posted image tud tvoja slikca je še zmer čudovita.user posted image user posted image
Am moja ma itak že nogice zuni lupince in čiča ob opori zlo lepo tko da ja bomo kr kupil ta mesec.user posted image ka pa tvoj sonček?

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 860
9.7.2010 13:27:04   
egleria
naš še pa ne sedi tako lepo. razen če ga jaz držim. tak da bom počakala da bo bolj stabilen. zdej bi kr naprej se prekucnal da bi si nogice primu al pa na stran user posted image
poleg tega mamo pa ful veliko in prostorno lupinico in mu bo verjetno prav še dolgo.. user posted image tk da ko bo čas bomo že vedli user posted image
škoda ker nisi že prejšnji mesec gledala avtosedeže ker so jih meli v BC v akciji..

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 861
9.7.2010 21:45:02   
davorjeva pikica
kje ste vse?? kaj ste v zemlo poniknle ??
nobene nikjeruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 862
9.7.2010 22:00:37   
Tincy90
No tkole..pa je še en vroč dan okol...komi za zdržat...

Ja no mi smo se mal premisnli in kupil tamali sedež od Kiddy-ja Infinity pro. Je lih u akciji znižan iz 189 na 119€ se mi zdi. Sva zadovoljna z mojim tamala pa lih tko, lepo pridno čiča in se vozka.user posted image smo probala tud unga od Nanie in morm rečt d je ta miljonkrat boljši od Nanie, kok so pol lahk dobri šele od Maxi cosi itd.user posted image Nania se mi je zdela na sliki ok, sm k sm pa u živo tamalo notr dala je pa čist polom, res. Js osebno ne priporočam.user posted image

Mah, to je to...sm zmatrana, grem spat... Nočko...user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 863
10.7.2010 14:37:48   
egleria
tincy hvala za informacijo.. po mojem je tudi od vsakega otroka posebej odvisno. sicer pa mi dobimo od tete na posojo od maxi cosi.. upam da mu bo ustrezal..
si pa tudi tega dobila po solidni ceni. res se splača malo pogledat.. pol pa jo le slikaj v novem avtosedežu pa slikico prilimaj user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 864
10.7.2010 21:30:45   
emica2008
še par besed od mene po dougem cajtu....
Ta tamalo sva kupila avtosedež od Maxi cosi Tobi in sva full zadovolnja, tamala pa tud full pridno notri čička. Glede varnosti so med boljšimi, pa menda so tud najbol udobni za otroka. Tko, da bova za tamalga tud Tobija kupila. Sem ga pa lani novembra zelo poceni kupila v Turbo Malčku za okol 120-130eur (nevem točn kok), k so mel znižane. Upam, da bojo letos tud mel, da bo pocen user posted image
Pa voziček mamo tud od Maxi cosi Muro 4 in smo tud zelooo zadovolnji user posted image user posted image user posted image Maxi cosi je zakon.
No drugač je pa mali še zmer zelo zbirčen za jest. Sadje papca pridno, zelenjave pa neče.....
Pa kupili smo si nov avtoček (s 7 sedeži)z velkim prtlažnikom, ker rabimo ogromno placa za vozeke pa ostale stvari, no pa še kdo se zdaj lahko z nami pelje, ker prej ni blo prostora še za koga, razen nas 4-ih.
Jah pejmo pod tuš pa spat.....nočko

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 865
10.7.2010 22:47:02   
biba88
evo me punce!! me je kdo pogrešaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jest sem bla pa z mojo pikico in možekom na morju in to na dugem otoku to je v okolici zadra!!!user posted image user posted image smo kar šli čeprav je tamala komaj 6 tednov stara...pa je blo res lepo tam je narava fulll lepa se splača it pogledat!!! moje srce je drgač kar pridna spi tut včasih po 6 ur...pol pa men jožice skor izženeuser posted image user posted image user posted image user posted image

več vam pa napišem jutr...grem panat user posted image

(odgovor članu emica2008)
Neposredna povezava do sporočila: 866
11.7.2010 7:46:16   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: biba88

evo me punce!! me je kdo pogrešaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

js js!user posted image user posted image user posted image
več vam pa napišem jutr...grem panat user posted image

ti kr panej.user posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 867
12.7.2010 11:49:24   
Tincy90
Helouuuu!user posted image sama seb.user posted image nikjer nobene...user posted image k se use kuhate zunej al riti namakate v morju?user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 868
12.7.2010 12:32:54   
emica2008

user posted image

user posted image

user posted image Tincy90, (**19 let**) - ALISA (19.12.2009)
user posted image emibu, (**16 let**) - MAJ (28.5.2010)
user posted image biba88, (**21 let**) - IRIS (27.5.2010)
user posted image Aninchy, (**21 let**) - MARTIN (11.6.2010)
user posted image nanny.girll, (**19 let**) - TIAN (27.5.2010)
user posted image zvezdici, (**21 let**) - TIJA (26.3.2010)
user posted image
lenčy, (**23 let**) - ALEKS (24.3.2010)
user posted image
nincy29, (**19 let**) - NIK (1.5.2010)
user posted image štrumfek, (**21 let**) - TAJA (5.8.2009)
user posted image vaney, (**26 let**) - ANŽE (23.1.2008) in DAŠA (10.2.2010)
user posted image m_aja, (**18 let**) - ALEA (10.5.2010)
user posted image Kavalirka, (**25 let**) - NEJC (18.4.2010)
user posted image julka8, (**24 let**) - MIHA (25.4.2010)
user posted image bcljka, (**24 let**) - PIKA - (25.6.2010)
user posted image chicitita, (**20 let**) - ALINA (4.5.2010)
user posted image egleria, (**21 let**) - PATRIK (12.1.2010)

Otročički user posted image :  user posted image - 10   user posted image - 9

user posted image

< Sporočilo je popravil emica2008 -- 12.7.2010 12:33:36 >

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 869
12.7.2010 13:51:53   
Tincy90
Emica zakaj si se zbrisala s seznama?

Neposredna povezava do sporočila: 870
12.7.2010 14:31:51   
Aninchy
Br daaaan!

Men pa ni nič maila pošilalo, da mam "odgovor" na tej temi, pa sem misla, da niste nič na novo čvekale...user posted image
No, vidim, da ste, ampak zamudila pa tak nič nisem, ker mi bomo še kr neki časa v jajčki...user posted image

Danes je pa OBUPNO vroče, ko se bo moj mali zbudil, greva k babici (500m), ki ma bolj hladno v hiši user posted image Pa mal ga bova v vodo dali, da se revček mal ohladi, ko mu je tak vroooče. Pa babi se bo mal z njim ukvarjala, da si lahko tud jst privoščim en doooolg osvežilen tuuuš! user posted image user posted image

Ja, naj povem še, da je moj mali v enem mesecu pridobil kar cel kilogram! A je to v redu? Ker men se zdi to ful veliko! user posted image

Nč, šibam zdej mal pospravit, pol pa od doma... Papa user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 871
12.7.2010 14:37:28   
Tincy90
Aninchy je uredu ja, supr je. Bravo!user posted image moja je mal več k kilo pridobila u enmu mescu in jo je P sm pohvalila.user posted image vroče je pa res za crknt, matr. HB za klimo!user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 872
12.7.2010 14:38:57   
Tincy90

user posted image

user posted image

user posted image Tincy90, (**19 let**) - ALISA (19.12.2009)
user posted image emibu, (**16 let**) - MAJ (28.5.2010)
user posted image biba88, (**21 let**) - IRIS (27.5.2010)
user posted image Aninchy, (**21 let**) - MARTIN (11.6.2010)
user posted image nanny.girll, (**19 let**) - TIAN (27.5.2010)
user posted image zvezdici, (**21 let**) - TIJA (26.3.2010)
user posted image
lenčy, (**23 let**) - ALEKS (24.3.2010)
user posted image
nincy29, (**19 let**) - NIK (1.5.2010)
user posted image štrumfek, (**21 let**) - TAJA (5.8.2009)
user posted image vaney, (**26 let**) - ANŽE (23.1.2008) in DAŠA (10.2.2010)
user posted image m_aja, (**18 let**) - ALEA (10.5.2010)
user posted image Kavalirka, (**25 let**) - NEJC (18.4.2010)
user posted image julka8, (**24 let**) - MIHA (25.4.2010)
user posted image bcljka, (**24 let**) - PIKA - (25.6.2010)
user posted image chicitita, (**20 let**) - ALINA (4.5.2010)
user posted image egleria, (**21 let**) - PATRIK (12.1.2010)

Otročički user posted image :  user posted image - 9   user posted image - 8

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 873
12.7.2010 21:08:42   
biba88
oo tincy kok lepo da me vsaj eden pogrešauser posted image user posted image user posted image

jest sploh nimam cajt nč pisat ker moj otrok čez dan nič ne spiuser posted image user posted image danes je spala v celem dnevu 3 ure????!!!! stara je pa 6 tednov.....upM DA BO VSAJ PONOČ MIRuser posted image .... kako kej vaši bebeti spijo tekom dneva ali so spali 1 in 2 mesec?

no m smo bli na morju prejšnji teden na dugem otoku  jke fulll lepo tko da ta otok priporočam....mi smo sicer bli v zanikrnem apartmaju okol katerega so se sprehajale podgane sredi dnevauser posted image user posted image user posted image user posted image pa bli smo 1km od morjauser posted image user posted image user posted image ...mi smo ga najeba.... glede namestitve in to sam zato k nam se je ena znanka nalagala kok je lep ta apartma da ma razgled na kornateuser posted image user posted image user posted image budalo če je pa sredi šume bajta !!!!!!!! ampak narava je pa tok lepa..uno babo bom pauser posted image user posted image user posted image user posted image ko jo vidm.....

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 874
13.7.2010 9:10:04   
egleria
meni pa maxi cosi lupinice niso neki ekstra.. mi mamo neko čist x pa bo lahko notri veliko dlje kot pa v MC (ki smo jo tudi dobili na posojo in sprobali) ker je veliko bolj prostorna.. itak pa vsak kupi kar se mu zdi najboljše za otročka user posted image važno da so na varnem user posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko vam dojenček pade s postelje ...
Hitro se nam lahko zgodi, da v trenutku nepazljivosti nepričakovano naše malo, neubogljeno bitje pade s postelje ali cel...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?