|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mlade mamice
29.7.2010 13:44:58   
Aninchy
biba88 - lepo slikco maš! user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 926
29.7.2010 13:49:42   
egleria
kk si lahk kr tk premislijo pa vam novo cesto vzamejo?? bedaki.. joj..
a ti v bloku živiš?

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 927
29.7.2010 14:13:50   
Aninchy
hehe, ne, v hiši, ampak je sam par metrov stran od ceste. sicer ni glavna cesta, je skor bolj ulica no...user posted image Ma baje bojo neki popravlal, ker je pošrek al kajuser posted image Mislim, LOL, ko da je važn če je cesta tistih par centimetrov pošrek?! Jst k hodim sploh ne opazim... ma... krneki...

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 928
29.7.2010 14:35:35   
egleria
očitno nimajo kej druga za delatuser posted image a to si prav v žalcu?

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 929
29.7.2010 15:11:35   
Aninchy
Am ne... js sm v Šempetru :)

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 930
29.7.2010 16:01:53   
egleria
aja sej res.. v žalcu si pa delala al kk že?

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 931
29.7.2010 21:38:32   
Aninchy
Jp user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 932
30.7.2010 9:00:30   
egleria
nooo.. sej sem vedla da maš neke veze v žalcu user posted image user posted image user posted image
sem zadnje čase tok zmedena da sem misla da sem še to zamešala..

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 933
30.7.2010 13:25:31   
Aninchy
user posted image user posted image user posted image sej to je čist blizu user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 934
30.7.2010 21:09:43   
biba88
anincy hvala :) mogoče bojo pa lepšo cesto naredl user posted image user posted image user posted image

no jest sem včeraj kozlalauser posted image verjetn od pizze...dans sem okej je pa tamala sitna mala ritkauser posted image cel dan je rokah ...au ne vem a sva fasali virozo al kakuser posted image no moja bejba tut kakala ni že dva dni...pol sem ji pa skuhala kamični čaj od kipp pa not dala čajno žličko cukra...se je posračkala kt tavelikauser posted image upam da bo noč mirna...aja pa še to kak trot sem jestuser posted image v rokah sem imela termometer in sem ga preveč stisnila in sem ga zdrobilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 935
30.7.2010 21:30:09   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: biba88

v rokah sem imela termometer in sem ga preveč stisnila in sem ga zdrobilauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ja kk ti je pa to ratal?! Da ne boš tamale kdaj tolk stisnala! user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 936
31.7.2010 11:35:21   
biba88

dobro jutrouser posted image

anincy 
user posted image user posted image jest sem... kako se temu reče..... konjuser posted image user posted image morm res pazit...v roki sem ga držala in je počuuser posted image user posted image to se sam meni zgodi eni smo mal bolj močniuser posted image user posted image
jest pa ne najdem nobenih kajbojk zaseuser posted image user posted image a katera pozna kako dobro štacuno v okolici osrednje slovenijeuser posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 937
31.7.2010 12:05:33   
egleria
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

user posted image user posted image user posted image sej to je čist blizu user posted image

vem vem..

js sem pa slišala zadnjič da so moje staro "delovno mesto" zaprli user posted image sicer ne vem če je res, se pa nebi čudla.

biba ti pa si močna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 938
31.7.2010 22:48:18   
Tincy90
Babureeeeee mojeee!!user posted image

Evo me z morja smo dans pršli popoudne in zdj sm spet bizi k se pokamo za Gardaland, odpeketamo ob 4ih zjutri. Sm vas mogla pridt mal počekerat pa vidm d ni neke guzve s posti.user posted image user posted image na morju je blo supr dupr, tamala vse ok prenesla sm kopala se pa ni nč u morju kr je blo za njo premrzlo, edin to je škoda.user posted image lepo se mejte, se šlismo k pridm nazaj z Gardalanda oz pol z morja k gremo še za 2-3 dni drug tedn.user posted image user posted image nč zdj morm pa letet pa upam d si še mal spočijm predn gremo spet na lepš.user posted image

S-mejte se!user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 939
1.8.2010 12:17:07   
Aninchy
Uff, Tinči ti pa si leteča! user posted image Uživajte!! user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 940
1.8.2010 12:19:24   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: egleria

js sem pa slišala zadnjič da so moje staro "delovno mesto" zaprli user posted image sicer ne vem če je res, se pa nebi čudla.

hmm... čak kje si Že ti bla? v zanzibarju če se ne motim? user posted image No, če je to to, pa ne verjamem da so zaprli, sem bla še pred dvem dnevim tam zraven v ZOO trgovini, pa so meli polno teraso gostov... razn če je kak drug lastnik spet... ti so se pa itak neki menjaval k gate user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 941
1.8.2010 21:42:27   
egleria
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

hmm... čak kje si Že ti bla? v zanzibarju če se ne motim? user posted image No, če je to to, pa ne verjamem da so zaprli, sem bla še pred dvem dnevim tam zraven v ZOO trgovini, pa so meli polno teraso gostov... razn če je kak drug lastnik spet... ti so se pa itak neki menjaval k gate user posted image

ja lastnik se je baje menjal. mi je dragi zadnjič narobe povedal.. user posted image ma sej se nič ne čudim...

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 942
2.8.2010 10:34:36   
Aninchy
hmm... mal mi je čudn, ker men je zgledal da kr vredu laufa.... ma, kaj češ, sej zdej vsi kr neki zapirajo pa na nov odpirajo pa ne vem kaj še vse.... tak da komi folgamo gledatuser posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 943
2.8.2010 11:56:14   
egleria
laufale so mu malce (ki so itak prepoceni da bi na njih kaj ekstra zaslužu). pa  ekipa delavcev se je kr naprej menjala odkar je šla šefica na porodniško.
pa bonito majo za konkurenco user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 944
3.8.2010 12:12:43   
Aninchy
no evo... danes nam pa (končno) delajo ta nov preklet asfalt in spet ropoče že od pol osmih zjutri! user posted image Pa glih k sma midva lepo objeta zaspala (z user posted image user posted image ) so naju zbudli, barabe!! user posted image user posted image In sma bla oba pol še neki časa čist blesava videt. user posted image kakršna mama, takšen sinuser posted image user posted image

Zdej si morm pa pod nujno eno kavo skuhat,ampak niam cukra user posted image

and that''s the way the cookie crumbles user posted image

lol- adijo user posted image

p.s.: neki mi ga seka, ampk to se ponavad ne dogaja takrat ko sm sitnauser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Aninchy -- 3.8.2010 12:14:50 >

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 945
3.8.2010 12:28:22   
davorjeva pikica
boga :S
ewo ti kavico user posted image :D

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 946
3.8.2010 21:32:33   
Aninchy
user posted image user posted image hvala user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu davorjeva pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 947
3.8.2010 22:21:28   
egleria
čuj aninchy.. sam to je pa res neodpustljivo da se pa midve nisva kdaj dobile ko pa tako blizu skupaj živiva, pa še velikokrat sem v vaših koncih..user posted image bova mogle neki nardit glede tega user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 948
3.8.2010 22:24:23   
Aninchy

čuj aninchy.. sam to je pa res neodpustljivo da se pa midve nisva kdaj dobile ko pa tako blizu skupaj živiva, pa še velikokrat sem v vaših koncih..user posted image bova mogle neki nardit glede tega user posted image

Hmm... jst sm pa ful redko v Velenju, ampak bom zdej večkrat ko bom mogla začet redno v müllerja hodit po aptamil...user posted image (al pa v avstrijo..user posted image ).
Ja če pa hodiš po naših koncih, se pa kamot dobima na user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 949
3.8.2010 22:32:46   
egleria
ti sam povej kdaj maš čas pa pridem. moj dela v Celju in me lahko zapelje. tasta pa taščo mam pa na polzeli in me lahko nazaj pripeljeta user posted image
a ne dojiš več?

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Prezgodnji porod zar...
Sledi operacija, strahu je bilo ogromno, saj nisem vedela, ali se bom po operaciji zbudila že kot MAMA ali še kot nosečk...
Kako vemo, da je otrok sit?
Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?