|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mlade mamice
16.7.2010 12:45:32   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

IZVIRNO SPOROČILO: egleria

aninchy jaz ga takšni osebi nebi pustila v varstvo user posted image user posted image user posted image

No, vidte zdej zakaj sm v dilemi...user posted image

Js bi bla tud skeptična glede tega "varstva" otroka.user posted image user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 901
16.7.2010 12:51:04   
Tincy90
Pa drgač babuške?user posted image ****rija kaj je vroče!! Uf uf!user posted image joj, nasledn tedn pa že na morje, no u bistvu že čez en tedn, waaaaa, juhuuu!user posted image komi čakam d bom lahk rit namakala pa letos mi je moj kupu novo blazino, ijoj sm vesela.user posted image k kak otrok.user posted image ta vikend bom pa tud več al man sama s tamalo (yesss!user posted image , no sm mojga bom pogrešalauser posted image ) k moj ceu viknd dela, tašča gre pa na morje do pondelka. Party stare!user posted image
Ej pa js pogrešam nekoga, bibaaauser posted image user posted image donde estas?user posted image pa emibu pa zvezdici pa še in še...pogrešam vaše poste.user posted image
Ninčka si še kej potrebna kt si bla tik pred porodom?user posted image hehe, mal heca spet.user posted image

Mejte se!

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 902
16.7.2010 16:28:33   
Tincy90
Mam spet eno uprašanje...user posted image tiste k že dajete našim malčkom GH, kaj in kako kombinirate skupi zelenjavo? Js nimam nobene ideje več. Kuhala sm ji krompir pa koren, krompir pa brokoli, krompir pa cvetačo, krompir pa piščanje belo meso in cvetačo/brokoli. Zdj ji bom pa dala za probat bučko pa še neki k se ne morm zdj spomnt k mam u hladilniku nekje.user posted image djte mal idej prosiiim.user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 903
16.7.2010 22:19:32   
emica2008
naš pa kolerabo rad papca, ker da mal sladek okus. skuham zelenjavno juhico (korenje, krompir, cvetača, koleraba, brokoli) pa ful rad poje (zdaj, ko je končno začel jest tko kot je treba), tavelka ma pa tud rada take juhice. morm špinačo mu dat za probat....me zanima če jo bo jedu.
jaz pa pri sadju nimam idej.....banana, jabuk, marelice.....kaj šeuser posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 904
17.7.2010 12:54:39   
Tincy90
Aha, tnx emica.
Joj, dans je spet tko vroče za znort. Upam, da bo tud na morju tko vroče d ne bo pol pa dž.user posted image aja, morm vs uprašat tiste k ne dojite več (js sm tud pred kratkim nehala), a so se vam kej prsi zmanjšale?? Mislm kr pr men je obup ne...nosm take modrčke k so ko push up sm d ni nobenga polnila za večje joške notr, ampak d nardi obliko zizam pa s kostjo mora bit itak. No in js mam zdj problem k ne vem kje naj dobim košarco E?user posted image Joške se mi niso nč zmanjšale, bla sm pa že u Skiny-ju pa u New Yorkerju pa nimajo tok velikih košarc.user posted image mislm kr neki, ne vem kam naj še grem pogledat...kaka ideja, katera kej ve?user posted image drgač sm si pa naročila pr reviji Otto modrc s košarco E pa bomo vidl, če mi bo ugajal. Sm majo pa vinjske cene ne...

(odgovor članu emica2008)
Neposredna povezava do sporočila: 905
19.7.2010 12:54:01   
davorjeva pikica
halooooo!! kje ste vse???

ewo wam eno
user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 906
19.7.2010 15:57:13   
biba88
tincy oo kok lepo da me pogrešašuser posted image

nisem se mogla nč javt sem tolk aktivna skos na terenu...ampak na žalost me je vse dotiolklo in imam občutek da mam zmer manj mlekauser posted image moja spije tut 240ml čaja na dan.. a  mislte da je lačna?...  zvečer sem ji  dodatek ponudla pa ga ni hotla ona bi čaj...pa tut če ji zizo ponudim se dere pa ne vem a zaradi tega k ni nč notr al kaj? dans je končno podnevi mal zaspala ker ponavad čez dan spi le po 2-3 ure pa še to ne v enem kosu...danes je bolš že od 2eh spi...mogoče je bla taka zarad vročine..pa bo zdaj bolš...upam....pokakani smo tut 4x na dan

tincy opa tak velike zize maš tiuser posted image user posted image est mam kljub dojenju 75B...v bistvu pred dojenjem sem blča brez jošk mi jih možek ne pusti nosit user posted image user posted image

(odgovor članu davorjeva pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 907
19.7.2010 16:39:18   
Tincy90
Biba, če ti noče mleka jest ji pa dj enostavno čaj. Po mojm je bl žejna kt lačna v tej vročini, pr men je isto, tamala mi tok mal poje zadne čase, ampak glavno je pa d pije pol usaj velik. Tko da ne bo nč narobe, če bo pila čaj.user posted image

user posted image user posted image ja take zize mam js ja.user posted image ne si jih želet.user posted image user posted image blagor se teb k ti tvoj ne pusti takih nost.user posted image user posted image

Joooj, u petek gremo pa že na morje, aaaaa!!user posted image user posted image komej, ampak res KOMEJ čakam.user posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 908
20.7.2010 13:48:52   
biba88
tincy haha mi smo pa že bli na morju pa 9.8 gremo še enkrat user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 909
20.7.2010 14:09:42   
trije lumpi
Pozdravljene mlade mamice. občasno pokukam tudi k vam. Moj odgovor pa je za Tincy, glede modrcev... Tudi jaz sem, ko sem bila v vaših letih, naredila celo znanost z velikimi številkami. Na koncu sem ugotovila, da se resnično splača dat malo več evrčkov in kupit dober modrček. Tako sem zvest kupec Triumpha in Lisce. Res dobro podprejo, naredijo lepo obliko, vedno pa vzamem model minimaiser. Pojdi pogledat, pa probaj. Modeli so lepi, pa niso vsi za stare mameuser posted image . Lepo bodite, vse, vas pridem še kaj pokukat.

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 910
20.7.2010 15:00:45   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: trije lumpi

Pozdravljene mlade mamice. občasno pokukam tudi k vam. Moj odgovor pa je za Tincy, glede modrcev... Tudi jaz sem, ko sem bila v vaših letih, naredila celo znanost z velikimi številkami. Na koncu sem ugotovila, da se resnično splača dat malo več evrčkov in kupit dober modrček. Tako sem zvest kupec Triumpha in Lisce. Res dobro podprejo, naredijo lepo obliko, vedno pa vzamem model minimaiser. Pojdi pogledat, pa probaj. Modeli so lepi, pa niso vsi za stare mameuser posted image . Lepo bodite, vse, vas pridem še kaj pokukat.

Ooo, aleluja neki pametnga.user posted image ful hvala za ta nasvet, bom upoštevala.user posted image

(odgovor članu trije lumpi)
Neposredna povezava do sporočila: 911
20.7.2010 15:02:22   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: biba88

tincy haha mi smo pa že bli na morju pa 9.8 gremo še enkrat user posted image

Sm ti kr velik fouš!user posted image user posted image user posted image fajn, mi gremo pa po morju še v Gardaland in mal na slovensko obalo na morje pol pa še v Zagreb v ZOO.user posted image matr nas ne bo en mesc domov.user posted image user posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 912
21.7.2010 14:25:09   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

Sm ti kr velik fouš!user posted image user posted image user posted image fajn, mi gremo pa po morju še v Gardaland in mal na slovensko obalo na morje pol pa še v Zagreb v ZOO.user posted image matr nas ne bo en mesc domov.user posted image user posted image

Tak je prav! user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživat dokler se da in kulkar se da! user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 913
22.7.2010 15:33:32   
Tincy90

IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

Tak je prav! user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživat dokler se da in kulkar se da! user posted image user posted image

Ma ja, bolš je ja kt pa doma se kuhat.user posted image user posted image sploh mi k smo u podstrešnem stanovanju.user posted image
Kako kej mali Martin?user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 914
22.7.2010 15:36:50   
Tincy90
Joooj, js sm pa tok vesela.user posted image sm si našla modrc od Lisce, aleluja!user posted image user posted image in ful ti hvala trije lumpi k si mi povedala za Lisco.user posted image user posted image joj sm hepi hepi hepiiiii...user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 915
22.7.2010 15:39:02   
Tincy90
Kok je pust forum...user posted image js upam d se vam bom lahk tud z morja kej oglasla, če bomo mel net, če ne pa itak veste kje use bom in d me ne pol doug ne tuki...joj, vs bom kr pogrešala...user posted image bom pršla nazaj in bom lahk prebrala sm moj zadnji post k ga bom napisala.user posted image user posted image packe, oglaste se kej...user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 916
23.7.2010 16:01:53   
Aninchy
Uff, men je toook vroče!!
Bi rekla, da mi z jajc kapla, pa jih nimamuser posted image user posted image user posted image user posted image

Grem pred TV, na netu se tk nč ne dogaja....
Mi pa letos verjetno ne gremo nič na morje user posted image

To bo prvo leto, da ne grem od kar vem za sebe... user posted image

Razmišljama o kakšnem hladnejšem podnebju, npr. kaka Logarska al pa Rogla al pa kej takega... za kak vikend. Mogoče pa tud kak dan morja pade, nikol se ne ve...user posted image

Nč.. tv kliče user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 917
24.7.2010 16:30:11   
branka81
OJLA,SM BOLJ NOVA TU...HVALA ZA KOMENTARČEK ...user posted image UPS...SPOROČILCE JE BLO NAMENJENO TINCY90...HEHE

LEP DAN VSEM MAMICAMuser posted image

< Sporočilo je popravil branka81 -- 24.7.2010 16:31:43 >

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 918
26.7.2010 13:38:46   
egleria
hellou punce!

evo nas iz morja. meli smo se super. Patrik je dobil malo vročine ampak nič hudega. zdaj je vse vredu. vroče je blo ful, tak da tudi naš mali je pil večinoma čaj.. jedel pa bolj tak user posted image

(odgovor članu branka81)
Neposredna povezava do sporočila: 919
26.7.2010 21:21:20   
davorjeva pikica
user posted image dobrodosla nazaj!user posted image
lepo da ste uzivali...
user posted image bogi Patrikuser posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 920
27.7.2010 21:46:38   
Aninchy
Čeeer!

No, dans smo bli spet cel dan zuni, ko je blo tok luštno vreme!user posted image Upam, da bo jutri spet tak in bomo lahk spet skos zuni... Tud mojim kalorijam to super ustreza user posted image

Vidim, da ni nobena nč pisala, itak ste tud ve verjetno večino časa zuni, ane?
No, nj še povem, da so se nam začel kr redni krčki ob večerih user posted image , sma oba boga, ko njega boli trebušček, mene pa hrbtenica, ko ga prenašam sem in tja... user posted image

Zdej se grem še mal napujsat user posted image pol pa u meževo...

Lahko noč! user posted image

< Sporočilo je popravil Aninchy -- 27.7.2010 21:47:10 >

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu davorjeva pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 921
28.7.2010 13:41:54   
Aninchy
Daaan! user posted image

Zdej se počutim pa kot Tincy k tud sama seb odgovarjam user posted image
No, upam da se majo fajn na morju! user posted image user posted image user posted image user posted image za vremeuser posted image

Mene pa tok po šivih trga, da bo verjetno dežuser posted image A se je vam tud to dogajal??

No, Martin je včeri zaspal ob 22.30, pa spal vse do 5.30!user posted image
Pol sva se pa najedla, pa eno urco se je smejčkal user posted image pol pa zadremal do pol enajstih!user posted image Suuuper! Če bo tak nadaljeval... blagor nam user posted image
No, mali zdej spet pančka, ko se bo zbudil se najema, pol pa spet ven! Madoniš, bo še kdo mislil, da nimava doma, ko sva skos zunaj! user posted image Problem je samo, da smo v tak malem kraju, da ga celega 3x prehodim, če hočem ornk turo nardit user posted image Tak da zdej hodimo še mal "ven" šetat... user posted image

Fajn se mejte in ubogajte svoje otroke! user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 922
28.7.2010 22:51:11   
davorjeva pikica
sei zadnje case res neki malo pisete :D
ponavadi sem morala po kako stran prebrat zdej pa mogoce kera napise kej...nikjer nobene debate :D upam da se bo kaka debata odprla kej kmalu :D
uzivejte!!
lahko nocuser posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 923
29.7.2010 13:23:26   
egleria

Problem je samo, da smo v tak malem kraju, da ga celega 3x prehodim, če hočem ornk turo nardit user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja to ti pa verjamem..

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 924
29.7.2010 13:43:33   
Aninchy
Grrrrrrr!! user posted image user posted image user posted image

Lani so nam (končno) naredili novo cesto in spodaj kanalizacijo in vse tipi topi, da lahko jst lepo z vozekom šetam po lepi cesti user posted image

No, zdej pa vidm, da dajejo asfalt dooool!!?!??! user posted image user posted image user posted image

Ijoooj, pa čist tle ob cesti smo in mi ves dim gre v stanovanje, tak da morm met še vse okne zaprte (no, sej bi jih itak mela zarad hrupa)... HB moji lenobi, da nism v kratkem čistla oknov, ker bi pa delavce kar nekam poslala!!  user posted image

No, se poslavljam od lepega, gladkega, nooovega asfalta...user posted image user posted image

Dobra novica je pa, da se kr tla tresejo in mali spi k top user posted image user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Srečna, ker sem mama
25. marec je dan, ko praznujemo mame. Ko praznujemo drugačno obdobje, ko praznujemo vse lepe in objokane trenutke, ko pr...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?