|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mlade mamice
26.8.2010 22:07:11   
Tincy90
Bejbeeeee, noseča sm!! Testek je pokazov user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
26.8.2010 22:08:50   
egleria
IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

tinčiiiiii čestitkeeeeee!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pridno božaj bušija pa zdravo nosečnost ti želim user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
26.8.2010 22:14:32   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: egleria

tinčiiiiii čestitkeeeeee!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pridno božaj bušija pa zdravo nosečnost ti želim user posted image

Hvalaaa!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
26.8.2010 22:16:05   
Aninchy

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A bodoči novopečeni atek že ve? Reakcija me zanima user posted image
In pa... se kej slabo počutiš? Si že bla pr G?
Ejjj, uživaj nosečnost!!!!! user posted image sm ful vesela user posted image

biba88
- ja revca no, si kr predstavlam....user posted image moja kolegica (sin 9 mes.) je tud hotla it s kolegico in fantom pa sem ji še sama rekla, naj rajši ne hodi, ker ziher ne bo kul. in me je ubogala user posted image in so rajši vzeli zravn njeno mamico in atija in so se imeli ZAKON! user posted image Pa še mela sta čas mal sama ven it, ker sta starša malega čuvala ta čas... Tk da familija je familija, s kolegi smo itak meli čas prej okol hodituser posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
26.8.2010 22:29:28   
Tincy90
Hvalaa Ninča!user posted image user posted image user posted image user posted image
Hehe, ja ve že novopečeni atek ja.user posted image ma je sedeu za računalnikom pa sm mu sm pod nos pomolila testek in on je kr obnemeu recimo al nvem kko naj opišm to njegovo reakcijo.user posted image user posted image itak je biu pozitivno presenečen in srečen kr sva ga itak načrtovala.user posted image user posted image user posted image ma pa blo mi je kr neki slabo pa u trebuhu me je zvijalo par dni nazaj, G bom pa jutr poklicala pa se naročila na pregled.user posted image joj, že komi čakam prve UZ!user posted image user posted image

Aja glede tega s kom it na morje...js tud mislm da ko maš svojo družino d je najbolš it sam, k smo šli mi letos z eno družinco še in mi tud ni blo nvem kko dobr, mislm mi smo šli po svoje uživat medtem ko so oni čepel u apartmaju.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
26.8.2010 23:01:28   
Aninchy

Hvalaa Ninča!user posted image user posted image user posted image user posted image
Hehe, ja ve že novopečeni atek ja.user posted image ma je sedeu za računalnikom pa sm mu sm pod nos pomolila testek in on je kr obnemeu recimo al nvem kko naj opišm to njegovo reakcijo.user posted image user posted image itak je biu pozitivno presenečen in srečen kr sva ga itak načrtovala.user posted image user posted image user posted image

Ja super! Moj je tud za računalnikom sedel in sm mu test prnesla user posted image In njegova reakcija: stopu do okna, si čik pržgau in reku: kitaro bo špilu pa fuzbal bo treniru! user posted image user posted image user posted image Sm rekla kaj pa če bo punčka? Je reku: pol se pa ti z njo ubadi! user posted image user posted image user posted image U glavnim fuul je bil šokiran, čeprav sva že tri mesece "redno" delala na tem user posted image

ma pa blo mi je kr neki slabo pa u trebuhu me je zvijalo par dni nazaj, G bom pa jutr poklicala pa se naročila na pregled.user posted image joj, že komi čakam prve UZ!user posted image user posted image

Iiiii, pol boš pa dala slikce na RR! user posted image Mislim ejj js sm res tok vesela, k js tud komi čakam da bom še enga mela!! Sicer je zdej še mal prezgodi, pa nimamo še glih vse pošlihtan kar se tiče financ in strehe nad glavo... ampak upam da bo v roku dveh let user posted image Kaj si pa želiš? Še eno punčaro al pubeca? user posted image

Aja glede tega s kom it na morje...js tud mislm da ko maš svojo družino d je najbolš it sam, k smo šli mi letos z eno družinco še in mi tud ni blo nvem kko dobr, mislm mi smo šli po svoje uživat medtem ko so oni čepel u apartmaju.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Uau, pol so mel pa ful od morja, res! user posted image user posted image Pa nima veze, važn da ste vi užival! user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
27.8.2010 12:45:12   
davorjeva pikica
tincy cestitke!!!!user posted image user posted image lepo in zdravo nosecnost ti zelim !!!

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
27.8.2010 13:47:29   
Tincy90
Še enkrat hvala vsem za čestitke.user posted image G sm klicala tko da sm že naročena 7.9. na pregled. Jupii!user posted image

(odgovor članu davorjeva pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
27.8.2010 16:24:54   
egleria
js pa sploh še nimam  neke želje da bi bla nosečka. včasih me prime sam me pol kr hitr tud mine user posted image čez kakšno leto ali dve pa že mogoče user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
27.8.2010 16:35:19   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

Hehe, ja ve že novopečeni atek ja.user posted image ma je sedeu za računalnikom pa sm mu sm pod nos pomolila testek in on je kr obnemeu recimo al nvem kko naj opišm to njegovo reakcijo.user posted image user posted image itak je biu pozitivno presenečen in srečen kr sva ga itak načrtovala.user posted image user posted image user posted image

Ja super! Moj je tud za računalnikom sedel in sm mu test prnesla user posted image In njegova reakcija: stopu do okna, si čik pržgau in reku: kitaro bo špilu pa fuzbal bo treniru! user posted image user posted image user posted image Sm rekla kaj pa če bo punčka? Je reku: pol se pa ti z njo ubadi! user posted image user posted image user posted image U glavnim fuul je bil šokiran, čeprav sva že tri mesece "redno" delala na tem user posted image

ma pa blo mi je kr neki slabo pa u trebuhu me je zvijalo par dni nazaj, G bom pa jutr poklicala pa se naročila na pregled.user posted image joj, že komi čakam prve UZ!user posted image user posted image

Iiiii, pol boš pa dala slikce na RR! user posted image Mislim ejj js sm res tok vesela, k js tud komi čakam da bom še enga mela!! Sicer je zdej še mal prezgodi, pa nimamo še glih vse pošlihtan kar se tiče financ in strehe nad glavo... ampak upam da bo v roku dveh let user posted image Kaj si pa želiš? Še eno punčaro al pubeca? user posted image   Hmm, pa nvem nekak sm navajena na pupiko.user posted image čeprov se tud fantka ne bom branila.user posted image sm d bo vse ok pa je lahk zard mene tud punčka.user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Uau, pol so mel pa ful od morja, res! user posted image user posted image Pa nima veze, važn da ste vi užival! user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
27.8.2010 20:46:56   
biba88
tincy čeeesssssssssssssssttttttiittkkeeeeeeeeeeee!!!!!! mene tut včasih kar prime da bi mela kar kuj še enegauser posted image user posted image sploh tkole k vidm al pa slišm za kako novopečeno nosečkouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
27.8.2010 21:52:27   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: biba88

tincy čeeesssssssssssssssttttttiittkkeeeeeeeeeeee!!!!!! mene tut včasih kar prime da bi mela kar kuj še enegauser posted image user posted image sploh tkole k vidm al pa slišm za kako novopečeno nosečkouser posted image user posted image user posted image user posted image

Hvaaaaaalllaaaaaaa!user posted image user posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
28.8.2010 11:35:40   
julka8
helou me že douk ni blo tle in vidm da so lepe novice user posted image user posted image user posted image user posted image - tincy90 - čestitke in lepo, mirno in zdravo nosečnost tu tut js želim!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

mene tut včas prime še za kacga sam zdej je še prezgodi, mali je bil star komi 4 mesce vrjetn boma vsaj kake 2 let počakala, tut da kej dnarja naberemo k prej al slej bomo mogl neki najdt da gremo na svoje, sam kaj k so cene ogroooomneuser posted image

no drgač pa kukr sm že napisala, me že douk ni blo na tej temi, nekak ni ratal, še na majčkih se nimam kej velik cajta javlat..vsaj ne tolk k med nosečnostjouser posted image user posted image user posted image user posted image
drgač se pa trenutno dost učim, mam še neki izpitov, upam da zdej nardim vse kar sm si zadala, da mi pol za spomlad ostane še 1 predmet in da se lahk že kmal lotm diplome...ah ja še mam posla...
mali pa pridno raste, zobki mu tut vn rinejo, pa je kr pridenuser posted image user posted image kmal bomo tut začel z uvajanjem GH, sam še nevem točn s čim, bom vidla tut ka bo pediater kej komentiraluser posted image

no grem še mal prebrat za nazaj (ja, namest da bi se uila, ajej!! user posted image user posted image user posted image ), lepo se mejte vse!

čau

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
28.8.2010 14:13:26   
julka8
pozdravlam še vse novo pridružene na forumu! user posted image

aja, mal sm gledala nazaj, pa vidm da vas je ful z dolenjske oz. nm, okolica nm... no js sm pa iz kostanjevice..

emibu - a se boš kr vsega losala? al kile grejo res hitr dol, a ni še mal hitr za obupat? a nosečniških zadev pa tut ne boš več rabila? no pa ajvi se še kej na forum majčkov, te je zadne čase zlo mal..

lp vsem

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
28.8.2010 16:21:32   
Tincy90
Gracias tud teb julka za lepe želje.user posted image user posted image
Ja js sm bla učas z Nm-ja, zdj me je pa ljubezn prpelala na Mirno pri Trebnjem.user posted image user posted image user posted image

Js sm tud že par oblačil dala stran, ker vem d ne bom pršla nikol nazaja na cifro 38.user posted image pa nč zato, se ne obremenjujem, zdj mam otroka pa še en pride tko da mam lep izgovor za pridobljene kile k kr nočjo zgint matr.user posted image user posted image važn d me ma dedc še zmer rad!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
28.8.2010 17:40:51   
ninkica
hojla

Tincy90 iskrene čestitke za nosečnost.Naj ti mine čimbolj lepo in da bo vse OKuser posted image user posted image user posted image

Mi imamo doma Lejo staro skoraj 3 mesece in se oba že full veseliva naslednje nosečnosti.Bova pa v kmalu začela delat na novem članu.Leja je full pridna,spimo celo noč in čez dan full veliko,ko je pa budna se pa full smeje pa pogovarja.Je pravi dobrovoljček.Jaz si sploh ne predstavljam življenja brez njeuser posted image

Aja še za seznam če me bo katera dodala.
Leja 15.6.2010,stara sem pa 20 let.

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
28.8.2010 18:27:02   
egleria
tincy a ti še dojiš? ma kaj te skrbijo kile. sam da je zdravje user posted image

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
28.8.2010 21:04:41   
Tincy90

tincy a ti še dojiš? ma kaj te skrbijo kile. sam da je zdravje user posted image

Ne, ne dojim več, že kr neki časa ne dojim, ene 2-3 mesca. K smo začel uvajat GH pa mlečne obroke sm ji pol kr nekak mleko v prahu začela dajat. Pa tud ni blo nobenga problema, da bi tamala pogrešala zizo al pa kej, to me je najbol presenetlo.user posted image

Ma sj me ne skrbijo, sm to itak usak pojamra glede kil.user posted image to pa itak važn d je zdravje.user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
28.8.2010 21:07:41   
Tincy90

user posted image

user posted image Tincy90, (**19 let**) - ALISA (19.12.2009)
user posted image emibu, (**16 let**) - MAJ (28.5.2010)
user posted image biba88, (**21 let**) - IRIS (27.5.2010)
user posted image Aninchy, (**21 let**) - MARTIN (11.6.2010)
user posted image nanny.girll, (**19 let**) - TIAN (27.5.2010)
user posted image zvezdici, (**21 let**) - TIJA (26.3.2010)
user posted image
lenčy, (**23 let**) - ALEKS (24.3.2010)
user posted image
nincy29, (**19 let**) - NIK (1.5.2010)
user posted image štrumfek, (**21 let**) - TAJA (5.8.2009)
user posted image vaney, (**26 let**) - ANŽE (23.1.2008) in DAŠA (10.2.2010)
user posted image m_aja, (**18 let**) - ALEA (10.5.2010)
user posted image Kavalirka, (**25 let**) - NEJC (18.4.2010)
user posted image julka8, (**24 let**) - MIHA (25.4.2010)
user posted image bcljka, (**24 let**) - PIKA - (25.6.2010)
user posted image chicitita, (**20 let**) - ALINA (4.5.2010)
user posted image egleria, (**21 let**) - PATRIK (12.1.2010)
user posted image emica2008, (**25 let**) - punčka in fantek
user posted image sonček88, (**21 let**) - MATIJA (20.5.2010)
user posted image farina, (**25 let**)  - REBEKA (7.5.2010)
user posted image MalaNeli, (**21 let**) - user posted image (PDP: 3.11.2010)
user posted image ninkica, (**20 let**) - LEJA (15.6.2010)

Otročički user posted image :  user posted image - 11   user posted image - 11   user posted image - 1

user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
29.8.2010 9:10:20   
egleria

Ne, ne dojim več, že kr neki časa ne dojim, ene 2-3 mesca. K smo začel uvajat GH pa mlečne obroke sm ji pol kr nekak mleko v prahu začela dajat. Pa tud ni blo nobenga problema, da bi tamala pogrešala zizo al pa kej, to me je najbol presenetlo.user posted image

Ma sj me ne skrbijo, sm to itak usak pojamra glede kil.user posted image to pa itak važn d je zdravje.user posted image

kolikokrat ti pa potem še pije mleko na dan? ker meni noče nič več zizat (samo ponoči še, pa zjutraj) sam se bojim da če mu dam AM da ga bo še manj maral..

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
29.8.2010 9:36:40   
Tincy90

kolikokrat ti pa potem še pije mleko na dan? ker meni noče nič več zizat (samo ponoči še, pa zjutraj) sam se bojim da če mu dam AM da ga bo še manj maral..

Mleko dobi zjutrej pa zvečer in ponoči kdaj, kokr ji zapaše. 2x dobi mleko za pit plus mlečni obrok ma še zjutrej al pa zvečer.
No moja je prvič k je probala AM tud misnla d bo bruhala in se je tko spakovalauser posted image , ampak nvem kko je pol naslednič k sm ji ga ponudla ga pa kr pila. Probala sm tud z alpskim mlekom sm d sm ga razredčla z vodo pa ga je pila in zdj ji tud že dajem mešano, enkrat v prahu, enkrat alpsko z vodo pa oboje rada pije. Alpskega z vodo ji pred 8.mescem nism dajala k mi je tko svetovala P. Sj tvoj Patrik je sm en mesc al neki tazga za mojo ne? Če je tko, sj je biu pol dost doug na zizi...al kej pogrešaš k ti noče več zizat? Sicr pa sm ugotovila učer d mam še zmer mleko, kko je to možno nvem.user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
29.8.2010 10:07:13   
donna22

Mleko dobi zjutrej pa zvečer in ponoči kdaj, kokr ji zapaše. 2x dobi mleko za pit plus mlečni obrok ma še zjutrej al pa zvečer.
No moja je prvič k je probala AM tud misnla d bo bruhala in se je tko spakovalauser posted image , ampak nvem kko je pol naslednič k sm ji ga ponudla ga pa kr pila. Probala sm tud z alpskim mlekom sm d sm ga razredčla z vodo pa ga je pila in zdj ji tud že dajem mešano, enkrat v prahu, enkrat alpsko z vodo pa oboje rada pije. Alpskega z vodo ji pred 8.mescem nism dajala k mi je tko svetovala P. Sj tvoj Patrik je sm en mesc al neki tazga za mojo ne? Če je tko, sj je biu pol dost doug na zizi...al kej pogrešaš k ti noče več zizat? Sicr pa sm ugotovila učer d mam še zmer mleko, kko je to možno nvem.user posted image

Sem vas prišla malo pogledat na tej temi, predvsem da čestitam tinchyuser posted image user posted image user posted image

Baje je včasih to mleko kar težko ustavit, da neha teči ... Mislim, da je celo nekaj tem odprtih na temi Dojenje in dodajanje pri delu Dojenček, tak da si malo poglej, kak boš to najlažje ustavila ...user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
29.8.2010 10:30:44   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: donna22

Sem vas prišla malo pogledat na tej temi, predvsem da čestitam tinchyuser posted image user posted image user posted image

Baje je včasih to mleko kar težko ustavit, da neha teči ... Mislim, da je celo nekaj tem odprtih na temi Dojenje in dodajanje pri delu Dojenček, tak da si malo poglej, kak boš to najlažje ustavila ...user posted image

Lepo, da si oglasla.user posted image pa hvalaaa.user posted image user posted image

Sj men ne curi mleko vn, sm če si fajn zizo stisnem pride mal vn.user posted image drgač me nč ne mot kr ne curlja.user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
29.8.2010 10:59:44   
donna22

Lepo, da si oglasla.user posted image pa hvalaaa.user posted image user posted image

Sj men ne curi mleko vn, sm če si fajn zizo stisnem pride mal vn.user posted image drgač me nč ne mot kr ne curlja.user posted image

Heheuser posted image No, to še baje lahko traja nekaj časauser posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
29.8.2010 11:30:13   
Tincy90

Heheuser posted image No, to še baje lahko traja nekaj časauser posted image

Zard mene lahk ostane ta zaloga še za drugo bebo.user posted image upam, da bo tud v drugo blo tok mleka kokr ga je blo pa Alisi. Daj bože.user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Ganljiv poklon mamicam nedonošenčkov
Ob materinskem dnevu so mamice nedonošenčkov v ljubljanski porodnišnici razveselili s knjigami Junaki prvega nadstropja ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?