|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mlade mamice
5.9.2010 12:41:43   
Aninchy
playgirl - welcome! user posted image user posted image

ma nimam drugač nč za napisat, niti se mi ne ljubi.... lenoba lenauser posted image

drugač pa midva lutama velik enkrat z atijem, enkrat z babico itd....

lepo nedeljo!user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
5.9.2010 13:55:39   
Tincy90
Playgirl welcome!user posted image user posted image čestitam za drugega baby-ja.user posted image pa če hočeš si mal nazaj poglej pa boš vidla seznamček mladih mamic in lahko poveš podatke, če hočeš.user posted image

Egleria user posted image user posted image user posted image za Patrika, da se čim prej pozdravi.

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
5.9.2010 15:59:13   
davorjeva pikica
Playgirl-dobrodoslauser posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
5.9.2010 16:46:36   
playgirl
za seznamček
stara sem 20, imam punčko Elen 22.5.2009, pa PDP 24.9.2010, kaj pa bo pa še ne vemo se bomo pustli presenetit

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
6.9.2010 9:54:03   
Aninchy
playgirl - kk pa kličete Elen? Kje je poudarek? Mi je zanimivo ime user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu playgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
6.9.2010 18:25:31   
Tincy90

user posted image

user posted image Tincy90, (**19 let**) - ALISA (19.12.2009)
user posted image emibu, (**16 let**) - MAJ (28.5.2010)
user posted image biba88, (**21 let**) - IRIS (27.5.2010)
user posted image Aninchy, (**21 let**) - MARTIN (11.6.2010)
user posted image nanny.girll, (**19 let**) - TIAN (27.5.2010)
user posted image zvezdici, (**21 let**) - TIJA (26.3.2010)
user posted image
lenčy, (**23 let**) - ALEKS (24.3.2010)
user posted image
nincy29, (**19 let**) - NIK (1.5.2010)
user posted image štrumfek, (**21 let**) - TAJA (5.8.2009)
user posted image vaney, (**26 let**) - ANŽE (23.1.2008) in DAŠA (10.2.2010)
user posted image m_aja, (**18 let**) - ALEA (10.5.2010)
user posted image Kavalirka, (**25 let**) - NEJC (18.4.2010)
user posted image julka8, (**24 let**) - MIHA (25.4.2010)
user posted image bcljka, (**24 let**) - PIKA - (25.6.2010)
user posted image chicitita, (**20 let**) - ALINA (4.5.2010)
user posted image egleria, (**21 let**) - PATRIK (12.1.2010)
user posted image emica2008, (**25 let**) - punčka in fantek
user posted image sonček88, (**21 let**) - MATIJA (20.5.2010)
user posted image farina, (**25 let**)  - REBEKA (7.5.2010)
user posted image MalaNeli, (**21 let**) - user posted image (PDP: 3.11.2010)
user posted image ninkica, (**20 let**) - LEJA (15.6.2010)
user posted image playgirl, (**20 let**) - ELEN (22.5.2009), (PDP: 24.9.2010 - user posted image )

Otročički user posted image :  user posted image - 11   user posted image - 12   user posted image - 2

user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
6.9.2010 18:40:35   
Tincy90
Hej hej...

Evo, seznam je mal osvežen, sm dodala še playgirl gor. Kok je lepo vidt tko velik seznamček, sm kaj k pa nobena od novih skor ne piše več kle gor...so se brezveze prfočkale pol...poleti ne rečm so bli dopusti in use, sm zdj bi pa lahko kako debato usekale, če bi nas blo več. Bo naš forumček čist umru.user posted image

No hotla sm vam sm povedat d mam 1.pregled v četrtek in že komi čakaaaam!user posted image user posted image joj, že komi čakam bušija.user posted image

Ajaaaaaaaaaaaaaa, pa moja lepa mala pikica je dobila prvi zobeeek!!user posted image user posted image user posted image user posted image no u bistvu še rine vn ampak se ga že kr fajn čut kr me ne sme več za prst grizt kr boli k user posted image . Pa smo ga končno dočakal pr 8 mescih in pol.user posted image

Lp bejbe.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
6.9.2010 19:47:22   
tix
Živjo vsem, no tudi jaz sem Mlada Mamica (22 let)  imam pa dvomesećnega fantka, upam , da se mi bo uspelo vklopit v debato user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
6.9.2010 19:53:45   
Tincy90
Welcome tix!user posted image user posted image če hočeš na seznamček mi povej še podatke pa te dodam.
Ja upam d se bo spet kej začelo dogajat kle gor.user posted image

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
6.9.2010 19:56:03   
tix
jakob - 29.6.2010:

Pomoje so računalniki zamrznili k je takšen mraz user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
6.9.2010 20:03:19   
Aninchy
tix - dobrodošla! Sm vidla tvoje tickerje.... ste malega naredili na poročno noč??user posted image

Ma jst pojma ne vem kaj naj napišemuser posted image Če je itk vsak dan isto.... no, mislim, nekak približn....user posted image

Lahk pa še tle vprašam, k sm že drugje tud.... A obstajajo kake aventove flaške, pa da so celo LEPE?? S kakimi slikicami al pa kej tk kot nukove?? Ker naš mulo ne mara nukovih, hoče aventove - mami mu je pa tak lepe nukove kupla...user posted image user posted image Za zaključek: aventove so dolgocajtne! In najraj bi se prtožla nekam!user posted image kao.... hehe

Buah... sm mogla barvo spremenit....user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Aninchy -- 6.9.2010 20:04:07 >

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
6.9.2010 20:11:31   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: tix

Pomoje so računalniki zamrznili k je takšen mraz user posted image

Možno ja.user posted image

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
6.9.2010 20:13:02   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

Lahk pa še tle vprašam, k sm že drugje tud.... A obstajajo kake aventove flaške, pa da so celo LEPE?? S kakimi slikicami al pa kej tk kot nukove?? Ker naš mulo ne mara nukovih, hoče aventove - mami mu je pa tak lepe nukove kupla...user posted image user posted image Za zaključek: aventove so dolgocajtne! In najraj bi se prtožla nekam!user posted image kao.... hehe

Buah... sm mogla barvo spremenit....user posted image user posted image

Mislm d avent nima lepih flašk.user posted image user posted image ampak so res bedne, hvalabogu d naša ni bla navezana na njih, ma zdj bilo katero flaško ji dam (kupm ji pa zmer kake lepe poslikane).user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
6.9.2010 20:26:10   
tix
Aninchy - je bil slabe tri tedne prej rojen - je pa že več ljudi to vprašalo user posted image
Flaške boš pa pomoje mogla imet kar te ta dolgočasneuser posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
6.9.2010 20:27:50   
tix
Kaj me jezi ta nova oblika okna za odgovore - nepregledno fuuuul

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
6.9.2010 20:36:40   
egleria
tix tudi ti dobrodošla user posted image

aninchy ja zato sem ga pa js že na začetku na nukove navadla.user posted image user posted image sicer pa pol ko boš zamenjala pri 6m cucelj kupi od NUK-a on magični lonček ki nima čist trdega cuclja ampak vseeno zgleda kot magični lonček  ne vem kk ti naj razložim. v glavnem tega ma Patrik zelo rad user posted image

tincy ti pa le potem poročaj kako je bilo na prvem pregledu. pa čestitke za zobeka. mi še kr nimamo nobenega user posted image

joooj js bi mogla pa seminarsko za angleščino nardit pa se mi ne lubiiiii

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
6.9.2010 21:17:38   
davorjeva pikica
tix-dobrodosla!!!user posted image user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
6.9.2010 21:50:53   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: egleria
aninchy ja zato sem ga pa js že na začetku na nukove navadla.user posted image user posted image sicer pa pol ko boš zamenjala pri 6m cucelj kupi od NUK-a on magični lonček ki nima čist trdega cuclja ampak vseeno zgleda kot magični lonček  ne vem kk ti naj razložim. v glavnem tega ma Patrik zelo rad user posted image

Pa sej jst sm najprej tud NUKovo kupla!! Pa je trajal eno uro, da je sploh kej ven spil...user posted image Sem mela pa črpalko od aventa in zravn flaške pa sm mu dala, je pa kuj spil! In pol je skos avent, če sm mu dala nuk se je kr užalu in se je drl ko jesihar!! user posted image
Vem, kok zgleda tist, ja... no, mogoče mu bo pa to bolj všeč user posted image

Sem pa zdej zvedla, da pašejo cuclji tud na aventove flaške oz. te lončke k majo plastični pokrov s tremi luknicami... Tak da si bom to nabavla, ker te so res nikakršne no user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
6.9.2010 21:52:33   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: tix

Kaj me jezi ta nova oblika okna za odgovore - nepregledno fuuuul

Sem že misla vprašat, kaj je to, ker jst nimam nč na novo.... Pa sem odprla tole okno, pa sm rekla: joj, ka me to jezi k je tak ozko!! in sm se pol spomnala, da verjetno to mislišuser posted image user posted image user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
7.9.2010 9:30:38   
tix
Dobro jutro
Prav nič mi ne paše tale mraz, se je komaj september začel pa že kurimo user posted image
Mali še spi tako, da imam čas malo po netu pobrskat user posted image a kateri manjkajo dude nuk1 mislim, da piše da so od 0-6, ena je nerabljena, druga pa mogoče trikrat potegnjena pa ven izpljunena user posted image

Aninchy- če pa smajlije pišem v vsaki vrsti pa dela lepe presledke user posted image
Tincy - sem prebrala, da ste že v veselem pričakovanju, čestitam.  Jaz že zdej razmišljam kako bo fajn drugega imet ko je ta tako priden user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
7.9.2010 10:26:43   
playgirl
Aninchy pri Elen sta dva široka e-ja, samo večina ne zna izgovarjat imena....pa saj sploh ni tak težkouser posted image

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
7.9.2010 12:08:29   
egleria
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

IZVIRNO SPOROČILO: egleria

Pa sej jst sm najprej tud NUKovo kupla!! Pa je trajal eno uro, da je sploh kej ven spil...user posted image Sem mela pa črpalko od aventa in zravn flaške pa sm mu dala, je pa kuj spil! In pol je skos avent, če sm mu dala nuk se je kr užalu in se je drl ko jesihar!! user posted image
Vem, kok zgleda tist, ja... no, mogoče mu bo pa to bolj všeč user posted image

Sem pa zdej zvedla, da pašejo cuclji tud na aventove flaške oz. te lončke k majo plastični pokrov s tremi luknicami... Tak da si bom to nabavla, ker te so res nikakršne no user posted image user posted image

fajn si pogruntala user posted image
kere nukove si mu pa na začetku kupla? ozke al široke?
kaj si kaj poštudirala da si mu cucelj narobe notri dala? ker js sem mu tud od začetka devala tak da je bla luknjica dol obrnjena, pol je pa trajalo sto let da je kej spil. no enkrat smo pa bli na obisku pri eni teti in mu je ona dala tak da je bla luknjica gor obrnjena pa je šlo vse v 2eh minutah user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
7.9.2010 12:18:57   
MalaNeli
Tincy90 nisem vedla da se ne smem pridružit forumu pa nič napist.
V bistvu bol malo sledim tej debati. Pa tut ko sledim samo berem, nočem dajat kakih komentarjev, ker imam pač večino drugačno mnenje, pa se nočem glih vsiljevat s čimerkoli.

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
7.9.2010 12:57:20   
egleria
IZVIRNO SPOROČILO: MalaNeli

Tincy90 nisem vedla da se ne smem pridružit forumu pa nič napist.
V bistvu bol malo sledim tej debati. Pa tut ko sledim samo berem, nočem dajat kakih komentarjev, ker imam pač večino drugačno mnenje, pa se nočem glih vsiljevat s čimerkoli.

eh seveda lahko poveš svoje mnenje tudi če je drugačno user posted image včasih pride tud prav kak nasvet ali pa drugo mnenje.
kako pa kaj nosečnost poteka? buši pridno raste?

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
7.9.2010 13:00:08   
MalaNeli
uf.
buši se očitno veča. user posted image
včeraj sma bla na materinski šoli. sma 3h sedela user posted image me je zvečer tolk bolel križ, da prvič nisem mogla spat na hrbtu.
drugač pa super. pa dojenečk je mel sre noči žurko po mojem mehurju user posted image sem se mu tako smejala.
haha.

o joj, sm še 8 tednov. kk se to malo čuje user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kaj določa otrokovo krvno skupino?
Starše pogosto zanima, kakšno krvno skupino bo imel njihov otrok, še posebej, če je eden od staršev Rh negativen. Poglej...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?