lil_
|
klara za pregled in poslusanje srcka...jst tut komi cakam da grem. jst sm tut ful utrujena, sam sem slabo merilo, ker tut men scitnica nagaja. sam sej ce si jo kontrolirala in je bla vredu, pol mislm da nebi smel bit nc narobe. jst spim velik vec kot ti. ce ponoci ne, pa cez dan nadoknadim. doma nardim kar lahko, vec pa zov nemorm. nej se jst mal pojamram kar se vozickov tice. no rabm vozicek za dva. in ze pri tem se izbira zmanjsa na minimum. pol bi rada da sedita en zraven drugega. fajn bi blo da bi se dal obrnt, da lahko gledata mamico, al pa okrog sebe. glede na to da sm doma v klancu bi blo fajn ce bi mev rocno bremzo in glede na to, da smo ven iz mesta in da je kar nekaj makadama, bi mi prisla prov velika, napihljiva kolesa. aja pa kosare morta met roce...mogoce se ksni zdi smesno...ampak so kosare brez rocev. aja pa kar se kosar tice, bi rada da je kosara kosara, ne pa tko k vids pr ksnih vozkih, k majo kr ene vrece...mislm men je to cist cudn. da bi na vozek spravla lupince sploh ne razmislam...itak mam namen jih met v kosarah, lupince pa met sam za vozno. aja to da nej nebi biv presirok in da nej bi sov cez vsa vrata mi je nekak samoumevno to k nekatere govorite o obracanju koles...vrjamem da je pomembno, sam jst zov se nism prsla tok delc. al pa nakupovalne kosare...najbrz je res fajn da je velika, sam sej pravm, ce dobim vse ostalo tko k hocm, bom tut ksne druge stvari spregledala je pa zanimivo, da v baby centru sploh nimajo neke hude izbire vozickov za dvojcke. res da se nisva se nic zanimala, sva se samo sprehodila med vozicki in pogledala tisto kar je razstavljeno. sva bla tut v eni pikapolonici...in sploh ni blo nobenga vizicka za dvojcke. tko da bomo mele dvojne nosecke se kr neki dela v MC je blo par vozickov, z vrecami namest kosar, al pa so bli taki, k so namenjeni mal vecjim pr ns se ni nobenih , se mi pa "zogica" kar lepo pozna. sploh nimam tazga lepga trebuscka, ampak zgleda tko, kot da bi pod majco dala zogico v velikosti velike grenivke neznam razlozit. je pa zanimivo...ce lezim na boku, se zogica prestavi bol na stran, ce lezim na hrbtu, je na sredi. vceri sem mela nad sramno kostjo na desni kr bulo...pa jo mal pobozas, pa pol cez cas zgine
|