|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
26.8.2010 23:24:12   
Nina33
En lep večerni pozdrav!
Joj, dvojneuser posted image , prav nič vam nisem fouš kar se vozičkov ipd. tiče. Že za enga ni simpl kaj pametnga najdt, za dva pa... Muke. Ampak sej bo user posted image , mora bit, tut ve boste veselo vozičkale in zavijale z očmi, ko se bo vsak v vas tri vtikal user posted image .
Lunarni meseci imajo 4 tedne, ker je cca. tolk cajta med eno in drugo polno luno (dejansko je bolj natančno cca. 28 dni in pol, sam poj bi šele bile kolobocije user posted image ). In nosečnost pač traja 40 tednov (+/- dva tedna, no user posted image ) in poj se tako pride do 10-ih lunarnih mescev. In po tem bomo tut mi, no midva/e v nedeljo vstopila/i v 5. mesec user posted image . Drgač pa jaz (mam rada cifre) zdelim "svoje" tedne s 4,5 tedni kukr naj bi povprečno en mesec trajal ( 30, 31 dni), pa sem zdej kao 3,5 mesce pa kakšen dan noseča user posted image . Se pa strinjam, da je mal čudno en švoh mesec pred PDPjem govort, de smo v 10. mescu user posted image . Pa sej sploh ni važn, sam de smo. Srečkeuser posted image namreč. user posted image
Pa še ena bolj astronomska: mal proti vzhodu od Lune se vidi Jupiter prav lepo. se bo še kakšen dan oziroma noč user posted image , poj bo pa lunca zaostala in bo zahodno od nje. Ne morte falit, je res svetel. Ena ideja, kaj počet, če slučajno spat ne morete user posted image . Pa še en astrološki predlog user posted image : lahko bi "razmejile", kere po PDP čakamo Vodnarje/ke kere pa Ribice user posted image . Meja naj bi bila tam okol 18.2. user posted image . A se vid/bere, de mi je mal "douhcajt" tkole zvečer velikrat user posted image .
Little*miss, čestitke tvoji mali!!!
Meta21, saj tvoj je tut kmalu na vrsti, ne? Ampak že za drugo svečko. Moji mami se spomin ni (še) nič popravil, verjetno se bo spomnila par dni po tem, ko boš ti drugo varianto speljala. Po Murphyju pač user posted image . No, moj škratek ima pa še dober mesec do 2. svečke. res gre (pre)hitro.
Krčne žile imamo mi v familji, na žalost. Moj ati je do operacije (zdaj je kar dobro glede tega) imel tiste nemarne klobasaste žile po nogah, njegova sestra (moja teta) ima pa "notranje" krčne žile ( ne vem, kako se jim uradno reče), ki solidno bolijo (ne ves čas, ampak vsak dan pa), vidijo pa se ji "le" take kapilarice po koži (kot meni) kar je baje "samo" znak, da so žilce mal bolj švoh (tut modri sva obe kuj, če se naju sam mal bl grdo pogleda user posted image ). In sta obadva zelo hvalila (teta jih še, ker ima še probleme) te kompresijske nogavice, moj ati brez njih včasih vstat ni mogu user posted image . Mene noge sicer hudo bolijo, so težke tut ko cent (no, zdijo se mi) pa jih pridno v luft tiščim če mam le priliko, kar sicer paše, kej zaleže pa ne, unih popokanih žilic sem se že navadila in samo upam, da se ne bojo kašne resne krčne žile pojavile. Na bolj intimnih delih so pa baje sploh user posted image , čeprav so prehodnega značaja - kolegico so morile skoraj celo zadnjo 1/2 nosečnosti, poj se je pa dete obrnilo na glavo in so čudežno izginile user posted image . Upam pa, da se jim izognemo. Vse. No, une ki jih že imate, upam, da se ne poslabšajo zlo.
Klara, jaz sem tut zmatrana na tri šihte user posted image . Spim ene tolk kot ti (čeprav ne delam user posted image ) al pa še kej manj, ker zvečer ne morem zaspat user posted image , zjutraj imam pa srečo, če je "budnica" samo malo pred sedmo. Je ponavadi rajš bliže šesti. Čez dan mi pa tut ne znese pogosto kašne urce ukrast, čeprav sta mojadva prijazna in mi data frej skoraj vsako popoldne za kašno urco. Samo zmeri kej za počet najdem, pa še zoprna sem ko user posted image , če mi vseeno uspe zaspat in se poj vsa zblojena (prehitro) zbudim. Se tolažim, de bo bolš, kar se jutranjih budnic tiče, ko bodo otroc (vsi, kar jih misliva imet user posted image ) najstniki in jih pred enajsto ne bo iz postelje za spravt. Bom vsaj čez vikend lahko kej not prnesla user posted image .
Maurica men pa pr bolečmu grlu Apisirup od Medexa pomaga. Pa predlog od Cukice tut ni švoh, jaz samo še žajbelj ( za čaj) dodam zraven. Upam, da si že boljše user posted image user posted image user posted image .
Jaz pa še vedno te user posted image komarske preklinjam. Moj mali lubek je čist popikan user posted image . Saj stoično prenaša, men se pa smili.
Pa RR-jev strežnik al kaj neki heca, sem dons sicer pri mojih starših vas hotla počekirat, pa je odpiral in odpiral... Pa se mi ni dalo čakat. No, zdejle je priden. Zaenkrat user posted image . Pridno Ctrl+C uporabljam. In trkam na les user posted image .
Eko, pa sem se načebljala user posted image . Se beremo/tipkamo jutri.
Lepe sanje vsem.
Nina

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 26.8.2010 23:25:30 >

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu d´ori)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
27.8.2010 7:05:35   
Anonimen
Dobro jutro bejbe!

Jaz od 4h ponoč ne spim user posted image Mi skos nekaj metuljčki po bušiju skakljajo user posted image

Za jutranji zajtrk vam pa vsem želim tole.user posted image
user posted image

(odgovor članu Nina33)
  Neposredna povezava do sporočila: 1852
27.8.2010 7:33:42   
Anonimen
Maurica glede teže sem omenila, da je težak. Je pa res, da je edini, ki ga boš lahko uporabljala dolgo. Poznam pa od mojega dragega sestrično, ki ima quinnyja, pa je kljub temu, da je zelo švohna, suhcena in majhna, brez težav sama v avto da. Je rekla, da se dobesedno navadis, ker je potem taka teža voziček kot otročiček user posted image Pa ful enostavno se kolesca dajo dol, ona si tudi s tem pomaga.

Drugače je zlo kakovosten tudi speedi 11,5kg (freestyle 14kg) http://www.soncek.si/si/quinny-speedi-prednje-varovalo-chili-kolekcija-2010-i20457.shtml

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1853
27.8.2010 7:55:40   
Teyla
Dobro jutro vsem skupaj. Tisti zajtrk pa zgleda odlično pilotgirl. Škoda, ker je virtualni.user posted image

Nina33  hvala za obrazložitev z lunarnimi meseci temi številkami. Jaz tudi raje povem v katerem tednu sem, samo dobim čudne odzive. Včeraj so mi rekli da sem stvar zakomplicirala, pa če slučajno štejem tudi v dnevih. Se mi sploh ni dalo razlagati, da se tako pač nosečnost šteje. user posted image

Bomo kej čvekale? Marčevke so mesec za nami, pa so nas prehitele po številu odgovorov. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
27.8.2010 8:04:55   
d3lfink4
Jutrooo user posted image
Joj, PilotGirl7, ti pa že tko zgodnja ... no, ampak je pa fajn, da so te user posted image prebudil. Hvala za slasten in zdrav zajtrk, mnjamiii ... user posted image
Hvala vsem za informacije o krčnih žilah, torej jih jst, hvalabogu, (še) nimam ... upam, da tko tud ostane ...

Ja, jaz sem tudi za to, da na seznamček dodamo kaj pričakujemo po horoskopu - ooo, vodnarčki pa ribice so tko fajn, ampak sem zelo prepričana, da sama nikakor ne bom zdržala tko dolg in bomo najbrž imela dva kozorogca user posted image ... pa na koncu seznama bi dodale še mogoče koliko nas je vseh skupaj.
Nina33, ti si pa prava astronomka user posted image Bom pa res pogledla, če se bo danes še slučajno vidu Jupiter, čeprav kr mal dvomim, glede na to, da napovedujejo dež in bo najbrž oblačno ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
27.8.2010 8:26:58   
Anonimen
Nina3 to sem jaz takoj preverila, kaj bo po horoskopu, ko sem zanosila. Deformacija, mam v familji astrologinjo sicer pokojno user posted image Sem ugotovila, da bo al ribica ali pa vodnarcek. G mi je dala datum 22., NS pa 18. user posted image Tako, da se bom pustila presenetiti, je pa zanimivo, če bo ribica bo to pri nas tretja ribica moj oče je ribica, od pikice očka je tudi ribica user posted image . Tako da ven ne bomo strelčki zmagovalni, oba brata sta pa jaz in dedi, sami strelčki. Tako, da doma navijajo za ribico user posted image predvsem dragi.

Mene pa še nekaj zanima, ma katera izkušnje ali pa je slišala kaj o Epiduralni analgesiji?

< Sporočilo je popravil PilotGirl7 -- 27.8.2010 8:28:37 >

(odgovor članu d3lfink4)
  Neposredna povezava do sporočila: 1856
27.8.2010 9:17:26   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: d3lfink4

Narobe razmišljaš user posted image Mi ko smo šli recimo v šoping smo jo normalno peljali v lupinici in je vedno v avtu zaspala. Potem pa sem samo lupinico iz avta vzela, jo dala na podvozje in smo že šli. Nisem je rabla iz lupinice prestavljat v košaro in se zaradi tega ni zbudla.

Jah ... sam problem je, ker so dvojni vozički (vzporedni) tko ozki, da gor niti slučajno ne greta dve lupinici. Tko ozki pa so zato, da lahk greš skozi vsa al pa vsaj skoz večino vrat. user posted image Oboje skup, pri vzporednem vozičku pač ne gre ...

Oooo, morje, lušte ... uživajte! Mali pa vse naj naj za rojstni dan! user posted image

Pozdravček od februarke 2010 user posted image

Se opravičujem, ker vdiram v vašo temo, ampak vas malo berem, ker mi je zanimivo in malo obujam spomine user posted image

Napisala bi rada samo to, da vem za en voziček za dvojčke, kjer lahko gresta gor dve lupinici, in sicer vzporedno, vendar ne v isti višini, ampak je ena nižje ena višje. Ta vozek se je men zelo dopadel, ima ga ena znanka, ki ima dvojčke. Spodaj je link.

http://www.minisvet.si/easywalker-otroski-vozicki-c-290_374.php

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

(odgovor članu d3lfink4)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
27.8.2010 9:17:45   
suzy29
Dobro jutro.

Uff kak ste zgodne....nekatere ste že pokonci od 4h, druge od 6h......Jst pa morem priznati, da se ponoči ustajam na vsake 2,5h in hodim na wc. Ko pa gre moj zjutri na šiht, pa ponavadi nazaj zaspim in sem v postelji tam do 8huser posted image  . Kaj pa ve? Še vedno pogosto hodite na wc?

Hvala lepa za vse vaše pozitivne želje (glede mojih zdr. težav).

Zdej pa zajterk, kavica,........

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
27.8.2010 9:21:59   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

Dobro jutro vsem skupaj. Tisti zajtrk pa zgleda odlično pilotgirl. Škoda, ker je virtualni.user posted image

Se strinjam. Njami.........

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
27.8.2010 9:32:53   
Teyla
Nina33: si ljubiteljska astronomka? moj ima tudi doma teleskop (nekaj nizkocenovnega) pa sme lani prvič videla luno od blizu. Sem pa rabila skoraj uro, da sem jo locirala oz obvladala premike teleskopa. user posted image

Mi je pa žal, ker sem iz Lj, kjerkoli drugje bi se videlo 50_x_ bolje.

No, jaz sem skoraj 80%, da grem na pilates. Sem se odločila, ekr je dokaj poceni. Plavanje bom pa kombinirala kasneje, ko bo buši že malce večji. user posted image

Suzy29: ja jaz še vedno vstanem 1x na noč, kar je zame dosti. Pa se mi ne zdi, da pijem kaj več. Si sploh ne znam predstavljat kako bo v zadnjih treh mesecih.

Gre katera že v šolo za starše? Jaz imam naslednji teden že predavanja za zgodnjo nosečnost. Mislite, da mora bit tud partner pri tem zraven?

Aja še tole: včeraj sva šla na hitrico pogledat v citypark in sem si kupila 4 kratke majčke, ker imam grozljivo prazno omaro. Tako da sem si nekaj že privoščila. Kratke pa zato, ker mi je skoraj vedno vroče (čeprav imam nizek pritisk) in dolgih rokavov še nekaj časa ne bom rabila. V soboto bom šla verjetno kaj pokukat v mothercare ali pa popek. Tiste, ki ste že nosile nosečniške hlače (ne razumem ravno tega principa user posted image ), se da te hlače nositi tudi zdajle, ko trebuh še ni prevelik? Al se dogaja, da pač "dol padajo". So potem primerne za dlje časa ali jih je treba kupovat z rastočim trebuščkom? Upam, da veste kaj mislim. Da ne bom na koncu končala z 10-imi pari nosečniških hlač v omari. user posted image

< Sporočilo je popravil Teyla -- 27.8.2010 9:39:43 >

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
27.8.2010 9:38:56   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: sara1986

Že kaj čutite user posted image user posted image user posted image ?

Jst jih že kar nekaj časa...............res pa je, da sploh nisem bila najprej prepričana, da je to to. Pa je blouser posted image ........zdej jih že čutim preko celega dne..... pri meni so bol pogosti v pop. času in pa zvečer (vsaj zaenkrat), trenutno zgledajo pa tako, kot da bi ti nekdo tako z prstom pritisnil na trebuh oz. predstavljite si, da igraste z enim prstom na klavir, pa to poizkusite same sebi narediti na trebuh....no tak je zdej pri meniuser posted image . ....... prej sem jih pa čutla kot da mam ene valove v trebuhu. Je bil občutek, kot da se nekaj napihne, potem pa potegne sam vase.....jst se kr smejim ko vam to pišem, ker jih je full težko opisatiuser posted image .... so pa zdej že malo bol pogosti in močni. Pojavijo se tak nenapovedano in takrat ko sploh nisem pripravljena na to, mi ti  user posted image  za trenutek kr vzamejo sapouser posted image .

Ja tak je to pri meni............morem pa priznat, da je to super občutekuser posted image .

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
27.8.2010 9:44:08   
suzy29
O krčnih žilah.......jst jih , hvalabogu, (še) nimam ... upam, da tko tud ostane ...

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
27.8.2010 9:50:43   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: cukica

maurica,če te oreng boli grlo si mal sladkor prežgi in zalij z mlekom,pa pij toplo nuca,...

To res nuca............... če pa maš doma še kaj žajbela, ga daj pa še malo notri. Dober je za pit, pa še zdraviln je........full mal je takšnih zdravil, ki bi ble še okusneuser posted image  

Poizkusi............

< Sporočilo je popravil suzy29 -- 27.8.2010 9:51:54 >

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
27.8.2010 9:51:34   
d3lfink4
Joj, komi čakam, da bom jst tud kej od tega čutla ... Jupi user posted image

Ja, noseč.hlače so pa ful ok, lahk jih maš komot že zdej ... sej številka in vse ostalo je isto kot pri klasičnih. Samo pas je ful ful nizko in sam tko za okras - zgleda tko, kot "ta prav", sam se recimo gumb ne da odpet, je kr tko, za okras. Hlače si pa kr gor potegneš, nč ne odpiraš pa nč ... se morš mal navadit, sam je fajn ... pol majo pa od pasu navzgor tak širok elastičen pas iz blaga. Men je fajn, da je čim širši (čist različno od okusa), da mi pride kr gor do prsi ... tud ko maš majčko čez, lepše zgleda, kot pa da je sam do polovice ... Lahk si ga pa navzdol zavihaš pa ga maš pod trebuščkom, je tud ok.
Pejt pogledat mal v H&M recimo pa probej kakšne hlače, da boš dobla občutek kok zgleda ...
Jst jih nosim že od 8tedna naprej, ker so fuuuul udobne in mi je 100x boljš kot druge, ki me kr neki tiščijo pa tko. No, sicer zdej itak nimam več osnovnih šans, da bi spravla skup kirekol od prej user posted image user posted image
Upam ... da je dokaj razumljivo napisan tole, če ne pa kr vpaši še kej user posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
27.8.2010 10:03:29   
Teyla
Ja je razumljivo napisan. Super, da se jih lahko nosi. Bom šla v h&m pofirbcat mimogrede. Če mi bodo ok, bom šla pa še kej v Popek ali MC pogledat. Tele kavbojke mi namreč počasi postajajo tesne. user posted image

Glede grla če ti bo prežgano mleko premočno (jst sem verjento ena redkih, ki ga ne prenese) in ti ne pomaga lahko probaš s čajem iz ognjiča. Si ga skuhaš in samo grgraš. lahko probaš tudi z žajbljevim čajem-tudi odličen za grgranje. Zdaj če te grlo boli in ni vento lahko probaš kake pomirjevalne pastile (isla-mint, panthol) ali pa (če je res hudo) lokalni anestetik v obliki tablete (imenuje se nekaj na F... -pozabila). Ampak obvezno vprašaj, če so primerni za nosečnice, ker tega na pamet ne vem, pa nikoli nisem preverjala.

(odgovor članu d3lfink4)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
27.8.2010 10:24:29   
Anonimen
Jaz tudi lj astronomka, sem na takem hribu doma, kjer mamo tako lepo vidljivost user posted image

Krcne zile, to mamo pri nas doma, moram malo nazaj prebrati, da vidim kaj ste napisale.

(odgovor članu Teyla)
  Neposredna povezava do sporočila: 1866
27.8.2010 11:03:07   
sara1986
Dobro jutro. Jaz ponoči 3 krat vstajam, hodim na wc, res pa je da tudi veliko spijem čez dan. Vsaj 2-3 litre.  Hvala bogu da je danes petek, 2 dni bom lahko spala dlje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
27.8.2010 11:09:40   
Anonimen
Ja jaz sem pa na nočno zbujanje zaradi strenišča kar malo tečna, ker se vedno čisto zbudim, hodim 4-5x. Tako, da mi zaradi zbujanja ker ne morem zaspati postaja nadležna in se potem cel dan kot copata. Kaj čmo to je zakup biti nosečka user posted image Smo pa vsaj srečnice, da bomo kmalu imele v rokah user posted image , ste gledale kako hitro gredo tedni in meseci? user posted image

(odgovor članu sara1986)
  Neposredna povezava do sporočila: 1868
27.8.2010 11:23:53   
Ribi Bibi
Ojla punce, da se končno mal javim.

Danes ponoči gremo na dopust in mam gužvo v službi, gužvo doma, ve pa tko pridno klepetate, da nimam časa sledituser posted image

Teyla - tukaj je link od atlantisa, da si boš lažje predstavljala kaj te čakauser posted image   http://www.aquamania.si/index.php?option=com_content&task=view&id=220&Itemid=158
Mi bomo najbrž hodili vsi trije, pa bom jz eno uro imela vodeno vadbo, potem bomo pa še skupaj čofotali do tistih 3h ur. Čeprav moram rečt, da je meni 3 ure kar dolga - plavat ves čas sploh ne morem, ležat na stolih se mi pa ne da.

Ninchi9 - hudi so teli naši hormončki, meni tudi vsak dan v eno skrajsnot udari, enkrat v dobro, drugič v slabo. Fino, da sta se pogovorila, potem je vedno vse lažje.
Sicer pa tista tabelica za pridobivanje teže pri meni izgleda čisto drugače. Pri meni bi moralo it 0%, 15%, 15%, 20%, 50% user posted image  Res, v zadnjem mesecu je šlo največ gor, prej pa čist po polžje nikamor.

D'ori - meni se tudi zdi, da se mi je v dveh dneh povečal trebuh še za enkrat. Sicer sem res že v 5. mesecu, ampak vseeno. Mogoče je luna kaj pomagala, da smo bolj vzhajale. Če pa ne luna, pa mogoče to od tečnobe pride user posted image

- www.mojasobica.si -

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
27.8.2010 11:25:35   
Ribi Bibi
Aja, pa user posted image  ali user posted image  so zdaj že prave male brcike - sicer še daaaaaaleč od tistih najhujših, ampak že čisto prepoznavne user posted image

- www.mojasobica.si -

(odgovor članu Ribi Bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
27.8.2010 11:32:20   
Nina33
Ojla!
Jaz sem pa dons po jutranji budnici fanta sama sebi prepustila in potegnila skor do devetih! Ta prava deveta nebesa user posted image . Bi jaz to večkrat, pa se mali mož ne strinja prav pogosto.
Ja, res rada v zvezde gledam user posted image , lepe so, kaj morem. Mamo tut teleskop, sam je preštorast, da bi ga vsak primeren večer ven štimala, poj se nama pa ne da. Se pa kle na vasi 100_x_ bolš vidi vse kot prej v mestu, pa ga itak skor ne rabim user posted image . Upam, da ne bo preoblačno, bo pa Jupiter nocoj že zihr zahodno od lune, sem včeri poj stanje preverila user posted image . Pa ljubiteljska astrologinja sem tut, jauser posted image . Čeprav rajš samo ta lepim stvarem verjamem user posted image . PilotGirl7, jaz sem tut strelka user posted image , sem upala, da bo drugo dete tut, pa se je neki pobeštjal februarja (čeprav sem bila kakšen teden zihr, da je v prvo ratal). Moj je vodno znamenje, mali je pa zrak pa bo zgleda drugi tut user posted image . Se hecava, da druzga itak ne dobiš, če pravo količino ognja in vode zmešaš, zmeri en tak topel zrak dobiš user posted image .
Jaz tut že nosečniške hlače nosim, zgornji deli oprijeti so odpadli, sam so mi tunike že tko al tko všeč in jih imam še dost. Me bolj "skrbijo" kakšne jakne/bunde za čez zimo, tega nimam nič nosečniškega. Sem pa zelo s H&M trenerkami zadovoljna, sem jih kupila med 1. user posted image , in nosila tut ves čas vmes. Pa še take plišaste lepe imajo, jim imaš brez slabga filinga lohk tut za v mest pa tko user posted image .
Ponoči se mi tut zbujamo, ampak zarad komarjev user posted image , poj morm pa še na WC it, presneti pujsi nemarni. Pa mam drgač zelo rada žvali.

IZVIRNO SPOROČILO: sara1986
Hvala bogu da je danes petek, 2 dni bom lahko spala dlje

Jaz pa komi čakam, da bodo vikendi spet vikendi, mi je vsak dan "enak" drugemu, ker ne delam user posted image . Pa budnico imam vsak dan približno ob istem času pa naj bo petek al svetek. Še ene švoh 10 let pa bo user posted image . Kar se otrok tiče, no, službo, upam, prej dobim user posted image .
Eno tako vprašanje: kolk otrok si pa ve želite? Sem edinka in bi jih imela veliko user posted image .
Ja, pa pridno mormo klepetat, ja, da jih ujamemo in prehitimo user posted image user posted image .
Mišyka, tvojga albuma se pa ne vidi user posted image
LP, Nina
P.S. RibiBibi super za brcike user posted image . Pa za dopust tut. Pa Suzy tut super user posted image , da ste OK, pa da "metuljčakate" user posted image

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 27.8.2010 11:36:44 >

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
27.8.2010 11:50:38   
Teyla
Nina33: če boš takole klepetala, bomo marčevke prav gotov ujele. user posted image   Meni je super, rada berem kaj delate čez dan, pa kako doživljate nosečnost. Mi je prav fajn brat kako smo si različne.

Ribi bibi hvala za link, sem takrat že sama pobrskala, pa si prebrala. To je dobro, če si lahko notri še kako urco, več pa tudi mene ne bi mikalo. A mi samo poveš, če je dostop v tem času oz po vadbi drugim kopalcem omejen? Recimo če bi moj dragi prišel z mano, ker rada plava, pa bi malo plaval v tistem času.

kot kaže moram res pogledat za te hlače in to čim prej. Drugače pa bunde čez zimo tudi mene skrbijo. Se res ne morem predstavljati kako bi to zgledalo s tistim trebuhom. user posted image   Če bo kriza bom kakšno kupila, če ne bodo predrage. Sam potem rabiš in jakno in bundo, pa je to že kar nekaj €€. Bo treba začet šparat in to čim prej. Naslednji mesec greva v nakup pralnega stroja, potem pa še likalnik in desko za likanje, seveda. (Ja, sj vem sva smotana, da tega še nimava, ampak dolga zgodba user posted image ). Potem pa počasi za malega/malo. midva sva se odločila, da bova kupila samo najnujnejše stvari (vozek, banjico, posteljico in previjalno podlogo ter plenice, par oblačil), ostalo pa sproti, ko bo potreba. user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
27.8.2010 11:53:53   
Anonimen
Jaz sem tudi rekla najnujneše, ostalo bomo pa sproti, ker tako vse hitro preraste, se ne splača preveč na zalogo, če lahko tako rečem user posted image

(odgovor članu Teyla)
  Neposredna povezava do sporočila: 1873
27.8.2010 11:55:36   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla
Bo treba začet šparat in to čim prej. Naslednji mesec greva v nakup pralnega stroja, potem pa še likalnik in desko za likanje, seveda. (Ja, sj vem sva smotana, da tega še nimava, ampak dolga zgodba user posted image ). Potem pa počasi za malega/malo. midva sva se odločila, da bova kupila samo najnujnejše stvari (vozek, banjico, posteljico in previjalno podlogo ter plenice, par oblačil), ostalo pa sproti, ko bo potreba. user posted image

Prav nič smotana nisi, kaj sem poj šele jaz, kt likalnika že leta sploh nimam user posted image . Sem ugotovila,da če nimaš kakšnih bolj nobel cunj (a'la bluze, krila pa ta bolš hlače), da se da vse lepo na roko zglihat (celo na rob user posted image , mi mama douh ni verjela, da ne peglam). Samo res moraš takoj po spiranju it cunje najprej zložit, pa lepo jih obesit (kljukce znajo bit user posted image ) in jih takoj, ko so suhe lepo zložit.
Za opremo se pa čist strinjam, itak poj vidiš, kaj boš/boste rabili.
Zdaj pa na malico pa na sprehod.
Čau!
P.S. Bi mogla krajše poste delat, de bi jih blo več user posted image .

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
27.8.2010 11:57:15   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

Jaz sem tudi rekla najnujneše, ostalo bomo pa sproti, ker tako vse hitro preraste, se ne splača preveč na zalogo, če lahko tako rečem user posted image

Samo še tole: moja mami je mojemu fantku že včeri bundico kupila user posted image . Je rekla, de če jo bo pa prerasu že pred zimo, bo pa za ta druzga user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tega ne govorite noseči partnerki
Dragi moški, če je vaša partnerka noseča, obvezno upoštevajte pravila, ki jih delimo z vami. Za vaše in splošno dobro! ;...
Kako otroku izbrati ime?
Ime človeka zaznamuje. Ima velik vpliv na življenje in osebnost. Vzemite si dovolj časa in v miru premislite, kakšno ime...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?