Nina33
|
IZVIRNO SPOROČILO: d3lfink4 Aja, sem hotla prej še to povedat pa sm pozabla (itak! ). Nerodna sm že zdej, ko kak slon, je še pri kateri tko? Ker to baje tud nosečnost prinese ... in potem je največja fora to, da sploh nisem navajena trebuščka in se z njim vedno kam zaletim, al ga pa vsaj vsak dan popackam skor vedno, ko jem/pijem, mi kaka kapljica odfrči in se vedno ujame na trebuščku Takle mamo ... Jaz sem tut štorasta, že od prej, zdej pa sploh. Pa še vse se mi kuj pozna . Trebuh me (še) ne ovira, se pa spomnim, da me je . Pa popacan je bil tut zmeri, sem se takrat navadila kar fertah gor imet med kuho (vedno kaj probujem vmes) in še poj, med obrokom . Je blo manj za prat. Jaz sem pa najprej si tri želela, no, zdej ko sem v drugo , sem pa na štiri prešaltala . No, ke do ene 5 še gremo, poj pa.... Se mi zdi, da smo vse edinke/edinci taki, glede otrok. Očitno tista o razvajenčkih edinčkih ne zdrži čist . Glede materialnih dobrin se mi pa zdi, da gre itak vse čist preveč v to smer in tut če bi imela veliko dinarčkov in malo otrok (pa bo prej obratno ), bi imela pas raje mal zategnjen kot obratno. Naj se naučijo česa pomembnega ne pa samo kako na kup grabit. Ne vem, dokler imaš nekje za živet, pa da nisi lačen, da imaš kaj za oblečt pa da te ne zebe... je po moje to to kar se materialnega tiče. Jaz brez drugih "stvari" ne bi mogla, oziroma bi zelo težko. In moj dragi ima enake poglede, tko, da upam, da se bo otrok tut prjelo . En lep lenoben (ali pa študiozen ) dan vsem! Nina