|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčki 2010
26.5.2011 21:04:42   
joli07
meymey : upam, da vročina čimprej pade user posted image user posted image user posted image  

scorpiogirl : jaz bi tudi poslala vabilo po pošti. No saj tudi drugače vedno pošiljam vabila in čestitke po pošti, saj se mi v današnjem času, ko se vse pošilja preko GSM-ov zdi tole res nekaj posebnega. Si pa ne predstavljam kako je imeti takšno taščo, saj bi moja za vnuka naredila VSE. Se pa tudi jaz strinjam s taktiko od meymey.

srečanje : moj otrok je po poti domov padel v globok spanec in je tudi spal do 16 ure. Očitno ga je kavica resnično utrudila. Kiya še enkrat hvala za pijačko. Bilo je fajn. Upam, da se še kaj srečamo.

Scarlett koliko bratov in sester pa ima tvoj, glede na to , da bo imela tašča kmalu že 10 vnučka?


(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
   RE: Junijčki 2010
26.5.2011 21:07:50   
scarlett_
Srečanje - smo bile Kiya, Joli in jaz.

Meymey - jaz lahko samo rečem, da želim Tomiju, da bo čimprej bolje in mu pošljem user posted image user posted image user posted image . Na te bolezni se pa ne spoznam, moja še ni nič imela.
In res lepo od tvoje tašče!!

Kiya - saj bom tudi šla kar na kravje mleko, veš. Kadar bomo šli k mojemu bomo tam vzeli (kmetija), sicer pa kar Planiko. Saj sem že hotela enkrat prešaltat, pa se mi je kvarilo v flaški, ker Flora to čez cel dan po malem pije. AM se mi pa nikoli ne pokvari. Ampak bomo že, doma bom imela pa eno škatlo 3., če bi slučajno kdaj zmanjkalo mleka in bi bila lih nedelja ali kaj takega. Dajala ji pa 3. ne bom, ker je baje ful sladka!
Drugače pa jaz mislim, da če tukaj niso imeli, potem tudi v CP še ni. Ma sploh še nisem zasledila, da bi ga katera Ljubljančaka že tu pri nas videla (berem gor, ko je prav tem o tem odprta).

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
   RE: Junijčki 2010
26.5.2011 21:46:35   
Kiya
Scarlett kaj pa kravje mleko v prahu? Mislim, da to tudi obstaja pa ga imaš lahko doma za rezervo.

Jaz sem šla v Interspar, da bi vzela Planiko, pa je imela jutrišnji rok user posted image , s takim rokom sem jo že v soboto kupila tko da potem nisem skoraj nič kupila.

Hipp 3 probiotik ima pa aromo vanilije, tako da sem ji potem začela dajati hipp 3 bio in je ok.

Kok sta bila vajina user posted image pridna s spanjem, moja je spravila skupi samo 30 min, pa tist kar je med kavico zaspala user posted image

Glede pijače pa ni problema, sej upam da bomo še kdaj šle user posted image

(odgovor članu scarlett_)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
   RE: Junijčki 2010
26.5.2011 22:34:21   
scarlett_
Kiya - najlepša hvala za kavico tudi od mene, ampak jaz sem prepričana, da se še kaj dobimo in vama takrat vrnem! Saj konec koncev imamo pa v BTCju vse kar dostikrat opravke, ane? In seveda hvala lepa tudi Joli, ki mi je prinesla rožico za rojstni dan, to je bilo presenečenje! user posted image Čeprav je moja rožica bolj slabo prenesla vročino in upam, da jo uspem skupaj spravit čez noč ... user posted image user posted image

U ja vem kero mleko misliš, tega sem imela prej za kruh pečt, ker sama pečem v tisti mašini in je potrebno mleko v prahu. Kako se mu že reče... Potem s prihodom Flore sem pa kar njenega notri dajala user posted image

Moj mož pa ima 13 let starejšega brata, ki ima 3 hčerke in 15 let starejšo sestro, ki ima 3 hčerke in enega sina. Pa seveda še moj ima sinka iz prve zveze, tako da bo tale najina naslednja že kar 10. po vrsti. Ja, res velika družina! Ampak so precej tako bolj vsak zase na svojem koncu, jaz sem jih vse skupaj žal videla samo na najini poroki, potem pa ne več...

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
   RE: Junijčki 2010
27.5.2011 9:23:01   
meymey
Lepo da ste se dobile :D.

No, jaz sem spet bolj bedela kot spala ponoči... ob 4.20 sem sam mojga zbudila in mu rekla naj se ukvarja s tamalim, ker bi mu lahko vrat zavila počasi. V naročju spi, ga dam dol pa se dere kot da bi ga negdo rezal... in to od 1ih do 2h in pol od 3h do 4.20, oz. potem je mojmu bedel še do 6ih... zdaj pa spi kot klada user posted image .
Vročina je padla na 38, kar je bolje od 39+, pa tudi sam se veliko bolje počuti. Me prav zanima kaj je to - prehlad, zobki, 6.bolezen, norice??? Miljon možnosti. Sam da mu pade vročina pa bo.

(odgovor članu scarlett_)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
   RE: Junijčki 2010
27.5.2011 14:47:18   
Kiya
Midve sva ravno iz kavice, sem se skuhala user posted image ni več za ob 12h okol hodit, ker je tole skoraj kot savna user posted image

Meymey kaj pravi zdravnica? Upam, da se Tomi čimprej pocajta, da greste brez skrbi v sredo na morje user posted image

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
   RE: Junijčki 2010
27.5.2011 19:39:24   
meymey
Dal je kri in vodo. Na krvi se vidi neko vnetje, urin pa je OK. Za vsak slučaj smo dobili antibiotike. Danes mu je popoldne spet narastla na 38,5, tako da smo kr šli do zdravnice. Je pa danes veliko boljše volje. Je in pije pa skoz ok. Bomo videli kako bomo preživeli vikend. 

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
   RE: Junijčki 2010
29.5.2011 16:21:48   
scorpiogirl
Hej, uživačke user posted image

vabila ... bom res poslala po pošti user posted image če pošljem sms, bo dolg nos za celo življenje (ji ful gre na živce, če kdo vabi/čestita kaj po sms), neka narejena prijaznost mi pa res ne gre, tako da klicala ne bom. Načeloma pa furam to taktiko od Meymey ... sej zdej se jst tud nisem nič hotela kregat (naj se zmenita moj pa ona, je vseen njegova mati, čeprav čudna user posted image ), samo nisem pa hotla se na njeno stran postavit. Že tko se ne strinjam s takimi brezveznimi izpadi, poleg tega pa itak se postavim na stran svojega dragega, če že moram zavzet stran ... no, tukaj tko al tko ni blo dileme (če se pa z njim ne bi strinjala, bi se pa midva to doma zmenila, ne pred drugimi) user posted image no, v glavnem, ponavadi sem prijazna, tud marsikaj požrem, takih direktnih napadov pa ne maram ... sem ji kar zamerila, ker sva dobila tud pod nos servirano, da Nala hodi v vrtec iskat, da ni treba mojemu imet obeh, kadar imam jst faks user posted image no, pa to, da ji je vseeno, če jih mesec in pol ne vidi/sliši oziroma sploh ne ve, kako gre njenima vnukoma user posted image
sej z mojimi se tud ne slišimo prov pogosto, ampak lih enkrat na teden se pa vidimo/slišimo, teh ekstremov pa ne razumem ... tašča ima obdobja, ko bi vsak dan klicala al pa prišla naokol pa klicala, če lohk gre po Nala v vrtec ... no, pol so pa taka obdobja, ko zanjo očitno ne obstajamo ... eh, mal me žalosti vse skup, jst nesoglasij ne rešujem na tak način user posted image
srečanje ... super, da se vam je uspelo dobit na kavici user posted image user posted image user posted image jst imam še vedno v planu drug teden en dan (druga polovica tedna) prit v Lj; moram za Floro pončo prinest user posted image če bo šlo vse po planih ... nekej mi je avto začel ropotat, tko da najprej obišče (v torek, ko bo kej keša) mehanika, pol bo trenutek resnice user posted image , no pol bomo pa vidli, kdaj bom jst kej mobilna user posted image sem optimist pa računam, da je kšna malenkost ...

so pa naše noči tudi spet obupne, tko da hočem nazaj tisto luno, ki je bla začetek tedna user posted image user posted image user posted image sem se hitro razvadila, ko mi do pol 6h ni blo treba vstat user posted image sam pri nas smo očitno v ekstremih ... al spimo (ker je ob pol 6h popil mleko in spal še vsaj do 7h, kar je že cel luksuz) al pa žuramo ... danes se je zbujal vsako uro, ob 5h je imel pa dost user posted image

eh, dons sem jamr očitno ... si grem še eno kavo skuhat user posted image

Meymey, upam, da je Tomi že boljš user posted image

ostale pa uživajte v lepi nedelji (pa teden bo baje spet sončen user posted image


_____________________________

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
   RE: Junijčki 2010
30.5.2011 16:14:32   
meymey
Tomi je kot rožica že od sobote. Danes sem po antibiotike šla jaz.. no, sej danes sem že bolje, včeraj pa bi se skoraj vrgla s strehe... grlo me že nekaj let ni tako močno bolelo, pa čisto brez glasu sem bila. Pa še klopa sem fasala sredi dnevne sobe... al pa na travi pred bajto.

Danes smo šli najprej k živinoZDRAVNIKU (Keisha se je cepila proti steklini), potem pa še k človekoZDRAVNIKU, kjer sva z bogim Tomijem (Peso sva pustila pri ŽZ) čakala 45 min, dokler se naju ni usmilila ena prijazna gospa, ki nama je prepustila mesto. Še se najdejo prijazni ljudje!!!

Da mi boste kaj favš pa se moram pohvaliti, da gremo v sredo NA MORJEEEEE! user posted image  Se bom kaj javila, itak da bo dostop do interneta obligatoren, moj umre brez tega user posted image .

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
   RE: Junijčki 2010
30.5.2011 16:42:19   
Kiya
Meymey kam pa greste na morje?

Mi smo se danes tudi načakali v porodnišnici, imeli smo pregled pri kor. 1 letu in smo čakali skoraj uro, da smo prišli na vrsto. Tamala je v miru čakala in gledala ostale otroke, tako da se je lepo zamotila.

So jo stehtali in probavali izmeriti, ampak se je skos obračala in dvigovala, tako da je bilo potem to bolj na uč.
Ima pa 70 cm in 7850g, teža je malo nižja ampak je rekla pediatrinja, da je to normalno pri zahiranih otrocih. Naj bi pa glede na razvoj ujela svojo korigirano starost user posted image

Koliko stopinj pa že ima zdej morje? Je že za kopat ali je še prehladno?

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
   RE: Junijčki 2010
30.5.2011 17:14:11   
katka katy
ojla punce, prihajam nazaj,user posted image  mi je računalnik čist crknu, pa še težave mamo z internetom tolk da tudi pogledat nisem mogla za kateri kraj ste se odločile za srečanje. tolk mi je žal da nisem mogla pridetuser posted image  upam da boste kmalu ponovile, in da se enkrat pa le vidimo.user posted image
drgač pa imamo eno ogromno modrico na čelu, ker se je gospodična spomnila da bi po zelo kratkem spanju najraje splezala ven iz posteljice in odšla na potep. seveda ji ni uspelo in je padla direkt ob posteljo. jok je bil itak 100 na urouser posted image  mene bi pa skor kap ko sem vidila modrico. no  tudi v drugič smo jo dobro odnesle.
jo pa komaj dohajam, ker bi rada vse videla in vse probala. najraje se pa dvigne ob kakšnem majavem stolu in si dela buško na buško.
meymey, maš pa res smolo najprej Tomi sedaj pa ti. zdrž še teh par dni, pol greš pa itak na morjeuser posted image  blagor se teb, itak da sem ti fovš, ker bi jaz tud šla.
približuje se prva svečka, bomo pa praznovali samo v ožjem krogu, vsega skupaj cca 10-15 povabljenih. imeli pa bomo malo piknika in upali na lepo vreme.user posted image
scorpiogirl: najbolj žalostno je to, da hoče tašča na vsak način vnuka pridobiti na svojo stran,  jaz imam k sreči taščo daleč stran, vendar mi lahko verjameš da je zmaj, in samo zavija z očmi kadar ji nekaj ne paše.

katka je spet dobila nazaj star ritem spanja. ene štirinajst dni sem obupano zraven sedela in tišala dol da je zaspala. sedaj pa zaspi spet sama brez težavuser posted image  upam da bo trajalo. hvala bogu da je prišlo nazaj DM mleko, sem imela srečo in sem ga imela glih za glih dost. sedaj imam 3 in bom na njej tudi ostala še nekaj časa, ker bi rada najprej govorila z pulmologom kaj on misl.
to je zaenkrat vse, upam da mi bo internet delal

_____________________________

naši sončki prehitro rastejo

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
   RE: Junijčki 2010
30.5.2011 21:05:54   
joli07
meymey: imaš pa res smolo. Saj važno je, da je Tomi sedaj vredu. Mene je v soboto tudi zvilo, tako da sem tudi jaz kot ena cunja. Nos čist zabasan, sinusi so me spet izdali, pa še glavo mi bo razneslo.
Ti pa za morje nisem čist nič fauš, ker gremo v sredo tudi miuser posted image user posted image user posted image . Moj otrok bo v soboto star 1 leto, pa greva malo prej dol, da bova v miru vse pripravila, pa nabavila za piknik.

kiya : tvoja pupa je pa prava manekenka. Važno je, da je vse vredu in da napredujeuser posted image user posted image user posted image .

katka katy : res škoda , da tudi ti nisi prišla na srečanjeuser posted image

Scorpiogirl : če boš naslednji teden ( v primeru, da se ti ta teden ne bo izšlo ) pohajkovala kaj po Lj sporoči, da gremo na kakšno kavico. Tiste brisačke mi je pripeljala v Lj kar tvoja soseda, tako da je najina kavica takrat odpadla.

(odgovor članu katka katy)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
   RE: Junijčki 2010
30.5.2011 22:47:17   
scarlett_
Katka katy - pozdravljena nazaj, jaz sem te prav pogrešala.

Kiya - bravo za Julijo, da je tako lepo ujela razvoj, manekenske mere pa itak morajo bit. Sploh sem pa videla njen prelep nasmeh, da se ti kar srček stopi... user posted image

Meymey - ja res imaš smolo, kaj naj rečem. Pozdravi se do morja! In javi koliko stopinj ima voda! Kam pa greste? user posted image

Scorpiogirl - sporoči mi kako boš z avtom. Midva sva ga imela tudi, je šlo 700eur, ima Flora piknik prestavljen zdaj za 1 teden, da pride že naslednja plača. user posted image user posted image Ma še rekel je mehanik, da ni vreden tolk kot vlagava vanj. user posted image

Mene je danes sonce opeklo, ker sem bila zunaj z njo 3 ure. Flore pa ni nič, sem jo itak zaščitila.

(odgovor članu joli07)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
   RE: Junijčki 2010
31.5.2011 10:10:13   
Kiya
Meymey si kaj bolje?

Scarlett tole s kremo mi je pa čisto znano, tamalo skos mažem, nase pa pozabim. In isto je s pitjem, njej skos turim pijačo, nase spet pozabim user posted image
Sem si pa zdej naštimala flašo z vodo, tko da malo več vseeno popijem user posted image

Blagor tistim, ki greste na morje oz. na oddih user posted image jaz bi tud spet malo šla, da bi zamenjala okolje user posted image

Glede mer pa nimam kaj, več kot jest ji ne moram dajati. Tišči pa usta skupaj in odriva žlico, tako da bolj jasno mi ne more pokazati da bi kaj drugega ali pa ima dovolj. Je pa rekla zdravnica, da je živahna in ne zgleda da bi ji kaj manjkalo.

Sem pa za AD3 spraševala in pravi, da naj bi se sedaj dajalo do 18m, tudi čez poletje, čeprav takrat kakšno kapljico manj.

(odgovor članu scarlett_)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
   RE: Junijčki 2010
31.5.2011 10:58:05   
katka katy
scarlett: ful mam slabo vest, da nisem mogla pridet, upam da se kmalu dogovorimo za naslednjo kavico in da tokrat ne bom zatajilauser posted image
me smo že tolk rjave, da vsak prav če se vsak dan sončmo, tolk rjava kot sem letos nisem bila že deset let, se vid da mam cajt in izkoriščam vsak lep dan tako da smo od jutra do večera samo zunaj.user posted image  tamala pa itak zdaj ko zna orng kobacat nikol ni primer in šibamo gor pa dol.user posted image  je pa res da jaz zraven pozabim in jest in pit, njej pa skoz dajem, pol pa ob devetih zvečer pogruntam da nisem še čisto nič pila, in nahitro zlijem pol litra vase.
AD3 meni je tudi p rekla da se jih sedaj daje dlje. baje naj bi se jih dajalo do 2 let. meni je dala sedaj D3 po dve kapljici na dan, ko mo bi zmanjkalo AD3.
scarlett, sorpiogirl: smola z avtom se vaju pa res še zmeraj drži, jaz sem januarja ko sem imela tamalo v bolnici, iz same jeze na star avto (bala sem se z njim na avtocesto) šla dvignit kredit, in po tem po Tourana, da grem vsaj na cesto z njim in sem lahk korkltolk sigurna da ne bo crknu kar tako.user posted image  s tastarmu je blo že vse narobe in za kratke relacije ni blo nobenga problema, zdaj sem pa kar naprej na cesti, in letam od enga dohtarja do tadruzga in rabim orng avto, ki mi ne bo zatajil.

_____________________________

naši sončki prehitro rastejo

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
   RE: Junijčki 2010
31.5.2011 11:55:49   
meymey
1. dobila AB in sem že precej bolje. 

2. avto - ne mi govorit, ker bom popizdla!!! Mi smo plačali posebno asistenco za na HR, ker sam čakamo kdaj bo šla turbina, časa pa zdaj ni da ga damo popravit... Renault itak.

3. Gremo na Rab, mislim da se reče rajska plaža... mivka in čisto nizka voda do koder ti oko seže.. ne, skorajuser posted image

Sem kaj pozabila komentirat??? no, sej se itak javim od dol... pa poročam o temeraturah, morja in zraka.. nekaj sem slišala da bi ta teden naj bil slab? user posted image  Upam da ne.

Aja, iz Nexta sem v 3 delovnih dneh dobila kopalne kompletke z UV zaščito, sem pa mensezdi v Mercator katalogu videla te kompletke prav poceni, za 13 EUR se mi zdi... od jutri dalje je akcija. Se še kaj javim danes, grem delat liste kaj vzet na morje. 

Eh, pa še to da je danes končno bil na uvajanju (je seveda prejodpadlo, ker je bil bolan) in je bil mali 1A!!! Upam, da bo tako tudi ostalo. Jutri gre še tja, bo mel tudi dopoldansko spanje tam da spakirava pol pa gremo na pot. Vmes še na obisk u ZG, pol zvečer pa ga damo spat v avto in gremo na pot do Raba.user posted image

(odgovor članu katka katy)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
   RE: Junijčki 2010
31.5.2011 18:25:47   
Kiya
Štorija z Babylove mlekom se ponavlja, tokrat z AD3 kapljicami user posted image

Baje se jih ne dobi v lekarni, moram jutri še v tretjo it pogledat, bomo po par dni brez

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
   RE: Junijčki 2010
2.6.2011 20:04:14   
scorpiogirl
Hej hej user posted image

No, avto je ok, pa še kar prijazno za denarnico je bilo ... nič večjega, k sreči user posted image
Scarlett, kot vidiš, ta teden ni šlo ... je še včeraj tavelik zbolel, tko da ga imam doma in smo privezani noter, tko da ne morem nikamor.
Sem pa šla včeraj v vrtec po Nala (k sreči brez tamalega) peš, ker pač vedno hodimo peš ... pa me med potjo kliče vzgojiteljica, da se je zbudil z vročino. Pa niti ni bil tak problem z vročino peš prit domov (je kar ok hodil, sem se bala, da bo težje prišel, ker je bil precej cmerast), samo naju je čist zalilo po poti ... med potjo je začelo treskati, potem se je pa še ulilo, tako da sva bila čist cela mokra, čeprav sva imela dežnike (sem v torek pozabila vzet dežnik in naju je tudi mal zmočilo, pa še čist je bil žalosten tamali, ker rad frajari z dežnikom, tko da sem ga včer za vsak slučaj vzela, čeprav ni nič kaj kazalo na dež) ...

jutri moram pa v laboratorij dat kri, pa tudi ne vem, kako izvest to z obema tamalima ... sej Nal je že ok, tko da lih kakšnih bolezni ne bomo okrog vozili user posted image samo ne vem, kako se z obema tam zrihtat user posted image pa ful mi je hecno, ker so me kar naročili in mi poslali vabilo, naj pridem, da mi bojo vzeli kri ... kao preventivno za holesterol pa kaj jst vem, kaj še ... pa sploh ne vem, po kakšnem ključu oni to zbirajo ... pri zdravniku pa itak nisem bila že ene tri leta (pa še takrat sem šla samo zato, da mi je na koncu nosečnosti napisal bolniško; pri Lucijanu sem pa tako ali tako delala do konca, nisem rabila nič bolniške), prej pa tudi že sto let ne ... user posted image

Meymey, upam, da imate krasno vreme na morju user posted image čist zelena od zavisti user posted image upam, da se nam res uspe oglasit, ko pridete nazaj (pa preden grem delat) ... Nal je danes spet se na Tomija spomnil, pa seveda na to, da bomo šli ga obiskat user posted image

Joli, Scarlett, drug teden zihr en dan pridem kaj do Lj., pa se lahko dobimo na kavici user posted image za čvek sem itak zmer user posted image

aja, a ve katera, kako je z ropotanjem delovnih strojev ... velja Zakon o javnem redu in miru (da med 22. in 6. uro ne smejo ropotat) al so kakšne posebne uredbe??? Ker mi gre ful na živce, ker so danes začeli mi pod okni ropotat z enim buldožerjem lih, k sem Lucijana dala spat ... in itak je imel ful težave zaspat user posted image
no, sej so se itak zdej eni precej glasni v tole "našo" hišo preselili in zvečer vedno nekaj loputajo z vrati pa ful na glas govorijo pa to ... samo, da mi to tolk slišimo so itak krive slabe stene pa slaba izolacija pa to, ne tolk oni ... eh, nč, preselt se bo treba user posted image

eno krasno noč vsem user posted image


_____________________________

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
   RE: Junijčki 2010
2.6.2011 20:37:57   
meymey
Vreme je lepo, sonček sije, internet mamo user posted image

Tomi je NAVDUŠEN nad morjem, so mi pa eni z malo punčko rekli, da je na plaži v Loparju še bolj toplo morje. Gremo še tja pogledat!!!

Fajn se mamo, avto pa tudi ŠE ni crknil user posted image .

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
   RE: Junijčki 2010
3.6.2011 10:12:22   
scarlett_
Evo punce, po nekaj dneh se opogumim, da se vam malo izpovem. In sicer v torek navsezgodaj sem šla na Polikliniko v laboratorij (zdaj se hodi par dni pred pregledom v Leonišču) in se mi je ful mudilo nazaj domov, ker je moj ta teden dopoldan in je moral v službo, jaz pa k Flori in tako sem šla parkirat v garažno hišo. Kar nikoli ne grem, ker stvari še ne obvladam.. No in podrajsala sem avto ob kamnit steber in to toliko, da so obojna desna vrata za zamenjat. Mislim, pa sem ful pazila, ampak ko je pločevina enkrat "notri", je itak konec. Zdaj, če bi bila neka izkušena voznica, bi znala vsaj normalno ga ven rešit, ma jaz sem ga še bolj notri drajsala. Uglaunem, meni je bilo tako hudo, cel dan potem sem ležala na kavču in vzela 2 Lekadola, ker sem bila do konca iz sebe, vse me je začelo bolet v isti sekundi, pa še mal me je skrbel kako možu povedat. Ampak dobro, danes sem že pomirjena, no.. user posted image

Flora je imela včeraj kar visoko vročino, danes zjutraj pa se je zbudila BP. Ne vem, ali so zobki, ali pa je kar sama pregnala kakšno bolezen.

Mi imamo tudi ene nove sosede, zdaj že nekaj časa in sicer študente, pa so tudi precej glasni. Kako je pa s temi stroji, pa žal ne vem. Mi se itak do začetka avgusta preselimo, ampak mi je zanimivo kako veliko stanodajalcev noče malih otrok. Se mi zdi, da je to pogostejša prepoved, kot domače živali.. user posted image

Scorpiogirl
, meni se nič ne mudi za pončo, na morje gremo šele jutri čez en mesec, tako da brez skrbi, res. Bo pa luštno, če prideš v Lj in se takrat dobimo vse! user posted image

Katka, da ne pozabim, še tukaj vse najboljše Katarini!!

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
   RE: Junijčki 2010
3.6.2011 11:13:34   
Kiya
Scarlett samo, da si ti ok, ker pleh je le pleh user posted image Pa pazi na živce, ker to le ni najbolje za user posted image

Parkirne hiše so pa smotane in zato jaz nočem voziti Xsare, ker jo bi pomoje takoj nekam podrajsala user posted image , sem se navadla na moj avto in za naju z Julijo in voziček je čisto dovolj user posted image

Meymey lepo, da uživate na morju, a ste tudi že kaj čofotali? Ne predstavljam si koliko stopinj ima zdele voda, ker sva midva hodila na morje septembra.

(odgovor članu scarlett_)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
   RE: Junijčki 2010
4.6.2011 7:41:36   
meymey
Scarlett_ tak ko je rekla Kiya - sam da sta vedve OK. Pleh je pleh. Ne se sekirat, še manj pa ustrašit vozit. Po taki ekspediciji je najboljše zdravilo, da greš direkt nazaj parkirat v garažno.... zdaj je itak avto poškodovan, pa lahko malo treniraš user posted image .

Mi smo fajn, Tomi je zajtrk, jaz pa sem se malo priklopla na net. Včeraj je blo zjutraj malo dežja, pol dopoldne oblačno - super za sprehod. Ko pa smo se vsi zbudili po popoldanskem spancu, nas je pričakal lep sončen dan, tako da smo naštimali Tomiju bazen na terasi in se je celo pozno popoldne not igral. Zvečer smo šli na sprehod do raba in nazaj z vodnim taxijem. Ko je malemu potegnilo, da smo na čolnu, smo ravno pristali...user posted image . Imamo super sosede s katerimi vsak večer kramljamo pozno v noč, tak da je zaenkrat dopust 1a. Še bolj pa bo, ko pridjo babysitterji danes zvečer. Bova malo midva z mojim fraj. UUUUUU, komaj čakam. 

Tomi vas lepo pozdravlja, jaz pa tudi. Lepo se mejte!!!user posted image

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
   RE: Junijčki 2010
4.6.2011 7:46:06   
meymey
Aja, temp je okoli 20 stopinj, s tem da u pličaku par stopinj več. Mali je zaenkrat hodil po plitvini, no šel je skoraj do pasu. Kopali se pa še nismo, ker je itak bolj zanimiva mivka in kamniv plitvini. user posted image

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
   RE: Junijčki 2010
4.6.2011 20:18:15   
Kiya
Super za dopustnike user posted image user posted image

Joli upam, da lepo praznujete in vse najboljše Timoteju za prvo svečko user posted image

Mi smo bili pa celo popoldne v Mostecu, na pikniku nedonošenčkov in je bilo ful fajn, kljub temu da napoved ni bila ravno najlepša.


(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
   RE: Junijčki 2010
7.6.2011 8:55:42   
joli07
kiya hvala za čestitke . Smo se super imeli, samo vreme nam je na začetku ko smo se  začeli zbirati malo zagodlo. Saj ko so bili pa vsi na kupu je bil pa krasen sonček. Včeraj zvečer smo prišli domov, tako da je od danes že vse po starem.

scarlett nič se sekirat za pleh. Važno da sta vidva z otročkom vredu.

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?