Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

dolgo v vodi, začnejo nekje po 15 min, kasneje pa se podaljšuje do 30 min.
.Drugače je vse OK samo za punčko je mal velika.
A imate v športnih delih vozička vzglavje kaj dvigjeno?
bo še čas, bo cel življenje še imel čas, dojenje je pa le samo teh nekaj mesecev...se bom trotku v vseh pogledih prilagodila
Da gre tole obdobje res s svetlobno hitrostjo, mi je včeraj potrdil še
, ker se mu je zdelo, da bo mala danes dopolnila šele 3m.
(HB, da ima nad jogijem še tisto nepropustno prevleko), ona pa pokakana skoz in skoz, od nogic pa vse do vratu.
, tako da bomo spet cel vikend bolj doma. V nedeljo jaz praznujem, bomo šli verjetno kam ven na pogostitev, pa bo nov teden že tu.
. Povedali so nama, da je vse ok
). Je pa res Stokke ful drag, ampak meni je bil na otip precej kvalitetnejši od ostalih, ki so delani na podoben način. Sem potem izvohala, da jih za Stokke itak dela Nolik iz Kočevja in njihovi delavci dobijo tele stolčke za božičnice in jih potem veliko ceneje popolnoma nerabljene prodajajo (npr. na Bolhi).