Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
09.06.2010 Neža (4210 g - 52 cm )

ene 5 vrst so jih mel, ampak nežveplane pa niso ble nobene... hm, ja mogoče pa le nism preveč dobr gledala... morm it jutri še enkrat preverit... Pa glede dudke- ja zaspi sama...jo dam u postlico, dudico pa ninico pa sama zaspi... sej fora je sam u tem, da jo ponoč začne pogrešat (ker ji itak med spanjem vn pade) in se zarad tega zbudi... mislm sej pol ji jo dam, pa takoj nazaj zaspi. Mi je pa res brezveze da si zrd tega prekinja spanc... Da bi si jo pa sama najdla, pa najbrž ne pride še v poštev ker jo kdaj tut pr nogah najdm
kdaj ste jo pa vi pr tvoji frčafelci skenslal misar? mene je lih tega strah, da bi jo po ukinitvi nekak drugač uspaval, pa bi se pol navadla po rokah spat al pa kej
- sem jih napekla štiri pladnje in nesla še k tašči, prijatlu od mojga, ki je praznoval RD in še na plesne.
OMG, tolk sem jih imela jaz v 6. razredu OŠ. Jaz bi pa mogla shujšaaaaaat, so se tele kile čist ustavile in je še malo ostalo od poroda
Ni časa! Cel teden sem bila na terenu, samo da sem za spremembo danes uspela prej prit domov, da se počasi odtajam...
Kaj mi je tega treba, porodniška, tudi možnost za bolniško (ker ima večji vneta ušesa in ne sme v vrtec), jaz pa po terenu zmrzujem...
Eh!
. Njene mere pri 6m: 70 cm, 8610 g, OG 44 cm. Pa še kri in vodo je dala (kri takoj, vodo pa smo šele naslednji dan uspeli v vrečko ujet
).
sam zdej sm ti jih že tolk poslala da ne vem če primejo