|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Avgustovke, dajte vstat!
19.7.2005 14:42:16   
urši77
Ja tudi jaz raje vidim da je zihr, pa je:)Jaz moram od zadnje kontrole tudi bolj počivati, ravno zato da ne bi sprovocirali prezgodnjega poroda.

Ja, lačna sem pa zadnje čase tudi jaz tako, da bi vola pojedla.Dva tedna že jem dobesedno za dva, na srečo so vsaj kg ostali na +7:)Doma me vsi debelo gledajo kam spravim toliko hrane zadne čase.Ves čas samo nekaj meljem, pa meljem....:duda:nabira svoje kg, da bo dečva da se reče:bravo:


(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Avgustovke, dajte vstat!
19.7.2005 15:20:41   
tina104
Ja, nam so v šoli za starše povedali, da naj bi vsaki nosečnici pripadal 1 obisk patronažne že pred porodom, da pa je v praksi tako, da ne pride k vsaki. Iz zdr. doma naj bi nekak obveščali o PDP, ampak to obveščanje je včasih bolj slabo baje, pa baje je tudi veliko odvisno od dobre volje patronažnih:). Vam jutri poročam, kaj bo povedala.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Avgustovke, dajte vstat!
19.7.2005 20:27:52   
mišika
pri meni se je vse pomirilo. Nič več me ne pritiska navzdol, lulat hodim še vedno vsakih 20 min, pa če pijem malo ali veliko vode. Imam pa že vso popoldne trd trebuh in kar noče popustiti. Tudi gibe danes čutim zelo rahle, mirne.Še dobro da grem jutri na CTG in k G na pregled, da me pregleda in pove kako je z bebico. Komaj že čakam, upam da mi bo delala tudi UZ, prejšnji teden sem bila pri nadomestnem G, ki je nekaj govoril o UZ in nekih pretokih v posteljci. A vam je to kaj znano? Pri nas amnioskopije skoraj ne delajo več, oz. jo delajo tik pred PDP.
Drugače pa danes sploh nisem lačna, za kosilo sem imela zelenjavno juho in nič drugega pa se sedaj čudim kako to da nisem še nič lačna, popoldne sem jedla nekaj sadja, naktarine in jabolka z domačega vrta, uf so fine. Upam da bo današnja noč bolj mirna kot je bila včeraj, zjutraj takoj pa šibam k G. Se tipkamo, poročam ko pridem domov s CTG.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 28
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Dr. Pušenjak: Cepljenje nosečnic
Z dr. Stankom Pušenjakom smo se pogovarjali o cepljenju nosečnic - kdaj in za koga se priporoča.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?