|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Januarčice
19.7.2005 18:03:03   
bevetko
a ste brale, da je en moški v Kaliforniji pri porodu umrl? Moj :love: je to našel na internetu. Moški je baje omedlel in tako nesrečno padel, da je dobil pretres možganov in umrl!!!!
Zdaj mojega sploh ne upam več prepričevat, da bi bil zraven. Mi še lahko umre!
:nosecka:

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   Januarčice
19.7.2005 18:10:46   
monja79
Bravo januarcice:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:! Tako zelo ste aktivne, da se moram se jaz malo aktivirat.

Tudi jaz glede hrane nic kaj ne kompliciram. Prav posebnih nosecniskih zelja po posebnih okusih nimam, res pa je da mi malo bolj pase meso. Torej jaz ze nisem ena izmed tistih, ki ne jejo mesa. Seveda ne jem biftka, prsuta, saleme ..., jem pa vse ostale vrste mesa pripravljene tako kot je treba (kuhano, peceno). Pa zelenjava je zraven in sadje ter vsak dan ena limona v obliki limonade, ker se tako najbolj odzejam.Zejna sem pa full, pa kr naprej.

Midva imen se ne zbirava, ker se mi zdi, da imava se cas in da bi si drugace se 100 krat premislila. Imava pa nekaj favoriziranih imen.

Moj :love: bo tudi zraven pri porodu in kr nacrtuje kako bo vse slikal in snemal. Samo ne vem, ce bo imel vse to cas delat:zmeden:!?

Kako pa je kaj z vasimi busiji? Men se ze kar nekaj casa pozna in so me v sluzbi pogruntali ze v sedmem tednu. So skor prej pogruntal, kot pa sem sama 100% vedela.


(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 52
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:





Druga nosečnost in rojstvo: dejstva in nas...
Se opogumljate, da bi se ponovno podali na pot? Za vas imamo nekaj koristnih nasvetov.
FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...
photo
Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?