|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Razočarana nad sorodniki
20.7.2005 9:58:40   
puncica
Blacky joj kako zelo te razumem, sem sicer škrpijonka ampakm mislim da v podznaku rak in ta zelooooo vpliva name prizadenejo me take stvari, ki se nobenmu ne zdijo pomembne meni pa zelo.

Kaj ti naj svetujem, skušaj gledat naprej in se ne več sekirat zarad tega brez veze, poglej tvoj drži s tabo, jst vem da ne vem če bi še kdaj povabila koga na rojstni dan, če bi se mi vsi smejali, pa naj si mislijo kar si hočejo.

Vem kako žalostna sem bila jaz, ko so moji sorodniki šli domov na moji poroki že ob dveh ponoči in sicer čisto cel moj del, saj so prišli z avtobusom in ko si je en spomnil da gre so morali iti vsi. Tako so celo družbo razbili in kljub lepemu poročenmu dnevu vse pokvarili.

Ja no se ne sekiram preveč sem si pa zabičala da ko grem na poroko sestrične al pa koga grem domov ob dveh pa me čist nič ne briga kaj si kdo misli. To sem jim ful zamerla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Razočarana nad sorodniki
20.7.2005 9:59:05   
soncece24
Pikec, glede prijateljev se popolnoma strinjam s tabo. Dodala bi samo to, da je ponavadi tak, da daješ na enem koncu, vrača pa se ti na druugem. Vsaj ponavadi je v življenju tako. Včasih pa žal res ugotoviš, da ljudje, ki jih imaš za prijatelje, to pač žal niso (samo to je pa že druga zgodba).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Razočarana nad sorodniki
20.7.2005 10:01:51   
ena mama
Dokler boš tako hlepela po pozornosti in priznanju, bo vse narobe. Vedno bo kaj, kar ti bo pokvarilo roj. dan, tvoj, tvojega sina, tam bo šele zamer, boš videla.

Tako velika pričakovanja imaš, da vsakodnevne pozornosti, potrditve, sprejetost spragledaš. Naročiš torto, preveriš, če jo res pečeta... pretiravaš.
Toliko sta se potrudila, da sta torto naročila in ti jo prinesla. Zakaj sta se zlagala? Zato, ker te poznata in sta vedela, da boš naredila kraval.

Stopi do psihologa, da ti pomaga do samozavesti, prekini to nenehno iskanje potrjevanja, tvoj :love: se bo nekega dne naveličal brezveznih izpadov in takrat bo šele :((:((:((:((:((. Veš, svet se ne vrti okoli tebe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   Razočarana nad sorodniki
20.7.2005 10:08:00   
biba77
:zmeden2: ne verjamem, da je to odraz nesamozavesti... :zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   Razočarana nad sorodniki
20.7.2005 10:10:42   
vesnica
res je ..svet je preprost ampak brez kompliciranja ni teatra brez njega pa eni tud žvet ne morjo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   Razočarana nad sorodniki
20.7.2005 10:10:58   
rija
jaz tudi ne, sem zelo samozavestna, ampak mam včasih tudi take prebliske. mogoče polna luna, pa rakica, pa več ni treba.:zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   Razočarana nad sorodniki
20.7.2005 10:11:40   
Anonimen
Jaz, nesamozavestna???? Se vidi, da me ne poznaš.

Opažam pa, da vas je večina tukaj takih, da dovolite, da se ljudje delajo norca na vaš račun, da se vam smejijo za hrbtom, kako ste naivni in vam lažejo v obraz. Tako je vsaj razvidno iz vaših postov. Jaz pač nisem taka. Ne dovolim si tega.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
   Razočarana nad sorodniki
20.7.2005 10:14:14   
soncece24
to z nesamozavestnosjo nima neke veze, če bi bla nesamozavestna, pol tašči ne bi povedala, da jo je to prizadelo. Ne vem no, po 12 letih bi te lahko bolše poznali in vedeli, da te bo prizadelo. namerno prizadet nekoga ki bi ti naj bil blizu se meni zdi podlo do kraja...:grrr:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   Razočarana nad sorodniki
20.7.2005 10:15:17   
soncece24
Sploh pa da je naj prijateljica sodelovala pri zadevi bi mene v luft vrglo. če bi mene tašča od naj prijateljice klicala, če spečem torto namesto nje, bi ji povedala svoje in jo poslal k :hudicek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   Razočarana nad sorodniki
20.7.2005 10:21:38   
vesnica
Blacky nisem komentirala težav s taščo in tastom ker ne poznam razmer in na podlagi enega dogodka ne morem sklepat kako in kaj sem mi pa res smešno zdi da dvomiš v prijateljstvo, ki naj bi bilo baje zelo dobro samo zaradi tega, ker je pač odšla na dopust ne rečem da bi ti pozabila voščit ali da se ji nebi dalo priti ...ja madoniža na dopust je šla pa tud če bi imela deset primernih terminov pa kaj...bosta pač šle na pjačo ko pride nazaj

lp pa brez zamere....dejstvo je da hvala bogu smo si pa le mal različni

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   Razočarana nad sorodniki
20.7.2005 10:29:48   
ena mama
Ko sem pisala prvi odgovor, nisem prebrala vsega, ampak samo tvoje pismo. Šele, ko sem oddala, sem prebrala ostalo in videla, da ti tudi tu ni vse všeč.

Če bi bila tako samozavestna, kot pišeš, potem ne bi v naprej naročala torte, zahtevala, da jo onadva spečeta. 12 let jih poznaš in onadva tebe in se ti zdi, da ta ne cenita dovolj. Tu je načeta tvoja samozavest. In občutljivost do soljudi se kaže tudi na drug način. Koliko razumevanja si pa ti pokazala, ko si kar naročila peko torte? Zanima me, kakšni odgovori bi bili, če bi ena odprla post, TAŠČA SI JE NAROČILA TORTO PRI MENI!!! No, kakšni?

No, očitno sem se res zmotila in si dovolj samozavestna. Poleg tega pa neodrasla, razvajena in nesramna. Svet se ne vrti okoli tebe in če že sprašuješ za mnenje na forumu, potem ne žali tiste, ki odgovarijo drugače, kot tebi ustreza. In, dekle, ne boj se, meni ljudje s katerimi živim ne lažejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   Razočarana nad sorodniki
20.7.2005 10:58:51   
Anonimen
Ti, ena mama, očitno si ti nisi niti mojega pisma dobro prebrala, ker potem ne bi pisala takih bedarij. Jaz nisem nikomur naročila torte, še manj pa jo zahtevala!!!!!!!!!!!!!!!! Kako naj ti še napišem, da boš razumela?? Jaz sem izrazila željo, da upam, da bom za svoj 30. rojstni dan pa tudi jaz dobila torto od svoje tašče in tasta, da se bosta potrudila zame in mi jo sama spekla. Jasno??!!!In sta sama rekla, da jo bosta naredila, če je to moja želja.

Jaz nisem nikogar žalila, hvala pa tebi za tvoje ponovne žaljivke. Če pa tebi ne lažejo doma in si v to tako prepričana, zakaj pa potem tolčeš po meni, če še sama nisi bila v taki situaciji??? Kdo je zdaj neodrasel, razvajen, nesramen??? Pa še hinavska si za povrh.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
   Razočarana nad sorodniki
20.7.2005 10:59:51   
ElaM
Ljudje smo si pač različni, eni taki drugi drugačni.
Se pa podpišem po Anin post, jaz sem tudi oven in mi dol visi kdo mi speče torto, pa kdo pride na moj rd.
Prijatelje cenim po tem, da imam v težkih trenutkih ramo za naslonit se in ne po tem, če pridejo na moj rd ali ne.
Blacky, pa ne bit žalostna, življenje je prekratko,..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   Razočarana nad sorodniki
20.7.2005 11:00:46   
ZARA
Blacky,jst te čist podpiram!
Kolikor jst razumem zadevo gre bolj za odnos in ne za tisto blesavo torto ??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   Razočarana nad sorodniki
20.7.2005 11:06:51   
nana 27
Blacky, ne trpinči se. Pa tudi z našimi mnenji se preveč ne obremenjuj, kajti mi ne poznamo celotnega ozadja vaših odnosov.

Tašče in tasta ne boš spremenila. Sta pač čudna in taka bosta ostala. Če jima boš to naprej metala in jima preveč očitala, bodo odnosi samo še slabši. Pomembno je, da imaš ljubečo družinico (moža in otročka), ki ti stoji ob strani. Mogoče ti bodo za 40. RD že otročki torto delali.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   Razočarana nad sorodniki
20.7.2005 11:07:00   
Anonimen
ZARA :bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
   Razočarana nad sorodniki
20.7.2005 11:13:55   
Evelina
Kako smo si različni. Meni še na misel ne pride, da bi drugim izražala želje, kaj naj mi prinesejo za rojstni dan in imela huda pričakovanja glede tega. Mogoče tudi zato, ker ne maram preveč bučnih praznovanj in ceremonij. Slabo se počutim, kadar moram biti središče pozorosti. To je včasih čustveno preveč izčrpa.

Še enkrat - ljudje smo si različni in se težko vživimo v čustvovanje in razmišljenje drugih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   Razočarana nad sorodniki
20.7.2005 11:25:36   
Anonimen
Lep pozdrav!

Moje mnenje je, da ti tašča ne bi smela lagati. Ampak žal ti je lagala. Razlog? Kdo bi vedel resničnega. Ampak ali si morda pomislila, zakaj se ti je zlagala? Morda pa ti je hotela ustreči, vsaj na začetku, in ti zares speči torto. Morda je kaj prišlo vmes. Sicer ne rečem, časa je imela dovolj. Je pa popolnoma mogoče, da so jo omenjene pravne zadeve tako spravile iz tira, da se ni počutila sposobna česarkoli. Jaz osebno poznam ta občutek. Vendar bi bilo edino pravilno, da bi te poklicala in ti to povedala. Zakaj tega ni bila sposobna, če je bilo tako, ne vem. Tudi ti pa bi zagotovo drugače reagirala, če bi ona tako naredila. In imela bi dve možnosti: ali se strinjaš s tem, da torto namesto nje speče nekdo drug ali pa bi jo lahko kdorkoli nekje naročil. Žal ni bilo tako. Od tašče to ni pošteno, vendar ne poznamo njene strani zgodbe. Vse, kar vemo, so njene besede, ko si jo soočila z dejstvom, da veš. Tudi tega, zakaj je tako reagirala, ne vemo. Te je pa očitno s svojo reakcijo prizadela, kar je razumljivo. Najprej si bila razočarana, ker ti je lagala in prikrivala, potem si bila jezna, ker se ti ni niti opravičila. Ampak zdaj je, kar je. Kakšen odnos imate pa drugače? Malo poglej tudi na to. Je bil to enkraten dogodek ali se podobne stvari ponavljajo? Ko si boš odgovorila na to, boš lahko marsikaj razvozljala.
Kar pa se tvoje najboljše prijateljice tiče, je moje osebno mnenje, da če bi bila tudi ti njena najboljša prijateljica, ne tvoj rojstni dan ne bi smela pozabiti. Tudi, če fizično ne bi mogla biti prisotna, bi te vseeno lahko poklicala, ti poslala voščilnico, e-mail, SMS ali karkoli. Če niti tega ni naredila, se vprašaj, ali ti njej pomeniš toliko, kakor ona tebi. Ker predvidevam, da se drugače čisto v redu razumeta, bi bilo mogoče najbolje, da jo vprašaš ob kaki kavi. Vse je potem odvisno od njenega odgovora. Sama boš najbolje precenila, ali bo iskrena.


(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
   Razočarana nad sorodniki
20.7.2005 12:01:37   
janja
Blacky, jaz te čist razumem. Res so te grdo izigrali. Če pač nista mogla sama speči torte, bi ti vseeno lahko povedala, da jo bosta že kje naročila ali pa da ti je ne moreta prinesti. Beseda ni konj. Ne pa da so se na tvoj račun še zabavali. Sicer pa z žlahto je ponavadi največ problemov, najbolje jo je pustiti pri miru in se ne sekirati.
Glede tega, da je šla pa tvoja najboljša prijateljica ravno na morje, ko si praznovala rojstni dan, pa se ne sekiraj. Ponavadi je tako, da se moramo sami drugim prilagajati. Ne moreš od nje pričakovati, da bo spremenila svoje načrte.
Vem, si pač preveč občutljiva in včasih je težko zlesti iz svoje kože. Ne pusti stvarem, da ti pridejo do živega. Imaš svojega otroka. Pri meni je to bistvo življenja. Vse ostalo je drugotnega pomena.

lep sončen dan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   Razočarana nad sorodniki
20.7.2005 12:04:44   
urbancek
Jaz pa sploh ne vem v čem je tu problem. Očitno si imela prevelika pričakovanja za svoj rojstni dan. Zakaj kompliciraš zaradi torte, ti si pač izrazila želji, da bi ti jo spekla, onadva pa sta te poskusila razveseliti in ti ćeljo izpolsniti. Ne vem ali je kakšen smisel, kdo je torto spekel. Lahko bi ti tudi rekla, da ti je ne bosta ali še hujše, torto obljubila, prinesla pa ne. Zamisli se malo. Poskusila sta ti narediti veselje, če je pač nista sama spekla, je pa že mogoče prišlo kaj vmes, ali pa je tašča celo menila, da njena ne bi bila tako dobra in lepa, kakor tisti, ki ti jo je naredila sorodnica. Naročila pa sta ji le onadva. Ne bodi tako malenkostna pri takih stvareh, ko pa so na svetu še hujše, kot pa ena torta, zaradi katere si pustiš pokvariti svoje praznovnje.
Kar pa se tiče prijateljice, si ima pa vsak pravico organizirati dopust takrat ko mu pač to ustreza. Saj gresta lahko po dopustu skupaj na kavico in tortico, ali pa kam drugam. Mi odraslih rojstnih dnevov sploh ne praznujemo ne vem kako na široko. Saj se da tudi čez leto organizirati dobro žurko. Nas so povabili prijatelji za ta petek na piknik. Ker pa imajo otroci obveznosti, smo jim to lepo povedali, se opravičili in se domenili, da se vidimo drugič. voščili si bomo po telefonu ali pa s čestitko.
Ti draga Blacky pa ne išči krivde za pokvarjen rojstni dan pri drugih, ker si si ga zaradi malenkosti pokvarila čisto sama.
Pa vse najboljše za tvoj rojstni dan in ne zameri mi ostrih besed, moje mnenje je pač tako.
Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   Razočarana nad sorodniki
20.7.2005 12:07:54   
urbancek
A ja pa še to glede darila od tašče. Zakaj ga z veseljem ne vzameš, tudi 5.000 lahko veliko pomeni za nekoga, fen pa lahko tudi podariš naprej, če ga že imaš. Tudi jaz ne dobim vedno takih daril, ki bi bila uporabna, pa se sploh ne sekiram. Ni pomembno, KAJ dobiš, važno je, da se te je nekdo spomnil. Lahko jih tudi na praznovanje ne bi bilo, če bi bili tako slabi, kot si jih opisala. Pa so ti izkazali spoštovanje in prišli.
Še enkrat lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   Razočarana nad sorodniki
20.7.2005 12:27:11   
lidia
Meni tast in tašča nista še nikoli čestitala za rojstni dan...in tudi ne pričakujem, da mi kdaj bosta. Jaz njima formalno čestitam.

Glede prijateljev, pravih je takoooo malo, in kot je že nekdo rekel, boljše da jih nimaš, kot da imaš kvazi prijatelje.

Ne sekiraj se in ne trpi zaradi ljudi, ki si te ne zaslužijo, si samo škodiš!

:metulj:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   Razočarana nad sorodniki
20.7.2005 13:06:23   
Pilar
Matr...po moje sem jst blond...prebrala sem uvodni post in pol še malo, pa me je minilo!!!
Nato sem zaprla temo, nakar sem se premislila in res moram dodati te vrstice...koga briga torta???? Gre se zato, da so se delali norca:grrr:...pust jih pri miru, pa je!!!
Za prijatelje pa se ve...jih je zelo malo, ostanejo ti bol znanci, kolegi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   Razočarana nad sorodniki
20.7.2005 13:07:21   
snorlax
Deklica, samo to še moram napisat. Pustimo zdaj tisto torto, saj smo vsi skapirali, da te moti odnos in ne torta.

Praviš, da nisi razvajena. Potem še enkrat preberi svoj prvi post, v katerem praviš, da se pri darilu nista nič potrudila. Dobila si fen in 5.000 SIT. Pa še omenjaš, da si dobila fen za božič. Se pravi, da te tudi drugače obdarujeta. Jaz dam kapo dol pred tako taščo, pa tudi, če mi da samo eno rožico, utrgano sredi travnika in mi vošči za rojstni dan. Kar se do danes še ni zgodilo. Moja tašča ima mnogo otrok, še več vnukov in pravnukov. Ima tudi lestvico, kjer so nekateri pri vrhu, drugi pa smo čisto pri dnu. Na lestvico daje sorodnike po ključu, kdo mi bolj leze v rit. Se pravi, da sem jaz, ki povem, tisto kar mislim, na dnu. Pa čeprav ji pucam bajto, ko smo živeli skupaj, sem jo vozila, kamor je hotela, prala, likala, kuhala in še in še. V vseh teh letih so drugi dobivali gromozanska darila, jaz pa niti roke. Pa sem zato jokala!? Je pač taka, takšno sem jo tudi vzela.

Še enkrat moram žal reči, da se mi res zdiš razvajena.

Sicer pa, to ni pomembno, pomembno je, da se ti zaradi teh stvari žereš in to je brez veze. Uničuješ svoje zdravje in živce, to pa se prenaša tudi na tvoje najbližje. Punca, čez par let, ko boš odrasla in boš imela res prave probleme, se boš temu tudi ti smejala.

Lep dan!:metulj:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   Razočarana nad sorodniki
20.7.2005 15:22:16   
teta beta
Blacky, ne sekiraj se zaradi različnih mnenj, ljudje imamo pač različne karakterje in različne izkušnje. Vsak pa nato sodi po sebi.

Tudi mene bi BLAZNO prizadelo to, kar se ti je zgodilo. Jaz verjetno tašči in tastu tega niti ne bi hotela omeniti, ker bi se mi zdelo zamalo, prav gotovo bi pa :(( in :((. (Pa vemo, da ne zaradi torte in fena!)

Srečna bodi, da ti :love: stoji ob strani in te razume in vse najboljše :darilo:!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Izbor imen
crno_bela

Katero ime bi izbrali?

Tadej (36%)

Dominik (23%)

Aleksander (41%)


Število vseh glasov: 181

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!