|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Razočarana nad sorodniki
20.7.2005 22:33:14   
Anonimen
Teta beta, hvala ti! Končno ena razumna med mnogimi nesramnimi. Dejstvo je, da jih večina ni dojela bistva mojega pisanja, razen parih izjem. Bistvo vsega ni bila prekl...klinčeva torta, pač pa njuno laganje v obraz in smejanje za mojim hrbtom. Ker sem se hotela malo potožiti, nazaj pa dobila predvsem veliko žaljivk od oseb, ki me sploh ne poznajo, zaključujem ta post. To pa je bilo tudi prvič in zadnjič, da sem se potožila o mojih osebnih zadevah. Toliko o tem, čemu služi forum.:(:(:(

Hvala vsem in napadajte dalje, jaz tega brala več ne bom! Imejte veselje.:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
   Razočarana nad sorodniki
20.7.2005 23:18:40   
Annny
Blacky,
jaz te razumem.
OK, pa če ti ne bi zadnji dan po tel. rekla, da 'pečeta torto'...tega jima sploh ni bilo treba.
Razumem te in ti svetujem, da naslednjič ob rojstnem dnevu prirejaš zabave v prijateljskem krogu.
Tudi sama sem rakica..ogromno mi pomeni pozornost in zelo cenim, če se nekdo spomni name za rojstni dan- od srca, pa ne z dragim darilom, ampak s takšnim, da vem, da se SPOMNI name.
Npr. mene je razčaralo, ko je nek družinski član moji sestri dal denar in ji rekel 'No, daj nekaj kupi zanjo še v mojem imenu'. OK, ampak to je zdaj druga zgodba.

Ne gre za darilo, ampak za ODNOS BLIŽNJIH DO TEBE- in boli ravno zato, ker so bližnji, ki jih imaš rada..in si jim zaupala!

Lepo se imej in vse najboljše za rojstni dan, čeprav malo pozno!


:torta::darilo::torta::darilo::torta::darilo:

Lp:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   Razočarana nad sorodniki
21.7.2005 7:38:22   
Anonimen

Blacky.. majckeno si hecna..

Pravis.. "Teta beta, hvala ti! Končno ena razumna med mnogimi nesramnimi"

Ne gre za to, da je koncno ena razumela.. to tebi ni ravno prevec pomembno.. ampak gre za to, da se je koncno spet ena nasla, ki ti ja napihnila EGO.. Brez tega pa zelo tezko zivis..

Mislim, da so tiste, ki jih imenujes "nesramnice" veliko bolj razumele situacijo, kot tiste, ki ti napihujejo EGO.. Ampak tvoj EGO ti ne bo dovolil tega videti..
Nekateri ljudje vidijo takoj.. in se ze v startu da z njimi resnicno pogovarjat.. Gledajo obe strani.. ker so obe zelo pomembne..
Ti gledas samo eno stran.. in pac si tiste vrste clovek, ko te more nekaj fajn usekat, da se premaknes na drugo stran.. ampak to sploh ne bi bilo potrebno, ce bi bila mocnejsa od EGA..

Razumela?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
   Razočarana nad sorodniki
21.7.2005 11:41:08   
biba77
torej si tiste, ki nismo "nesramnice", druga drugi ego napihujemo, al kako naj to zdaj zastopim? :zmeden2::zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   Razočarana nad sorodniki
21.7.2005 11:44:32   
KIRA
meni se to ne zdi čist nič brez zveze blaky. se lepo vidi, kak odnos imata do tebe...
jaz bi jima vrnila milo za žajfo in vsem razbobnala kakšna lažnivca sta... bosta vedla za drugič.
jaz ne ostanem nobenmu nič dolžna, pa če je to tašča ali pa sam sveti pete0r!
je pa seveda na tebi, če boš stvar mirno požrla ali pa jima dala klofuto, da bosta vedela, kako prihodnjič ravnat s tabo. saj si snaha, ne pa kaka pritepenka!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   Razočarana nad sorodniki
21.7.2005 15:44:00   
totimato
Če si sedaj razočarana, počakaj na svoj 60. rojstni dan. To bo šele žalost. Takrat bodo tvoji otroci že dovolj stari, da ti bodo vsako leto kupili fen (vedno Phillipsa).

Res pa je, da lahko sama popraviš situacijo. In to tako, da si vesela, da so vsi zdravi in, da te imajo radi, da počnejo stvari, da bi bila ti srečna (kar so v tej "zaroti" hoteli doseči).

Mimogrede, tudi jaz sem rak. Jaz sem srečen če je torta, ki jo dobim čokoladna. In to moja zlata žena ve (pa tudi sorodniki, ker jih žena vljudno skoordinira). Jaz od svojega 16 rojstnega dne ne delam nekega cirkusa pri rojstnih dnevih (od takrat, ko sem za darila nehal dobivati igrače). Pri darilih sem redkokdaj razočaran, ker žena poskrbi, da se izve kaj želim. Enako počnem jaz pri njenem rojstnem dnevu. Dobrota se vrača. Pravtako se vrača prijaznost.

Saj bo. LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: Razočarana nad sorodniki
6.4.2006 18:56:20   
Anonimen
Pa dej kok ste čudne tlele no puste jo pr mer sej je revca sam dobr hotla mal se potožit namesto da bi jo podpirale jo pa bljuvate!!!!!!

(odgovor članu totimato)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: Razočarana nad sorodniki
6.4.2006 21:23:09   
Anonimen
Anonimna, od lani poleti do sedaj se je najbrž Blacky potolažila, kaj meniš?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: Razočarana nad sorodniki
6.4.2006 22:13:51   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: Meta.

Jaz pa oven, z glavo skozi zid, in mi v življenju ni prav nič pomembno, kdo mi speče torto in kakšno, še manj pa je možno, da bi se sekirala, če bi šla moja prijateljica na dopust v času fešte.

Meni pa to RES ni pomembno.


Yes, meta, menda smo vsi ovni taki. No, jaz sem tudi. Meni bi bilo kvečjemu lepo, da se je potrudila in mi vendarle prinesla torto, da je ni bilo treba meni peči, potem bi mi bilo pa strašno hecno, kako so se mi bali povedat, da je ni pekla, ampak fejst hecno in nerazumljivo, kot da bi lahko sploh kdo bil tako zamerljiv. NO, zdaj vidim, da je lahko, čeprav mi ni čisto razumljivo še vedno ne. Ampak ja, to so vrednote. Drobne pozornosti, podarjen čas....poskusi razumeti, da vsi ljudje nimajo teh vrednot in da nam je tudi strašno težko kaj takega izvajati. Ampak vsaj toliko težko, kot tebi razumeti nas. To nima nobene veze s sprejemanjem človeka ali s tem, kaj čutiš do njega, če nisi sposoben podarjat drobnih pozornosti in časa. To si čisto narobe prevajaš. Pa ne mi zdaj napisat, da ne verjameš, da ni bila sposobna to naredit, samo ljubilo se ji ni, ker pri nas, ki smo take sorte je to tak napor, kot da bi moral iti na triglav. Jaz sicer z veseljem pečem, ampak če me pošlješ pa na pošto kupit razglednico in jo poslat za rojstni dan frendici v Mb., ki mi vedno pošlje za moj RD, bom pa raje crknila, kot to naredila. Me prav v želodcu zvija, da se potem vsako tretje leto prisilim to naredit po hudih travmah. Ampak ti ne veš, kako je to hudo, ker nisi tak tip človeka. Boš rekla, da to ni mogoče. Je, ja. Pri vseh, ki tega ne razumemo in nismo za to talentirani, je mogoče. Pa ravno tako imamo človeka radi, ampak podarjamo ljubezen na druge načine. Probaj sprejemat tiste, ki so ti podarjeni in sama dajaj tiste, ki jih ti znaš dajati. Čisto ok je to. Samo razumeti se moramo in si dopuščati svobodo pri izražanju čutenja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: Razočarana nad sorodniki
7.4.2006 14:02:54   
jasnika
Blacky, res mi je žal za to kako je izpadel tvoj roj dan, svetujem ti da 40 ali 50 roj dan praznuješ samo z svojo družino, možem in otrokom in ti zagotavljam da ti bo najlepše in boš tako vedno v središču pozornosti-POZITIVNE, kot se spodobi za slavljenko.
lp aja pa VSE NAJBOLJŠEuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 60
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Starost ob rojstvu prvega otroka
sashy

Koliko ste bile stare, ko ste prvič rodile?

pod 20 (9%)

od 20 do 23 (20%)

od 24 do 27 (33%)

od 28 do 31 (27%)

od 32 do 35 (8%)

več kot 35 (3%)


Število vseh glasov: 508

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!