buškolinka
|
Ninchy in Eva evo, jaz sem nazaj iz pregleda imeli smo CTG (vse OK, nobenih popadkov), G se je odločila, da mi ne naredi kontrolo rasti, ampak me je samo naročila čez 1 teden, potem pa me je (ko sem ji omenila morebitni današnji pravi popadek) pregledala še vaginalno (prvič!) in ugotovila, da kaj veliko se še ne dogaja, ampak naj bi bila odprta za en prst...pričakovala je, da me boli, ampak me ni prav nič bolelo (mogoče zato, ker se mi zdi, da sem ravno med njenim otipavanjem imela lažni popadek), me je včeraj na odvzemu brisa za streptokok veliko bolj bolelo je pa rekla, da si želi (glede na to da imam sladkorno), da se naslednji teden sploh ne bi videli in bi se mi že kaj začelo dogajati...ne vem no, imam občutek, da jo bom še razočarala ...potem pa mi je še namignila, da če pridem naslednji teden, da me bo verjetno kar napotila v porodnišnico na sproženje...jao, jao, ne vem če si tega želim, zato punce še enkrat hitro obnovo prosim: kaj lahko naredim, da bi sama pospešila dogajanje (čaj malinovih listov, veliko fizičnih aktivnosti, kaj še?!) nekje sem enkrat zasledila tudi omenjanje ricinusovega olja, pa ne vem če v zvezi s pospeševanjem poroda (ali pač?!)
|