|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB - 2. del
12.12.2011 16:37:17   
lale
Anonimen

Pozabila sem ti napisat, da so mene za laparo klicali v četrtek, da sem na vrsti, v ponedeljek sem prišla not, v torek sem bila operirana in v sredo sem šla domov. Če se prav spomnim, mislim da je bilo tako.

(odgovor članu lale)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
12.12.2011 18:29:10   
rosse
Hvla za odgovor. Pri nama je tako, da imam neprehodne jajcevode ter težave s ščitnico, kar posledično pomeni težave z ovulacijo. Torej bi se januarja že začela pikat in januarja, februarja že akcija. Skoraj neresnično. Pred leti sem že pri Rešu bila pod vplivom klomifena in mi je bilo za znoret. Upam, da bo tokrat lažje.

Upam, da vama naslednjič rata;). Včasih je treba čakati na zadnjega pingvinčka;)

< Sporočilo je popravil rosse -- 12.12.2011 18:34:23 >

(odgovor članu lale)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
12.12.2011 18:59:08   
lale
Joj rosse to pa je zdaj tako napisano, kot če bi brala svoje težave. Tudi jaz imam neprehodne jajcevodeuser posted image . In danes sem še morala kri dat za ščitniške hormone, ker so baje nekje na meji user posted image . So ti na HSG ugotovili neprehodnost jajcevodov? Meni so do diagnozo ugotovili na laparoskopiji, ampak nisem imela nobenih zarastil, dr. Gavričeva sama neve zaradi česa je prišlo do neprehodnosti. Po operaciji mi je povedala, žal modrilo ni šlo skozi, moram označit za neprehodne, mogoče me boste za par let kleli, da sem vam postavila to diagnozo, ampak trenutno je tako stanje. Ker je baje ena pacientka imela enako diagnozo, pa je zanosila umetno dvojčke, nato pa je še naravno zanosilauser posted image  Mogoče pa upanje ostajauser posted image

(odgovor članu rosse)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
13.12.2011 21:45:58   
rosse
Veš, sama mislim, da če bi mi dano, da po naravni poti zanosim, bi že.
Težave s ščitnico so mi ugotovili, ko sem dala kri v MB-ju. Imela sem izrazito hipotirozo; hašimoto in sem še vedno en mal zombija. Še vedno sem utrujena, spomin mi ne služi tako kot bi moral, dovolj moram spati, veliko las sem izbubila, imam suho kožo, holesterol imam povišan ... tko da... Vsem sem govorila, da sem utrujena, da ne morem ....na koncu res nisem več mogla veliko ... pa so mi vsi govorili, da smo vsi utrujeni in bla, bla ...

(odgovor članu lale)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
13.12.2011 22:16:50   
lale
Ja jaz tudi tako mislim, ampak nikoli se ne ve user posted image user posted image . Jaz vseh teh simtomov nimam, imam pa izrazito suho kožo. S kožo imam res probleme glede na to, da spijem vsak dan nekje 3 l tekočine. Tako, da bom januarja izvedela če je ščitnica vredu ali ni. Pa jemlješ zato kake tablete?

Lep večer še naprej user posted image

(odgovor članu rosse)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
14.12.2011 8:34:48   
HeLenčica
Pozdravljene punce...v januarju naju čaka prvi pregled v MB ambulanti, tako da se vam bom kar pridružila. Je še katera tukaj, čisto na začetku (no, čeprav na začetku nismo, ker "delamo" na otroku že 14 krogov). Lep dan vsem!

(odgovor članu lale)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
14.12.2011 18:59:49   
rosse
Ja, vsako jutro jemljem evtiroks. Zdravljenje traja celo življenje.

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
14.12.2011 20:20:14   
skarabej
Pozdravljene!

Konec novembra so me dali na čakalno listo za IVF- zanima me- če ve katera- kako dolgo čakaš od tega do samega postopka.

(odgovor članu rosse)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
15.12.2011 20:45:05   
kris555
Hejla. Še ena začetnica. V januarju naju čaka prvi posvet v MB.
Še malo...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2934
16.12.2011 9:20:17   
HeLenčica
Kris55...sva na istem user posted image Tudi midva imava v januarju...seveda poročam, pa se lahko bodriva ;)

(odgovor članu kris555)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
16.12.2011 22:08:05   
andreja83
IZVIRNO SPOROČILO: skarabej

Pozdravljene!

Konec novembra so me dali na čakalno listo za IVF- zanima me- če ve katera- kako dolgo čakaš od tega do samega postopka.

Zdravo,

glede čakanja, ti lahko jst povem da se zmeri full načakam no. Res da greva zdej z mojim v drug postopek, ampak spet kr dolgo čakama no. Lani ko sva šla v postopek 1. sva bila dana na čakalno listo v septembru, na razgovor sva šla letos februarja. Lani so prenavljali glih takrat labaratorij, potem v sam postopek z inekcijami sva začela aprila, pred tem so bile kt. Ker pa sva imela 1 zamrzjenčka, sva nadaljevala v juniju. Zdej z drugim postopkom sva bila dana na čakalno listo kar konec junija, na razgovoru sva bila oktobra, začneva pa z inekcijami v januarju, ker imam zdej v decembru tudi kt. Tak postopek čakanja sem imela jaz, upam da ti koristi moj odgovor. Upam da pri tebi gre kaj hitreje

In če prav razberem je to tvoj prvi ivf?

(odgovor članu skarabej)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
20.12.2011 17:54:37   
šaci
Pozdravljene punce

14.2.2012 imam prvi pregled oz. posvet v ambulati za neplodnost. Dodelili si mo zdravnika dr. Veljko Vlaisavljevica in me zanima ali ima katera kakšne izkušnje s tem zdravnikom? da vidim kaj me caka

lpuser posted image

(odgovor članu lale)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
20.12.2011 18:59:07   
ninocka26
Jaz sem ga imela in nama je v drugem postopku v MB uspelo. Meni je bil super, prijazen in vse lepo razloži. Je pa fajn, če si že kar prej pripraviš vprašanje, ker jaz sem se ponavadi spomnila kaj vprašati šele ko sem bila že zunaj.
Srečno

(odgovor članu šaci)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
21.12.2011 21:03:50   
andreja83
Hej,

tudi jst sem zelo zadovoljna z dr. Vlaisavljevičem, lepo razloži počasi in na sploh je fulll v redu. Sicer sva midva bila šele na prvem ivf postopku in ni uspelo, zdej januarja štartava v drugo. Drugače pa tak in zanj in za vse druge zelo velike pohvale, midva sva zadovoljna

(odgovor članu ninocka26)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
22.12.2011 10:18:58   
šaci
no pol pa vredu ce je tak dober zdravnik user posted image . Sta mi malo olajšale čakanje, na ta posvet..
mi2 grema zaj nasploh prvic tja tak da boma pol vidla kaj naju čaka se naprej, se pa vseeno nekak v podzavesti trudima da nama mogoce do februarja rata user posted image

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
22.12.2011 14:42:12   
andreja83
Držim pesti šaci da vama rata user posted image user posted image user posted image al naravno al kk drugače, sam da pridemo vsi do user posted image . Zdej prvič vama bo vse predstavo kk kaj zgleda vse skup in vama povedal kako bo za vaju potekalo.

Držim pesti

(odgovor članu šaci)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
23.12.2011 8:44:11   
šaci
tocno tak ;:)

ja upam da nebo nekaj fejst dolga pot pred nama....Glede na to da sma narocena na uro ali se drzijo tiste ure al je treba ful cakat?
IZVIRNO SPOROČILO: andreja83

Držim pesti šaci da vama rata user posted image user posted image user posted image al naravno al kk drugače, sam da pridemo vsi do user posted image . Zdej prvič vama bo vse predstavo kk kaj zgleda vse skup in vama povedal kako bo za vaju potekalo.

Držim pesti

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
23.12.2011 18:42:07   
perlica
Ojla punce!
Včasih sem bila tudi jaz aktivna na tej temi in bi vam rada samo povedala,da držim pesti za vsako posebej,da vam uspe dobit male štručke čim prej v naročje.
Tudi jaz sem imela neprehodne jajcevode,in imam težave s ščitnico,šla na laparo ,zanosla naravno ampak se je zagozdil v jajcevodu,ker nisem imela vredu sluznice baje.So mi vzeli desni jajcevod,ker sem že krvavela v trebuh,za levi jajcevod so pa rekli da je tud bolj slab.No da skrajšam zgodbo,....zanosla umetno v prvo,dobila čudovito punčko.Pri njenih 10 mesecih zanosila po naravni poti,rodila zdravega fanta.Zdaj po dveh letih pa pričakujemo še enega dojenčka,tudi naravno.user posted image

Vso srečo punce

(odgovor članu šaci)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
23.12.2011 20:40:25   
andreja83
Zdravo šaci in vse ostale

glede čakanja na vrsto, so kr točni no. Rečmo 15 do 20 minut bolj pozno od dogovorjene, mogoče ampak res mogoče kdaj bolj pozno, sam takrat more pa res bit polno no. Drugače pa res prijazni, sam jst pravim raj počakam, ker oni tak delajo skoz, in sm umirjena. Kr pri zdravnikih si morš tak čas uzet, drugače žal ne gre.

Perlica super za tebe, tud jst pravim pa na nek način tolažim mojega, enkrat bo tud za naji posijalo sonce in bova uživala v nosečnosti in kasneje pri odraščanju otroka, pa tud če morava zdej it v tele ivf postopke. Morda pa se nama potem res nasmehne sreča pri drugem, da bi lahko zanosila po naravni poti. Čeprav res, da me je v temle  prvem  postopku kr prizadelo, ker ni uspelo, ampak sej pravim, bo pa mogoče v drugem al pa tretjem, tolažim se le s tem.

(odgovor članu perlica)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
24.12.2011 8:55:34   
HeLenčica
IZVIRNO SPOROČILO: perlica

Ojla punce!
Včasih sem bila tudi jaz aktivna na tej temi in bi vam rada samo povedala,da držim pesti za vsako posebej,da vam uspe dobit male štručke čim prej v naročje.
Tudi jaz sem imela neprehodne jajcevode,in imam težave s ščitnico,šla na laparo ,zanosla naravno ampak se je zagozdil v jajcevodu,ker nisem imela vredu sluznice baje.So mi vzeli desni jajcevod,ker sem že krvavela v trebuh,za levi jajcevod so pa rekli da je tud bolj slab.No da skrajšam zgodbo,....zanosla umetno v prvo,dobila čudovito punčko.Pri njenih 10 mesecih zanosila po naravni poti,rodila zdravega fanta.Zdaj po dveh letih pa pričakujemo še enega dojenčka,tudi naravno.user posted image

Vso srečo punce

Uauuu, perlica, kakšna zgodba! Definitivno daje upanje user posted image Hvala!

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu perlica)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
6.1.2012 15:37:59   
womanpolice
Včeraj sem imela UZ (sem list št. 2 - Daisy B nekaj dni za tabo :-D ), endometrij 7 , številni majhni folikli. DObila Menopur in ga jemljem po dve ampuli (v LJ sem imela tri) - bom videla kako bom reagirala na dve... Naslednji uz imam drug teden v sredo, moj pa gre v četrtek dat spermo za v zamrzovalnik (ker ima slabo in malo, nama jo enkrat prej zamrznejo in potem jo še da na dan punkcije, da imajo potem več izbire, glede na to, da jaz pa vedno pridelam veliko celic - povprečno 20). Ima še katera list 2 v MB?

Neposredna povezava do sporočila: 2946
6.1.2012 16:01:33   
latka
Hej, počasi se vam tudi jaz pridružujem, namreč že pred novim letom sva dobila vabilo za ponovni postopek, tako da greva 11.1. po list z navodili in po KT.So naju zelo presenetili, glede na to, da se na pošto čaka 3 mesece.user posted image Upam, da se bo vse skupaj hitro odvijalo!
womanpolice, andreja83, srečno v postopku, tokrat naj bouser posted image !!Držim pesti!!user posted image

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
6.1.2012 17:25:42   
Anonimen
Latka, kdaj so te dali na čakalno, mislim kateri mesec?

(odgovor članu latka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2948
6.1.2012 18:15:00   
mala06
Živijo punce!

pa se je začel vaš mesec in močno držim pesti, da bo uspešen in da zagledate user posted image . Še vedno vas spremljam in bodrim!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
6.1.2012 19:44:34   
latka
anonimna, jaz sem imela oktobra drugi neuspešni postopek z zamrznjenčkom in s tem se je uradno končal moj prvi postopek ICSI. Sedaj bo to 2 postopek!

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Steklenička.
пеперутка16

Moja malčica je stara 2 leti in se hrani s stekleničko. V dilemi sem, kako in kdaj jo naj odstavim, pomagajte mi.

V obdobju 15-20 mesecev. (100%)

Stekleničko smo uporabljali do njenega 3. leta starosti. (0%)

Število vseh glasov: 1

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!