Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
.
. 
Prejšnji teden sem že bila pri svoji g., ki je potrdila, da je z enim vse ok, drugi pa se bo tekom nosečnosti absorbiral v maternico. Zdaj sem nekje v 9t, nuhalno imam 15.12., malo me je strah, da ne bodo odkrili kakih napak, ampak, se izogibam takih misli. Sem na bolniški in bom tudi ostala.
.
. Saj ne, da dam veliko na horoskop :)
kot jaz. Danes sem ravno 8t po podatkih, ki sem jih imela napisanih na izvidu od UZ. Preženi črne misli, lažje rečit kot naredit. Vem to! Ker sem sama na trenutke ista, saj sploh nimam nekih nosečniških znakov sploh!
. sedaj pa glej da bo mirno nadaljnih 8 mesecev.
. Jaz trenutno šele čakam na laparo pa bi vas vprašala če ima katera aktualne informacije, kako dolgo se trenutno čaka na njo. Ker ko sem klicala na oddelek mi je sestra rekla, da mogoče lahko pridem že decembra na vrsto. Zdaj pa malo kalkuliram, ker M si tak morem sprožit s tabletami, drugače jo lahko čakam pol leta
. Tisti teden med božičem in novim letom verjetno ne bodo operirali, ne? Katere dneve cikla pa sploh delajo laparoskopijo? Če jim do četrtka, ko delajo razpored operacij, javiš prvi dan M in če prideš v tem ciklu na vrsto si naslednji teden operiran ali kako? Če se bo kateri dalo odgovoriti ji bom res hvaležna.
ene pa samo en mesec. No potem pa se začneš pikat z enimi injekcijami(Dipherline) nato pa še dobiš Gonal. In se pikaš z obojimi in obenem hodiš na ultrazvoke. No tako sem vsaj jaz imela. Odvisno je, zakaj se zdraviš. Pri meni žal ni bilo transferja, ker sem dobila hipestimulacijo in sem pristala v bolnišnici
. Ostalo pa mi je 8 zamrznjenčkov, dva sem že žal neuspešno porabila, 6 pa mi jih je še ostalo