|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB - 2. del
21.11.2011 16:18:08   
Cameleon
Tako jutri stopka in punkcija v četrtekuser posted image

(odgovor članu ananaska78)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
21.11.2011 17:19:08   
hubika
Jutri imam punkcijo user posted image user posted image user posted image . Et pa bom mela v petek al pa v nedeljo, pol pa se začne "mučnih" 14 dni čakanja.. 

(odgovor članu Cameleon)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
22.11.2011 10:04:27   
spelcy3
Pozdravljena dekleta!

Vidim da vse lepo napredujete...

Cameleon in hubika veliko sreče na punkciji, seveda še več pri transferju in nadaljnih 14 dni!

kako ste kaj ostale...kako napredujete?

jaz sem trenutno v čakanju menstruacije, ki jo moram dobiti do 9.12., da začenm s KT, ampak mislim da bo prišla okoli 7.12., glede na to da mi zadnjih 5 mesecev ciklus niha med 28 in 35 dni.

potem pa komaj čakam januar, da se vse konkretno začne.

Želim vam lep dan (pri nas že ceu tedn nisem vidla sončka user posted image )

(odgovor članu hubika)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
22.11.2011 15:01:39   
daisy B
Srečno obema, ki bosta imeli v teh dneh punkcijo in seveda tudi vsem ostalim, navijam user posted image  user posted image

Jaz danes začnem s KT in mi je prav hecno, da jih moram jemati, ko se trudiva za user posted image .

(odgovor članu spelcy3)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
22.11.2011 15:35:09   
spelcy3
Hja..sej mem bo tud ful hecno.. Zdaj je se zadnja moznost če je slučajno uspelo, sicer bo pa kmal slo zares.

(odgovor članu daisy B)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
22.11.2011 17:47:40   
hubika
Evo mene s punkcije, morem reči da je bilo za zdržati brez narkoze, še dr. Kovačeva me je pohvalila, da sem bila "pridna" ker sem zdržala brez narkoze.Je pa res da sem imela na vsaki strani po pet foliklov, če bi jih bilo pa več, bi pa šla pod narkozo. Tako, v petek pa imam transfer, imam pa 5 celic. Lepo to da mislite name, se še oglasim kaj, ker sedaj več počivam.
Cameleon
srečno jutri, pošiljam ti user posted image user posted image . Ostalim pa tudi vsem veliko uspehov user posted image user posted image .

(odgovor članu spelcy3)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
22.11.2011 19:11:30   
ananaska78
Pozdravljene!
Jutri grem na krvni test, da potrdijo nosečnost, ki jo je pokazal Clearblue :).
Upam, da bo vse ok.
Prejšnjič, ko sem šla v MB na krvnega, sem na njihovem stranišču zagledala krvav izcedek kljub visoki beti (710).
Jajčniki me skoz špikajo - malo levi, malo desni. Ni fajn občutek.
Ima katera izkušnje s tem? Strah me je, da ne bo isto kot prejšnjč user posted image .

Cameleon veliko sreče jutri. Držim pesti za čim več celic!
Hubika tebi pa čestitke. Brez narkoze? Si se sama tako odločila? Meni je narkoza kar pasala user posted image .

Aja, še to.
Rada bi šla od jutrišnjega dne za kak teden na bolniško. Imamo zelo naporen konec tedna v službi in ne bi rada riskirala, da se zgodba ponovi.
Kaj naj rečem jutri zdravniku(ci)? Povem iskreno?

(odgovor članu hubika)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
22.11.2011 19:15:10   
ananaska78
Mala in Dolora, kako se počutita vidve?
Vse ok?
Sta doma ali hodita v službo?

Neposredna povezava do sporočila: 2883
22.11.2011 19:20:23   
mala06
IZVIRNO SPOROČILO: ananaska78

Pozdravljene!
Jutri grem na krvni test, da potrdijo nosečnost, ki jo je pokazal Clearblue :).
Upam, da bo vse ok.
Prejšnjič, ko sem šla v MB na krvnega, sem na njihovem stranišču zagledala krvav izcedek kljub visoki beti (710).
Jajčniki me skoz špikajo - malo levi, malo desni. Ni fajn občutek.
Ima katera izkušnje s tem? Strah me je, da ne bo isto kot prejšnjč user posted image .

Cameleon veliko sreče jutri. Držim pesti za čim več celic!
Hubika tebi pa čestitke. Brez narkoze? Si se sama tako odločila? Meni je narkoza kar pasala user posted image .

Aja, še to.
Rada bi šla od jutrišnjega dne za kak teden na bolniško. Imamo zelo naporen konec tedna v službi in ne bi rada riskirala, da se zgodba ponovi.
Kaj naj rečem jutri zdravniku(ci)? Povem iskreno?

Še tukaj naj ti čestitam user posted image user posted image user posted image in samo pozitivno. Preženi črne misli in bo vse ok. Kar se bolniške tiče, ti pripada. Na izvidu, vsaj jaz sem imela napisan, da priporočajo mirovanje in počitek do UZ, ki je v Mb. Mislim, da ne bi smel bit problem. Lahko pa še kaj omeniš zdravnici. Ti samo pozitivno

Neposredna povezava do sporočila: 2884
22.11.2011 19:24:33   
mala06

Mala in Dolora, kako se počutita vidve?
Vse ok?
Sta doma ali hodita v službo?

Ha ha očitno sva istočasno pisali. Jaz sem v bolniški že od punkcije in bom kolikor dolgo se bo dalo. Drugače se počutim enkratno, nič slabosti in ostalih neprijetnih nosečniških znakov. Očitno bo tako tudi ostalo user posted image   Drugače sem pa danes 7t 5d user posted image 2.12. imam pa pri svojem g. pregled. Komaj čakam!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2885
22.11.2011 19:27:08   
mala06
hubika user posted image  user posted image  user posted image da si zdržala brez narkoze in za celice. Naj te pričakajo vse lepo oplojene user posted image

cameleon srečno jutri in čim več celic user posted image

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
22.11.2011 19:58:22   
RedSonja
Pozdavljene MBčanke ;).
Imam prošnjo. Lahko malo opišete kako poteka postopek na MB kliniki? Katera zdravila dajo? ...

Saj verjetno kje v temi piše samo je predolga, da bi šla brskat.
Ful hvala

(odgovor članu Cameleon)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
22.11.2011 20:06:50   
hubika
Ananaska78 ja sama sem se tak odločla, pa ni bilo tak hudo, je zdravnica rekla da še gre brez narkoze, ker sem imela na vsaki strani po 5 foliklov..
mala06 hvala ti za lepe želje in user posted image . Jaz vem da me bodo pričakale vse lepo oplojene user posted image user posted image user posted image user posted image .
Kak dolgo po punkciji in transferju v mb-ju svetujejo bolniško, do testa ali dlje?

(odgovor članu RedSonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
22.11.2011 20:10:08   
Cameleon
V četrtek imam punkcijo, da ne boste zastojn držale pesti user posted image

Hubika super za celiceuser posted image
Ananaska najbolje po pravici povedati, zagotovo ti bo pisala bolniško, zdaj pa lepo počivaj in grejuser posted image

(odgovor članu hubika)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
22.11.2011 20:18:37   
hubika
IZVIRNO SPOROČILO: Cameleon

V četrtek imam punkcijo, da ne boste zastojn držale pesti user posted image

Hubika super za celiceuser posted image
Ananaska najbolje po pravici povedati, zagotovo ti bo pisala bolniško, zdaj pa lepo počivaj in grejuser posted image

ups, Cameleon jaz sem malo dneve zmešala user posted image . bomo pa v četrtek toliko bolj pesti na rokah in nogah držale user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Cameleon)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
23.11.2011 8:42:46   
mala06
Jutro borke!

hubika bolniško dobiš od punkcije do krvnega testa in če je ta pozitiven, pa do UZ, ki ga imaš v Mb user posted image

cameleon potem se pa želje prenesejo na jutri user posted image user posted image

(odgovor članu hubika)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
23.11.2011 10:53:17   
šaci
se opravičujem za zamudo, samo ni blo zdaj te dni časa za pc :)

ja sej to bom itak poklicala glede ure pa zdravnika, al pa bom sla kr tja mi ni dalec pa vprasala :)

ja sej to valentinovo mislim da kr oba čakama, tak ko se nobeno, da te vidima kaj bojo nama tam rekli...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
23.11.2011 11:10:14   
mala06
IZVIRNO SPOROČILO: RedSonja

Pozdavljene MBčanke ;).
Imam prošnjo. Lahko malo opišete kako poteka postopek na MB kliniki? Katera zdravila dajo? ...

Saj verjetno kje v temi piše samo je predolga, da bi šla brskat.
Ful hvala

Živijo!

Lahko ti povem na svojem primeru. Najprej pregledi, uz, SPB in partnerjevo seme. Branje izvidov in te dajo na čakalno listo.  Na naslednjem razgovoru dobiš list na katerem piše od kdaj do kdaj moraš jesti kontracepcijske tabletke, da uskladijo vse punce v skupini. Nato sledi prvi uz in dodelitev terapije. Jaz sem imela gonal in potem še centrotide za enakomerno rast foliklov. Nato sledi punkcija, ki jo lahko imaš v narkozi in nato et. Meni je bolniška pripadala od punkcije pa še vedno sem, ker nama je uspelo v drugo. To bi bilo na kratko. Če so imele katere še kakšno drugo terapijo pa naj napišejo.

Srečno!

(odgovor članu RedSonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
23.11.2011 17:37:15   
ananaska78
Tako. Bila v MB.
Beta lepo visoka - 945 user posted image .
In zdaj sem na bolniški do UZ :).

Mala, ti si bila na ZU v MB, sedaj te pa čaka že 2. UZ pri tvoji ginekologinji ali kako?
Torej si že dlje na bolniški?

Camelon veliko sreče jutri :)

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
23.11.2011 17:43:46   
ananaska78
aja, še eno vprašanje :)
Kako si naj izračunam predviden datum rojstva?
http://www.ivf.ca/calcu.htm
Tu sem vpisala datum, ko so mi vstavili zamrznjenčka (10.11.). Je to ok?
Izračun:
first beta: 25.11. (pa je že danes)
datum rojstva 2.8.2012

HVALA :)

Neposredna povezava do sporočila: 2895
23.11.2011 18:20:22   
mala06

Tako. Bila v MB.
Beta lepo visoka - 945 user posted image .
In zdaj sem na bolniški do UZ :).

Mala, ti si bila na ZU v MB, sedaj te pa čaka že 2. UZ pri tvoji ginekologinji ali kako?
Torej si že dlje na bolniški?

Camelon veliko sreče jutri :)

user posted image user posted image user posted image user posted image   zelo lepa beta. Ja, prvi uz sem imela v Mb, na bolniški pa sem že od punkcije.

Neposredna povezava do sporočila: 2896
23.11.2011 19:04:47   
Cameleon
Ananaska datum punkcije moraš vnesti user posted image
aja zamrznjenček, potem pa datum ovulacije.

< Sporočilo je popravil Cameleon -- 23.11.2011 19:05:45 >

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
24.11.2011 10:56:51   
womanpolice
Anaska78 iskrene čestitke !!! Zelo lepa beta!!! srečno in zdravo do konca. p.s. men so PDP pri G računali od zadnje M. lp

Evo, pa je prišla user posted image , tako da danes uradno začenjamo nov postopek user posted image . Sej ne morm verjet, da tako hitro mine čas. No, srčno upam, da bo postopek uspešen, in da bi Erika oktobra 2012 dobila sestrico ali bratca -karkoli, samo da je zdravo.

(odgovor članu Cameleon)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
24.11.2011 12:04:01   
spelcy3
pozdravljene!

Cameleon..kako je šlo...še vedno držim pesti dokler ne vidim poročila...

ananaske78 čestitam user posted image . sedaj pa glej da bo mirno nadaljnih 8 mesecev.

Womanpolice kdaj začenjaš postopek...ker jst čakam na tardečo in potem končam s KT 8.1. tako da če bi blo vse po sreči bi moj moš dobu za svoj rd darilo, ker bi po tem takem mela rok okoli 18.10.2012 - če bo vse po sreči, kar upam da bo.

(odgovor članu Cameleon)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
24.11.2011 12:28:59   
RedSonja
Kakšne so pa čakalne dobe v MB? Nekje se mi zdi sem zasledila, da se vsaj pol leta čaka. Je to res?

(odgovor članu spelcy3)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Idealna razlika med sorojenci.
пеперутка16

Kdaj imeti drugega otroka?

1 leto. (7%)

2 leti. (40%)

3 leta. (27%)

4 leta. (20%)

5 let. (7%)

6 let ali več. (0%)

Število vseh glasov: 15

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!