|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB - 2. del
31.1.2012 21:15:26   
ninocka26
Vesper ne sekiraj se, smo bile vse enkrat začetnice. Zato pa smo tukaj, da si pomagamo. KT pa v MB dajejo predvsem zaradi tega, da so vse punce v skupini usklajene.

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
31.1.2012 22:12:50   
pikachu
vesper super za vredu opravljen razgovor, saj april bo pa hitro tu. Boma pomoje neklje skupaj v postopku potem.
kateri list pa si dobila?

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

(odgovor članu ninocka26)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
1.2.2012 11:49:15   
vesper
ninocka hvala za podporo user posted image Ja sej se mi je zdelo ja, da so te KT bolj zaradi tega, da smo vse usklajene ja, kot pa zaradi tega da bi jih me mogle jemat user posted image

pikachu jaz imam rumeni list št.13 je pa noter zajet datum M v času od 20.1.-9.3.

Ok, zdaj me pa še nekaj bega. Jaz sem dobila navodila, da pričnem z KT tabletami v marcu, ker ni potrebe da bi jih jemala prej. Ampak, to velja, če dobim M do 9.3. ker drugače izpadem iz te skupine. Skupina je narejena za obdobje M med 20.1. do 9.3. Problem pa je, da sem ravno nekje na meji z M, ker imam cikluse med 28-30 dni. Torej če recimo zdaj februarja dobim M komaj recimo 11.2. potem je velika verjetnost, da v marcu zamudim datum 9.3. Kaj mislite ve, bi lahko začela jemat KT že sedaj v februarskem ciklusu? Pozabila sem tam vprašat kako je s tem.
user posted image

hvala vam za vsa pojasnila, ker mi res pomagate user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
1.2.2012 11:52:15   
vesper
pikachu saj sem čist pozabila, kateri listek pa imaš ti? Res upam, da sma skupaj v postopku in boma skupaj trepetale user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
1.2.2012 12:10:19   
talika81
vesper, kot bi brala mojo zgodbo pred dvemi leti. jaz sem namreč imela zelo podobne datume tako glede začetka jemanja KT, punkcije in ET. tako da upam, da bodo tudi tebi ti datumi prinesli srečo, tako kot nama.

KT so zato, da se za vse punce enak čas začne postopek.

kolko pa maš teh KT? verjetno si jih dobila 3 škatlice, a ne? pol pa mogoče mal prešvercaj in mogoče malo več časa jemlji, kot so ti pa rekli. da boš ziher začela takrat, ko je planirano.

pikachu, a vidva nimata pingvinčkov od prejšnjega postopka?
midva pa greva v akcijo nekje konec tega leta. sva se tako odločila, da bo Brina malo zrastla, da bo malo bolj samostojna, da bo malo lažje.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
1.2.2012 12:43:13   
anau
pozdravljene!!!

evo tudi jaz čakam na postopek za ivf v mb.26.1. so naju dali na čakalno listo.....zdaj pa malo zbegana ker ne vem kako dolgo bo še trajalo do postopka?user posted image user posted image
hvala za vaše odgovore

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
1.2.2012 13:03:51   
pikachu
vesper jaz mam razgovor v torek in ja upam da dobim enak list.

talika ne midva nimama nobenega zamrznjenčka, se nama je od devetih celic oplodila samo ena, ki je sedaj stara skoraj eno leto.

22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
1.2.2012 13:17:01   
vesper
talika hvala za tako spodbudne besede in res upam, da se tudi nama, tako kot vama, nasmehne sreča user posted image
Ja imam tri škatlice predpisane ja. Ampak zdaj sem ravno prišla z Wc-ja in sem postala bolana, tako da, po moje mi ni treba še začet jemat!? Glede na ciklus bom sigurno dobila M v marcu pred 9.3. Razen, če me res zafrkne in mi bo nalašč zamujala. Nikoli še me ni sicer na cedilu pustila user posted image Ali misliš, da bi bilo vseeno bolj da začnem sedaj?? Jooooj, saj vem da sem tečna, samo ko pa res nočem da gre kaj narobe že na začetku user posted image

anau mene so dali na čakalno listo v novembru in sem dobila vabilo za začetek postopka 31.1. Meni se zdi to kr hitro no, se mi zdi, glede na to, da opozarjajo na čakalne dobe pol leta v MB.
Tako da sedaj imam predvideno punkcijo nekje 18.4. Ta postopek se sedaj malo vleče, ker imajo kr dolg razpon skupin se mi zdi. V moji so recimo punce, ki imajo ciklus v času od 20.1-9.3. in vse te punce, vključno z mano imamo jemanje tablet do 1.4., potem pa terapije dalje, pač vsaka kaj ji določijo. Ene jemnjejo tablete 2.meseca, ene en mesec, kako ti pač svetujejo, glede na urejenost tvojih ciklusov. Upam, da sem ti kaj pomagala no user posted image user posted image

(odgovor članu anau)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
1.2.2012 13:18:48   
vesper
pikachu zagotovo boš dobila enak list. Ker je tukaj zajet datum ciklusov med 20.1 in 9.3 kot sem itak že napisala user posted image
Jeeej se že veselim, da boma skupaj trepetale user posted image Javi kako si zrihtala ko prideš z razgovora. user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
1.2.2012 14:10:15   
anau
vesper hvala

ja midva sva bila na prvem razgovoru 9.1. in 26.1. sem bila dana na čakalno listo....hitro res.po mojem zato ker sem mela že vse preiskave narejenein on tudi.že takrat mi je pa dala datum 23.4....user posted image upam da bom že takrat dobila tabletke in navodila za naprej.sestra mi je sicer rekla,da če si bo katera premislala dobim vabilo prejuser posted image .vesper kateremu dr. pa hodiš?jaz imam dr. gavričevouser posted image lp in naj nam vsem skupaj hitro mine in pa polnouser posted image user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
1.2.2012 14:51:58   
vesper
anau jaz sem tudi imela že vse preiskave narejene prej ja. Tako da gre kr hitro ja user posted image user posted image
A ti si imela pred IVF kakšen IUI?
Jaz imam dr.Reljića. Ampak itak je vseeno, ker je skozi drugi doktor tam user posted image Zdaj na dodelitvi navodil za postopek naju je spet imel nek doktror, ki sem ga prvič videla user posted image Hvala bogu so vsi prijazni. user posted image

(odgovor članu anau)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
1.2.2012 14:56:49   
talika81
to je pa res. v mb ni pomembno, kateri zdravnik je v ambulanti, ker so vsi tolk prijazni, da je to super.
sem pa slišala, da je lea mlakar, tudi zelo vredu zdravnica tam, na porodniški.
sem hodila na ctg-ju v mb porodnišnico, ko je sestra rekla, da je noseča. tako da majo tudi v njivih vrstah naraščaj. user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
1.2.2012 15:12:25   
anau
vesper ne nisem mela prej nič.to je zame prvi postopek.imam doma dve že večji punci....zanosila brez problemovuser posted image predlani zanosila po klomifenu ampak je bilo izvenmaternično,lani maja pa zopet izven in lani so mi odstranili desni jajcevod,tako da mi je ostal le levi,ki je pa zelo tanek in težko prehoden.kar se pa osebja v mb tiče pa same pohvale...do zdajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
1.2.2012 15:58:24   
vesper
anau potem pa je kar dolga zgodba tole za tabo. Razumljivo da imaš sedaj IVF. Nisem poznala tvoje zgodbe user posted image
Imaš pa hvala bogu doma že dva srčka user posted image user posted image

jaz vsekakor stiskam pesti za vse nas, da vsaka čimprej pride do svojega željenega cilja. In to je zdrav user posted image

(odgovor članu anau)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
1.2.2012 16:20:22   
anau
vesper točno tako.......zdravihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
1.2.2012 19:13:59   
latka
vesper, torej bomo nekje istočasno imele postopek, kak teden razlike, tako da obstaja možnost, da se kdaj srečamo!user posted image

(odgovor članu anau)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
2.2.2012 13:43:32   
vesper
super latka. user posted image A ti imaš potem tudi rumeni list št.13? Ja, če ne drugače, se srečamo na prevzemu terapije pri sestri Mariji 26.3, ali pa na prevm UZ, ker ga imamo menda na isti dan ali ne?
ful sem vesela, da nas je nekaj bork, ki se bomo poznale s foruma in bomo lahko skupaj trepetale za user posted image
Kdaj pa začneš ti z jemanjem KT? Jaz se ti že naprej opravičujem, če si to že kje pisala, ampak sem spregledala user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
2.2.2012 13:51:14   
vesper
ah latka že našla user posted image jaooooo pri 30-tih pa že tak sklerozna. Kaj šele bo user posted image Se mi je zdelo, da sma že imele neki pogovor midve glede tega. Še ti si mi vse pojasnila user posted image Vidim tudi da imaš roza list ja št.12. No, jaz pa imam rumenega št.13 in imam punkcijo predvideno nekje 18.4. Imela si prav, da imam dolg postopek ja, ampak ni mi jasno zakaj, ko pa imam svoje O ful dobre in pri zadnji inseminaciji sem ful dobro odreagirala na gonal pa sem dobila samo 37,5 enot user posted image user posted image Pa kaj ta hiperstimulacija večkrat nastane pri dolgem postopku al kaj? Od česa je te odvisno to?

(odgovor članu ninocka26)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
2.2.2012 14:06:08   
talika81
ko si daješ hormonske injekcije, je pomembno, da čimveč piješ tekočine. ampak res veliko. nekje 3L na dan. s tem tudi nekak pomagaš, da ne pride do hiperstimulacije.
pa tudi po punkciji je pomembno, da piješ čim več. da telo čimprej izloči te stvari.

jaz imam tudi svojo O in M, pa sem imela vseeno dolgi postopek. baje so boljši rezulatati v dolgih postopkih. je pa bila ena v moji skupini, ki je imela umetno brez stimulacije s hormoni. v bistvu je imela naravni ciklus, brez injekcij, samo njen ciklus. in je ratalo. tako da je mogoče tudi ta možnost, če mogoče preveč reagoraš na hormone.

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
2.2.2012 16:13:01   
vesper
talika hvala, to pa je sigurno pomembna informacija. Se bom držala tega, brezpogojno. Itak je že drugače fajn, da piješ čimveč tekočine, zdaj bom še pa posebej pazila na to!
Drugače pa jaz tudi poznam eno punco, ki je šla v umeten postopek brez terapije ja, tako da, se vse da. No, potem pa naj bo dolg postopek, če mora bit user posted image user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
3.2.2012 7:42:18   
talika81
vesper, pa ne pozabit, da moraš biti optimist do konca in vedno mislit pozitivno. to tudi pomaga. in ko boš v postopku, se z nečim zaposli, da boš čim manj mislila na to, pa bo. user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
3.2.2012 14:54:10   
vesper
talika hvala user posted image
hahaha pri meni pa zaposlitev res ni problem, včasih še dihat pozabim. Imam namreč tri pse in so hujši od otrok, zavzamejo mi pol dneva, preostalega pol dneva pa opravila po hiši, da niti ne začnem o službi in drugih stvareh... pri meni bo problem počivanje, tega se bojim, da bo premalo user posted image user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
7.2.2012 12:35:41   
HeLenčica
Punce, kapo dol. Zdržati takšne psihične pritiske, obenem imeti trdno vezo in za sabo neuspehe je težko. Ženske smo neverjetna bitja, kapo dol pred vami, res. Vsaki od vas pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image za čimprejšnji user posted image user posted image .

Jaz sem šele na začetku, dajem skozi prve preiskave. V torek imam UZ pa me zanima...na napotnici mi piše UZ IVF od 10-12 dneva ciklusa. To je UZ česa? Da vidijo če imam ovulacije? Gre za "navaden" UZ ali vaginalni? Se opravičujem, ampak sem bolj na začetku in še ne vem točno kako in kaj.... Hvala za odgovor.

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
7.2.2012 13:19:26   
kris555
Helenčica, po moje so vsi UZ vaginalni. Pregledi v različnem obdobju
cikla, da vidijo če je vse OK.
Jaz imam UZ med 8-10 dnem cikla (v februarju), da vidi ali imam polip, ker je
v 17.dnevu prejšnjega cikla, ko sem imela UZ videla polip, ni bla ziher ali je ali ni.
Kot za šalo pa mi sedaj zamuja tako, da spet čakam. user posted image

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
7.2.2012 13:58:59   
HeLenčica
Kris555, hvala za odgovor. Upam, da zamuja zaradi pravega razloga!!!!

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu kris555)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

ime
dojenček223

katero im ti je najlepše

tia (36%)

mia (27%)

tai (12%)

taj (12%)

samanta (7%)

rosita (6%)

Število vseh glasov: 857

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!