vesper
|
talika hvala za tako spodbudne besede in res upam, da se tudi nama, tako kot vama, nasmehne sreča Ja imam tri škatlice predpisane ja. Ampak zdaj sem ravno prišla z Wc-ja in sem postala bolana, tako da, po moje mi ni treba še začet jemat!? Glede na ciklus bom sigurno dobila M v marcu pred 9.3. Razen, če me res zafrkne in mi bo nalašč zamujala. Nikoli še me ni sicer na cedilu pustila Ali misliš, da bi bilo vseeno bolj da začnem sedaj?? Jooooj, saj vem da sem tečna, samo ko pa res nočem da gre kaj narobe že na začetku anau mene so dali na čakalno listo v novembru in sem dobila vabilo za začetek postopka 31.1. Meni se zdi to kr hitro no, se mi zdi, glede na to, da opozarjajo na čakalne dobe pol leta v MB. Tako da sedaj imam predvideno punkcijo nekje 18.4. Ta postopek se sedaj malo vleče, ker imajo kr dolg razpon skupin se mi zdi. V moji so recimo punce, ki imajo ciklus v času od 20.1-9.3. in vse te punce, vključno z mano imamo jemanje tablet do 1.4., potem pa terapije dalje, pač vsaka kaj ji določijo. Ene jemnjejo tablete 2.meseca, ene en mesec, kako ti pač svetujejo, glede na urejenost tvojih ciklusov. Upam, da sem ti kaj pomagala no