|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB - 2. del
26.1.2012 10:04:03   
talika81
pozdravljene, punce!

nekatere se me verjetno še spomnite, res pa je, da zadnje čase nisem bila nič kaj na RR-ju. enkrat ni časa, drugič malo pozabim user posted image , tretjič pa me kaj zmoti.

vidim, da je kar nekaj babnc tukaj, ki ste postale mamice s pomočjo umetne oploditve nekje enaki čas, kot pa jaz.

No, naša Brina je sedaj že pihala svojo prvo svečko in je pravi mali cukrček. user posted image

me pa nekaj zanima. počasi bomo seveda zečli razmišljat o družbi za Brino. imamo še 5 zamrzjenčkov in me zanima, če katera ve, kako dolgo se kaj čaka na tole. ali je najboljše kar v MB poklicat in jih vprašat?

srečno vsem, ki ste v postopku in močno, močno držim pesti, da bi se srečno končalo za vse. user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
26.1.2012 10:09:30   
latka
talika81, pozdravljena!Same stare borke se že vračajo po novegauser posted image !user posted image
Najboljše, da pokličeš v MB in vprašaš, mislim pa, da ne boš rabila dolgo čakati, glede na to, da imata še eskimčke od prej.user posted image Je pa postopek s eskimčkom dokaj hiter in ne tako obremenjujoč.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
26.1.2012 12:15:35   
pikachu
talika81 pozdravljena,
hitro je minilo leto a ne? mi bomo čez slab mesec pihali prvo svečko, in si tudi želimo družbo za našo princesko.
Pa super da maš še pingvinčke da ti nebo treba še enkrat skozi cel postopek.

Ali katera ve kako je kaj september1, če se prav spomnim je pred kratkim tudi pisala da gre v nov postopek.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
26.1.2012 16:12:01   
Dolora
talika81, mislim, da ne rabiš nič drugega, kot pa da prvi dan M pokličeš, da se naročiš na ETZ. Vprašajo te še, na koliko dni imaš M in te naročijo na UZ. Tak enih 3x greš na UZ, pokličeš, ko določiš ovulacijo in ti povejo datum transferja. To je pri spontanem ciklusu, ko imaš redne M in ne rabiš kakih dodatnih zdravil. Drugače pa samo pokliči in ti bodo razložili...

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
27.1.2012 11:29:35   
talika81
no, sem jim kar prek maila pisala in so mo že odgovorili, da za postopek z ETZ ni čakanja, da samo naj pokličem kak mesec prej, preden bi rada šla v postopek, da me naroči na pogovor v ambulanto in to je to. tako da bomo hitro na vrsti. 

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu Dolora)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
27.1.2012 16:29:42   
vesper
lep pozdrav punce

Že kar nekaj časa me ni bilo med vami, sedaj pa se spet vračam nazaj user posted image Malo sem rabila premora od vsega, sedaj pa se je spet začelo premikat. user posted image
Skratka, tiste ki še me ne poznate in tiste, ki smo skupaj trepetale naj malo osvežim svojo zgodbo.
Za mano so trije neuspešni IUI-ji, sedaj sem pa čakala na pošto, da pričnem z IVF. In v ponedeljek sem jo tudi prejela. Tako, da imava 31.1. že pogovor za postopek in na listu tudi piše, da bi naj s postopkom začela februarja, marca. Zdaj me pa zanima od česa je to odvisno kdaj bom prišla na vrsto, od ciklusa verjetno, pa od dolžine postopka ali kako!? Sem malo firbec zdaj, kaj mi bodo povedali v torek user posted image Aja moj zdravnik za neplodnost je pa Dr.Reljić.

hvala vam za odgovore. Vsem ki pričakujete user posted image in ki ste začele z postopkom pošiljam nešteto user posted image za srečo
Če pa gre še katera v februarju, marcu tudi v postopek pa naj se javi, da bova skupaj trepetale user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
27.1.2012 18:18:40   
latka
vesper, midva sva imela razgovor 11.1., na vabilu je pisalo priprave na postopek januar/februar, je pa tako, da bom s KT pričela sedaj februarja, s špikami začnem konec marca, punkcijo pa imam predvideno 11.4..user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
27.1.2012 19:23:20   
vesper
latka hvala za odgovor user posted image potem pa to traja kr nekaj časa, sem mislila da gre bolj hitro user posted image
No, ampak ti imaš dolg postopek a ne? Veš mogoče na podlagi česa se to odločijo, dolg ali kratek postopek?

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
27.1.2012 19:37:15   
latka
Ponavadi ti prvič dajo dolgi postopek, to pomeni, da do določenega datuma ješ KT, potem se nekje 22. dan ciklusa začneš špikati z eno injekcijo(Diphereline), nato po UZ med M dobiš zraven še druge špike(Gonal), tako nekako gre dolgi postopek.Jaz sem ga imela prvič, samo sem imela grozečo hiperstimulacijo(imam PCO), so mi postopek prekinili, naslednjič sem imela kratek postopek, ko imaš samo Gonal, pa tudi sedaj bom imela kratek postopek. KT pa moramo jemati vsi, ker nas na podlagi tega razvrščajo v skupine.Upam, da si dobila kako predstavo glede postopka.
Za info., jaz imam roza list, skupina št.12 CTX(kratek postopek), mogoče bo še katera v tej skupini!user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
27.1.2012 19:45:50   
vesper
latka sem sem, ful ti hvala user posted image No, super da si napisala skupino v kateri si. Ti povem kaj več v torek, da vidim kaj bodo meni dodelili. Mogoče boma pa res skupaj čakale user posted image Čeprav bom verjetno jaz za tabo. No, bomo videli, pustimo se presenetit user posted image
Aja samo še to, kdaj pa pričneš z KT, na začetku ciklusa? ker jaz pričakujem M nekje med 7 in 8.2, zdaj pa ne vem, če je to ravno prav, da bi mogoče lahko začela z jemanjem še v začetku februarja?

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
27.1.2012 19:45:52   
pikachu
vesper tudi jaz sem dobila v torek pošto da imam razgovor 7.2. in da bodo priprave potekale v feb-marcu.

22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
27.1.2012 19:47:24   
vesper
pikachu jeeeej fajn. Boma pa skupaj čakale na user posted image Upam, da se vidima kdaj v ambulanti, če ne prej, mogoče na punkciji user posted image

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
27.1.2012 19:49:58   
latka
Na listu boš dobila datume(ponavadi zajema 2 meseca skupaj), kjer se boš uvrstila, glede na to, kdaj boš dobila M in ponavadi potem s KT začneš 2. ali pa 7. dan ciklusa!Mogoče boš dobila tak list, kjer boš lahko že pri tej M začela s KT.

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
27.1.2012 19:55:20   
pikachu
V mojem prvem postopku je bilo tako da sem dobila list na katerem je bila moja prva menstruacija, in ker sem jo takrat ravno dobila sem začela z tabletkami že drugi dan. Vse skupaj pa je trajalo slaba dva meseca takrat.

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
27.1.2012 19:56:51   
pikachu
ja Vesper bomo navijale in se vspodbujala, pa če bomo na isti dan tam še na kako kavico šle :)

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
27.1.2012 20:53:01   
sandra74
No da se še jaz malo javim. ......user posted image  
Berem vas kar redno, tako , da je tudi prav , da vam razložim še moj postopek....user posted image .
Sem v MB, pri dr Vlaislavjeviću od 2010 in sem imela 4. neuspele  IUI...user posted image . V januarju sem pa imela razgovor za IVF
in sem bila tudi dana na čakalno listo.
vesper edino tebe pznam...user posted image in me zelo  veseli , da se ti je začelo dogajati....user posted image ,
seveda bom tudi navijala za tebe in seveda za vse ostale....user posted image

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
27.1.2012 21:08:25   
andreja83
Pozdravljene,

danes sem bila na uz, ker se že 6 dni špikam z gonalom. Moje stanje je zelo v redu imam zelo veliko celic, na enem je rekel da 20, na drugem 10, meril mi je samo največja in ta sta velikosti 10 in 11. Danes sem dobila še inekcije cetrotide, v nedeljo 29.1. pa imam uz.

Držim pesti za vse ostale user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sandra74)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
27.1.2012 21:15:03   
vesper
pikachu to pa je dobra novica, mogoče se bo meni tudi tako poklopilo user posted image , fajn bi bilo, ker sem res ravno prav naročena user posted image
Jaaa če se vidimo, pa je kavica obvezna, no vsekakor upam da se.

Heeeej Sandra lepo da si se javila. Joj res upam, da čimprej dobiš pošto in da greš čimprej v postopek. Itak mi ni jasno, kaj so te sploh pocali s temi IUI-ji, pa ok, to sma tak že obdelali in nima smisla več gledat nazaj. Zdaj je samo treba pozitivno naprej in držim pesti, da tudi ti res čimprej prideš na vrsto.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

andreja83 čestitam za lepe folikelčke in le tako naprej do konca. user posted image

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
30.1.2012 20:53:32   
beba75
Da se še tukaj javim Res je sedaj premalo časa za pc, skoraj nemogoče priti do njega.
10.01.2012 ob 18.27 je na svet prijokala Nika, ob 18.36 pa se ji je pridružil še bratec Nejc.

Za vse tiste ki se še trudite ne obupajte, kajti sreča je neizmerna. Verjamite da bo tudi za vas kmalu posijalo sonce in vas bo razveselil otroški jok.
Tiste ki pa se v boj podajate znova pa vam želim obilo sreče in veliko potrpljenja, kajti z dvema je malo drugače kot do zdaj.

Vsem pa želim čim hitrejši uspeh!!!

10.01.2012 sta na svet prijokala NIka in Nejc
Mami in ati sta presrečna

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
30.1.2012 21:11:12   
andreja83
beba75 iskrene čestitke za taki lepi štručki, ii kak sta šikana  user posted image user posted image user posted image , čimveč zdravja vam želim user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
30.1.2012 21:22:12   
pikachu
vesper za jutri držim pestke, da vredu opraviš razgovor, pa javi potem kako je bilo.

beba 75 čestitke za tako lepa dojenčka.

< Sporočilo je popravil pikachu -- 30.1.2012 21:23:40 >

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
30.1.2012 21:24:18   
latka
beba75,user posted image user posted image user posted image user posted image !Kako sta lepa, sončka mala!Veliko lepih trenutkov vam želim!!user posted image

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
31.1.2012 15:03:47   
vesper
evo mene iz razgovora

skratka zdaj je tako. Dobila sem navodila za postopek in v začetku marca začnem z jemanjem kontrac.tabletk femoden. Naj bi imela kratki postopek, koliko sem jaz razumela, ker bom jemala tabletke en mesec. Oz. malo majn, ker M pričakujem nekje do 9.marca in potem začnem z jemanjem 2 dan ciklusa, potem pa pridem 26.3. k Mariji, da dobim terapijo Dipherelne in nato 6.4 dalje terapija z Gonalom. 1.4. pa pojem zadnjo tabletko femoden. Punkcijo imam predvideno nekje 18.4. Kaj je to ok zdaj tako? Jaz sem malo izgubljena, nisem pričakovala, da bo to sedaj tako dolgo trajalo user posted image ali to ni dolgo po vaših izkušnjah? Naj mi katera pove kaj misli? Ker na tem listu so napisane tudi skupine od 1-4 glede na ciklus. Kaj to pomeni da vse pridemo skupaj na en datum na punkcijo ali zakaj imajo taki razpon med ciklusi? user posted image user posted image Jooooj upam, da me razumete kaj govorim.....user posted image

drugače pa punce za vse vas držim pesti in vam pošiljam mnogo mnogo user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
31.1.2012 17:29:30   
ninocka26
Vesper ti imaš dolgi postopek. Dolgi postopek namreč pomeni, da se začneš z Dipherelinom špikati 20. dan cikla, potem imaš drugi dan cikla UZ, tam ti pa povejo kdaj dodaš še Gonal.
Punce v isti skupini imate na isti dan prvi in drugi UZ, potem je pa vse ostalo odvisno od posameznice (kako hitro rastejo folikli).

Pri meni je od prve injekcije do punkcije trajalo cca. 3 tedne.

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
31.1.2012 18:13:34   
vesper
ninocka26 ful ti hvala za odgovor.
Ajooj, spet nisem dovolj dobro poslušala tam ali kaj. Kaj pa mi je glede teh kontrac.tablet nekaj govoril, da naj jih jaz začnem jemat komaj v marcu in ne zdaj ta mesec, glede na to, da imam redne cikluse? Po tem sem jaz sklepala dolg ali kratek postopek user posted image Joj začetniška nevednost user posted image user posted image

(odgovor članu ninocka26)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

kupovanje daril
Lelly28 RR

ali ste že začeli z nakupovanjem daril za decemberske praznike?

da (24%)

ne (76%)

Število vseh glasov: 33

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!